Beamz Triple Flex Centre LED Pro 72 LEDs RGB

Hoog-vermogen DMX Tripleflex Center LED lichteffect met drie scanners die elke hoek van een ruimte verlichten. Met stappenmotoren voor een soepele en snelle beweging en 24 longlife LED's per scanner (RGB). Inclusief voorgeprogrammeerde patronen, drie operationele modi, stroboscoopfunctie enz.


Kenmerken 72 RGB LED's. DMX, muziekgestuurd of master/slave bediening. Voorgeprogrammeerde patronen. Stroboscoopeffect. Master/Slave seriële aansluiting. Long life LED's. Incl. montagebeugel.
Specificaties Vermogen 40W. 3x 24 LEDs (rood, blauw en groen). 8 DMX kanalen. 7.5° Stappenmotoren. 20° Openingshoek. Power Supply 220-240Vac / 50Hz.
Afmetingen en gewicht Afmetingen 420 x 380 x 220 mm. Gewicht 3.9 kg.

€ 119.00

Klik hier voor meer informatie / bestellen

MaxiAxi.com Muziek LED Effecten
Product
 

BeamZ 1500 Watt Stroboscoop met DMX

Professionele stroboscoop met 1500 Watt vermogen. Compleet met beugel voor plafond of muur montage. Het apparaat is uitgerust met 2 DMX kanalen en wordt geleverd inclusief flitsbuis en perfect voor de veeleisende gebruiker.

Door de instelbare flitssnelheid en de regelaar voor de sterkte van de flits kan elke gewenste mogelijkheid gecreëerd worden. Het venster, de metalen behuizing en de 20A zekering zorgen voor de nodige veiligheid. De meegeleverde ophangbeugel kan gebruikt worden voor montage aan het plafond of aan de muur.


Kenmerken 1500 Watt vermogen. 2 DMX kanalen. Mogelijkheid voor master / slave. Flits snelheid en vermogen instelbaar. Geschikt voor plafond en muur montage.
Specificaties Aansluitingen: 1x DMX in en 1x DMX uit. DMX instelbaar via DIP-switches. DMX-512 protocol. Dimbaar: 0 - 100%. Flitsbuis met lange levensduur inbegrepen. Reflector systeem met zekerheidsvenster. Stevige metalen behuizing. 20A Zekering. Voeding: 220-240V, 50hZ.
Levering 1 x Stroboscoop . 1 x Ophangbeugel. Nederlandstalige handleiding (andere talen oa. Engels, Duits, Spaans etc.).
Afmetingen en gewicht 450 x 176 x 223mm. Gewicht ca. 4.4 Kg.

€ 99.90

Klik hier voor meer informatie / bestellen

MaxiAxi.com Muziek Stroboscoop
Product
 

BeamZ C haak voor lichteffecten zwart

Fijne C haak van het merk BeamZ. Perfect voor het ophangen van kleine lichteffecten aan een standaard. De C-haak past op buizen tot 50mm diameter en is voorzien van een schroefklem.

€ 7.00

Klik hier voor meer informatie / bestellen

MaxiAxi.com Muziek Rigging
Product
 

BeamZ LED PAR 36 UV Blacklight met 55 LEDs

Dit is een 2-Kanaals LED DMX Spot met een PAR36 behuizing. De PAR36 Spot heeft 55 ultra-violetkleurige 10mm LED's.

De spot is perfect voor gebruik op podia, in theaters, disco's of zelfs thuis. De PAR36 Spot heeft een dimmer- en stroboscoopfunctie. Je hebt de mogelijkheid om de spot te besturen met DMX, ook werkt de spot stand-alone, muziekgestuurd, in master/slave-mode en hij is voorgeprogrammeerd.

De PAR36 spot is gemakkelijk te installeren en de LED's hebben een lange levensduur en zijn energiezuinig.


Kenmerken

55 heldere, long-life 10mm Ø witte LED's. 2-kanaals DMX, auto-, master/slave of muziekgestuurd. Dimmer- en stroboscoopfunctie. Beschermklasse IP20. Voorgeprogrammeerd. Minder energieverbruik en een stabiele werking.


Specificaties

Aantal kleuren: 1: Ultraviolet. Aantal LED's: 55x10mm. Modes: DMX, Muziekgestuurd, Master/Slave, Stand-alone en automatisch. Voeding: 220-240V / 50Hz. Consumptie: 8W.


Afmetingen en gewicht

Afmetingen: 12 x 12 x 19cm. Gewicht: 0,9kg.

€ 29.90

Klik hier voor meer informatie / bestellen

MaxiAxi.com Muziek LED Par spots
Product
 

BeamZ LED PAR64 180x 10mm LED's RGB, met DMX

Verwen jezelf en je publiek met een prachtig kleurenspel door gebruik te maken van deze Beamz LED PAR64. Met 180 LED's met een doorsnede van 10mm per LED is een geweldige lichtopbrengst gegarandeerd! Uiteraard is deze LED PAR64 aan te sturen via DMX maar ook de beginnende gebuiker kan prima uit de voeten met deze LED PAR64. Een letterlijk schitterende lamp voor een geweldige prijs.

Welke kleur je ook wilt, met deze LED PAR64 moet het lukken. Met maar liefst 180 LED's in de kleuren rood, groen en blauw kan, door het mixen van deze 3 kleuren, elke gewenste kleur worden gemaakt. Hierdoor zijn de mogelijkheden eindeloos en kan je je fantasie helemaal de vrije loop laten. Gebruik deze Beamz LED PAR64 tijdens feestjes, optredens of als sfeerverlichting in de woon- of slaapkamer of showroom. Met de 6 DMX kanalen waarmee deze LED PAR64 aangestuurd kan worden is het een fluitje van een cent. Heb je geen verstand van DMX en al helemaal niet de beschikking over een DMX controller? Geen probleem, want deze LED PAR64 heeft een aantal ingebouwde programma's die eenvoudig kunnen worden opgeroepen waardoor hij compleet zelfstandig kan werken. Uiteraard mist de geluidsbesturing niet waarmee de LED PAR64 op muziek reageert.

De LED PAR64 wordt geleverd inclusief een dubbele beugel die er uiteraard voor zorgt dat hij makkelijk opgehangen kan worden maar er ook voor zorgt dat de LED PAR64 stabiel ergens op kan staan, zonder aparte vloerstandaard. Ideaal dus voor die locaties waar ophangen geen optie is. Tevens is deze LED PAR64 voorzien van een doorlusmogelijkheid voor zowel de power (stroom) als DMX. Dit voorkomt een hoop verlengkabels en stekkerblokken, gewoon van de een naar de andere doorkoppelen en klaar.

Doe uzelf, uw portemonnee en het milieu een plezier en maak gebruik van deze Beamz LED PAR64. Met de lage aanschafprijs, het lage verbruik en het hoge bedieningsgemak is deze Beamz LED PAR64 een echte allemansvriend.


Kenmerken Geweldige lichtopbrengst. Dubbele beugel, ook als vloerstandaard te gebruiken. Eenvoudige bediening. Geluids-, automatische en DMX besturing. Energiezuinig.
Specificaties 180x 10mm LED's (61x rood, 60x groen en 59x blauw). 6 DMX kanalen. 9 voorgeprogrammeerde programma's. Stralingshoek: 25°. Doorlusmogelijkheid voor netspanning en DMX. DMX LED display met toetsen. Ventilatorgekoeld. 100~240Vac / 50Hz.
Afmetingen en gewicht Afmetingen 220 x 220 x 325mm. Gewicht 3,2kg.

€ 69.90

Klik hier voor meer informatie / bestellen

MaxiAxi.com Muziek LED Par spots
Product
 

BeamZ Aluminium LED PAR64 36 x 3W RGBW met afstandsbediening en DMX

Creëer de mooiste lichtshows met deze LED PAR64 van Beamz Professional, de professionele lijn van het bekende merk Beamz. De LED PAR is voorzien van een lichtgewicht aluminium behuizing en bezit 32 LED's van maar liefst 3 Watt per stuk waarmee een ongekende lichtopbrengst wordt verkregen. Voor eenvoudige bediening is de LED PAR64 voorzien van een infrarood afstandsbediening en voor de veeleisende gebruiker kan deze LED PAR64 uiteraard via DMX worden aangestuurd.

Zoveel uit zo'n compacte behuizing. Deze LED PAR64 van Beamz Professional zal je versteld doen staan van de mogelijkheden. De LED PAR64 bestaat uit een lichtgewicht aluminium behuizing die een mooie chique uitstraling heeft. De lichtopbrengst van de 36 LED's is enorm waardoor deze LER PAR64 multifunctioneel inzetbaar is. Naast gebruik door de (mobiele) DJ kan deze Beamz Professional LED PAR64 ook prima gebuikt worden voor beurzen of presentaties waarbij de aandacht op bepaalde producten moet worden gevestigd. Met de 32 LED's kunnen ontelbaar veel kleuren worden gemaakt en wordt wit niet verkregen door een mix van rood, groen en blauw maar zitten er echte witte LED's in voor daadwerkelijk wit licht. Omdat de LED PAR64 wordt geleverd met een dubbele beugel is het, naast ophangen, ook mogelijk om de LED PAR64 stabiel op de vloer te plaatsen. Tevens is deze LED PAR64 voorzien van een doorlusmogelijkheid voor zowel de power (stroom) als DMX. Dit voorkomt een hoop verlengkabels en stekkerblokken, gewoon van de een naar de andere doorkoppelen en klaar.

Ook de bediening is zeer eenvoudig. Met de meegeleverde afstandsbediening kunnen niet alleen meerdere kleuren geselecteerd worden, er kunnen ook meerdere ingebouwde programma's mee opgeroepen worden waardoor de LED PAR bijvoorbeeld langzaam van kleur veranderd. Voor de echte professionele gebruiker is deze LED PAR64 aan te sturen via 7 DMX kanalen. Hiermee heb je totale controle over de lamp en uiteraard kunnen er meerdere lampen gebruikt worden voor het creëren van een schitterende lichtshow. Ook ontbreekt de automatische- of geluidsbesturing niet en bestaat de mogelijkheid om meerdere lampen in een master/slave setting aan te sluiten.

Kortom, deze Beamz LED PAR64 is voor enorm veel toepassingen inzetbaar en kan door zijn eenvoudige bediening door iedereen bediend worden. Geef je feest, stand, woon- of slaapkamer, showroom enz. een flinke boost met deze Beamz Professional 36 x 3W LED PAR64.

Hoge lichtopbrengst. Inclusief afstandsbediening. Dubbele beugel, ook als vloerstandaard te gebruiken. Eenvoudige bediening. Geluids-, automatische en DMX besturing. Lichtgewicht aluminium behuizing. Energiezuinig. 36 LED's van 3 Watt per LED (6x rood, 12x groen, 12x blauw en 6x wit). 7 DMX kanalen. 9 voorgeprogrammeerde programma's. Stralingshoek: 25°. Doorlusmogelijkheid voor netspanning en DMX. DMX LED display met toetsen. Ventilatorgekoeld. 100~240Vac / 50Hz. 1x LED PAR64. 1x Afstandsbediening. 1x Handleiding. Afmetingen 220 x 220 x 325mm. Gewicht 3,2kg.

€ 117.00

Klik hier voor meer informatie / bestellen

MaxiAxi.com Muziek LED Par spots
Product
 

BeamZ MHL74 mini wash movinghead 7x10 Watt RGBW

Deze BeamZ MHL74 mini movinghead is een kleine en compacte LED movinghead met ongekende mogelijkheden. De MHL74 beschikt over 7 RGBW LEDs van 10 Watt per stuk, 12 DMX kanalen en verschillende functies en effecten. Grootse prestaties voor een kleine prijs.

LED techniek
Grootse prestaties, dat mag zeer zeker van de BeamZ MHL74 gezegd worden. Ondanks dat het een zeer compact effect is weet de MHL74 fantastische prestaties neer te zetten. De 7 RGBW LEDs van 10 Watt per stuk zorgen voor een zeer hoge lichtopbrengst en eindeloze mogelijkheden qua kleur. Door de speciaal gevormde lenzen wordt een strakke 15° lichtstraal en mooie kleurmenging verkregen. Aangezien de LEDs de primaire kleuren Rood, Groen en Blauw (RGB) kunnen produceren kan met een mix van deze kleuren elke kleur gemaakt worden. Echter, de LEDs van de BeamZ MHL74 bezitten ook nog eens de witte kleur (W) waardoor écht wit licht ook tot de mogelijkheid behoort. Extra bijkomende voordelen van de LED techniek zijn de zeer lange levensduur (waardoor het vervangen van lampen niet meer nodig is) en het lage energieverbruik. Hiermee is de MHL74 op meerdere manieren goed voor uw portemonnee, ook voor de professionele en zakelijke gebruiker.

Mogelijkheden
De BeamZ MHL74 is het bewijs dat klein niet altijd minder hoeft te zijn. Zelfs de gevorderde gebruiker zal versteld staan van de vele mogelijkheden die de MHL74 te bieden heeft. De kop heeft een bereik van maar liefst 540° horizontaal en 270° verticaal (indien gewenst kunnen hier andere waardes voor ingesteld worden), er is een elektronische dimmer (0% - 100%) aan boord en uiteraard een stroboscoop functie waarbij de snelheid van de flitsen instelbaar is. De MHL74 kan in een 12 en 7 kanaals DMX setting worden gebruikt waarbij er in de 12 kanaals setting een fijn afstemming beschikbaar is voor de pan en tilt bewegingen, een regenboogeffect en toegang, via DMX, tot auto- en geluidsbesturing.
Nu zal dit voor een beginnende gebruiker wellicht wat ingewikkeld lijken en daarom beschikt de BeamZ MHL74 over meerdere functie mogelijkheden. Ben je geen lichttechnicus maar wil je toch zonder poespas een mooie lichtshow? Dat kan! Met de auto-mode zal de MHL74 uit zichzelf een fascinerende lichtshow laten zien. Heb je liever dat de MHL74 op muziek reageert, dan is de geluid bestuurde functie echt iets voor jou. De MHL74 reageert dan door middel van de ingebouwde microfoon op de muziek. Eventueel is het mogelijk om meerdere units met elkaar te koppelen in de master-slave mode. De instellingen kunnen eenvoudig gedaan worden met behulp van het display en de 4 knoppen. Gemak dient de mens, nietwaar?

Gebruik
Met zijn hoge lichtopbrengst en vele mogelijkheden is de BeamZ MHL74 geschikt voor vele verschillende toepassingen. Zo is hij ideaal voor de mobiele DJ. Gebruik hem bij feestjes en trakteer je gasten op een overweldigende flitsende lichtshow. Ook is hij geschikt voor het uitlichten van objecten of als aandachtstrekker bij bijvoorbeeld een beurs of evenement. En vanwege zijn kleine formaat is hij eenvoudig mee te nemen wat hem extra geschikt maakt voor dergelijke mobiele toepassingen. Maar ook in een vaste installatie zal de MHL74 niet misstaan. Hang hem aan het plafond van bijvoorbeeld je café of bar en laat je gasten genieten van een geweldige lichtshow. Gebruik hem overdag of 's nachts in een showroom om met zijn kleuren of bewegingen de aandacht te trekken van voorbijgangers. De mogelijkheden zijn eindeloos..... jouw fantasie is de enige beperking.

Kortom, de BeamZ MHL74 is een compact en veelzijdig professioneel LED effect die je zeer zeker niet te licht op moet vatten.


Kenmerken Geschikt voor vele (professionele) doeleinden. Hoge lichtopbrengst door 7x 10 Watt RGBW LEDs (Rood, Groen, Blauw & Wit). DMX, Automatisch en muziek gestuurd. 12 of 7 DMX kanalen (instelbaar). Kop met een bereik van 540° pan en 270° tilt. Dimmer en stroboscoop functie. Fijn afstemming via DMX in 12 kanaals mode. Display en 4 knoppen voor instellingen. XLR DMX in - out aansluitingen. Energiezuinig. Eenvoudig in te stellen.
Specificaties Aansluitspanning: 220-240Vac/50Hz. Totaal vermogen LEDs: 70 Watt. Aantal LEDs: 7x 10 watt RGBW LEDs. Lichtintensiteit: 7200 Lux.
Levering 1x LED movinghead. 1x netsnoer. 1x handleiding.
Afmetingen en gewicht Afmeting: 22,5 x 22,5 x 27cm. Gewicht: 4,2kg.

€ 99.00

Klik hier voor meer informatie / bestellen

MaxiAxi.com Muziek Movingheads
Product
 

SkyTronic AV 320 5 kanaals versterker met USB

Een 245 watt luxe-uitgevoerde 5-kanaals surround versterker met USB- en SD slot die tevens voor professionele karaoke doeleinden geschikt is. Door de instellingen is het mogelijk de klank in iedere ruimte aan uw wensen aan te passen. Voorzien van glaspaneel vormgeving, twee microfooningangen met toonregeling voor karaoke toepassingen en een dynamische displayweergave. De versterker is uitgevoerd met een kortsluitbeveiliging. 245 Watt Karaoke Surround versterker. 5 uitgangs-kanalen. MP3 afspelen via USB en SD. Professioneel Karaoke Systeem. Kortsluit beveiliging. Glaspaneel vormgeving. Dynamische displayweergave. Uitgangsvermogen 2x 100 Watt en 3x 15 Watt. Impedantie 4 - 16 Ohm. Impedantie surround 8 - 16 Ohm. Input sensitivity:Line 250mV - 47kOhm. Input sensitivity:Mic (unbalanced) 10mV - 600 Ohm. Aansluitspanning 220-240Vac/50Hz. 1x Versterker. Handleiding. Afmetingen 420 x 280 x 100mm . Gewicht 4kg.

€ 99.90

Klik hier voor meer informatie / bestellen

MaxiAxi.com Muziek Karaoke versterkers
Product
 

Power Dynamics PH510 Koptelefoon

Hoogwaardige en robuuste stereo DJ hoofdtelefoon. Biedt een breed frequentiebereik en een exeptioneel heldere geluidsweergave. Geschikt voor gebruik in o.a. disco's en studio's.

Neodymium magneten. Krachtige basweergave. 50mm Drivers voor hoge SPL's. Krulsnoer. Oorschelpen 90° verstelbaar. Levering met schroefbare 3.5 - 6.35mm plug adapter.

€ 35.00

Klik hier voor meer informatie / bestellen

MaxiAxi.com Muziek DJ koptelefoons
Product
 

Power Dynamics ISP5B Luidspreker set 5 120W Zwart Spatwaterdicht

Hoge kwaliteit 2-weg speakers voor binnen en buiten gebruik. De weerbestendigheid van de componenten en de UV-bestendige polypropyleen behuizing maken de speakers zeer geschikt voor gebruik in de tuin, het zwembad, boten, etc.


Kenmerken 2-Weg systeem. Weerbestendig IP44 Spatwaterdicht. UV-beschermde behuizing. Binnen-/buitengebruik. Levering per paar. Levering incl. montagebeugels.
Specificaties Vermogen max. 120W. Vermogen RMS 35W. Frequentie bereik 50Hz ~ 20kHz. Impedantie 8 Ohm. Woofer 5,25" Polypropyleen. Tweeter 1/2" Mylar dome. SPL @ 1W/1m 89dB.
Afmetingen en gewicht Afmetingen 163 x 239 x 160 mm. Gewicht van de totale set 3.9 kg.

€ 89.90

Klik hier voor meer informatie / bestellen

MaxiAxi.com Muziek Installatie speakers
Product
 

Power Dynamics ISP4B Luidspreker set 4 100W Zwart Spatwaterdicht

Hoge kwaliteit 2-weg speakers voor binnen en buiten gebruik. De weerbestendigheid van de componenten en de UV-bestendige polypropyleen behuizing maken de speakers zeer geschikt voor gebruik in de tuin, het zwembad, boten, etc.


Kenmerken 2-Weg systeem. 4" Woofer en 1/2" Mylar dome tweeter. Weerbestendig IP44 Spatwaterdicht. UV-beschermde behuizing. Binnen-/buitengebruik. Levering per paar. Levering incl. montagebeugels.
Specificaties Systeem 2-Way. Vermogen max. 100W. Vermogen rms 30W. Frequentie bereik 80Hz ~ 20kHz. Impedantie 8 Ohm. Woofer 4" Polypropyleen. Tweeter 1/2" Mylar dome. SPL @ 1W/1m 88dB.
Afmetingen en gewicht Afmetingen 135 x 205 x 136mm. Gewicht 1.4kg.

€ 69.90

Klik hier voor meer informatie / bestellen

MaxiAxi.com Muziek Installatie speakers
Product
 

Power Dynamics ISP4W Luidspreker set 4 100W Wit Spatwaterdicht

Hoge kwaliteit 2-weg speakers voor binnen en buiten gebruik. De weerbestendigheid van de componenten en de UV-bestendige polypropyleen behuizing maken de speakers zeer geschikt voor gebruik in de tuin, het zwembad, boten, etc.


Kenmerken

2-Weg systeem. 4" Woofer en 1/2" Mylar dome tweeter. Weerbestendig IP44 Spatwaterdicht. UV-beschermde behuizing. Binnen-/buitengebruik. Levering per paar. Levering incl. montagebeugels.


Specificaties

Systeem 2-Way. Vermogen max. 100W. Vermogen rms 30W. Frequentie bereik 80Hz ~ 20kHz. Impedantie 8 Ohm. Woofer 4" Polypropyleen. Tweeter 1/2" Mylar dome. SPL @ 1W/1m 88dB. Afmetingen 135 x 205 x 136mm. Gewicht 1.4kg. 2-Weg systeem. 4" Woofer en 1/2" Mylar dome tweeter. Weerbestendig IP44 Spatwaterdicht. UV-beschermde behuizing. Binnen-/buitengebruik. Levering per paar. Levering incl. montagebeugels.

€ 69.90

Klik hier voor meer informatie / bestellen

MaxiAxi.com Muziek Installatie speakers
Product
 

Main Menu

Main Menu