Vonyx DM825 Dynamische microfoon vocaal met kabel

Kom goed voor de dag met deze Vonyx DM825 Dynamische vocale microfoon met kabel. Een complete microfoon welke na ontvangst direct aangesloten kan worden.

De DM825 is gemaakt uit een stevige en lekker in de hand liggende metalen behuizing met aan/uit knop. Aan de achterzijde bevind zich een XLR connector waaraan de meegeleverde kabel (5 meter) gekoppeld kan worden. De kabel is voorzien van een XLR plug (voor aansluiting op de microfoon) en een 6,3mm jackplug aan de andere kant (voor aansluiting op bijvoorbeeld een versterker of mixer). De Vonyx DM825 is speciaal ontworden als betaalbare zangmicrofoon. Dit maakt de microfoon uitermate geschikt voor karaoke of live optredens. Ondanks dat het ontwerp vooral op zang gericht is kan de DM825 uiteraard ook prima gebruikt worden voor spraak.


Kenmerken Uitermate geschikt voor zang. Nierenkarakteristiek. Dynamisch en unidirectioneel. Levering incl. 5 meter kabel.
Specificaties Frequentiebereik: 50Hz - 15kHz. Gevoeligheid: -50+/-2dB. Impedantie: 400 Ohm.
Afmetingen en gewicht Afmetingen: 175 x 50mm. Gewicht: 353gr.

€ 22.00

Klik hier voor meer informatie / bestellen

MaxiAxi.com Muziek Draadgebonden microfoons
Product
 

SkyTronic beveiligingscamera voor buiten (set van 4 camera's 500GB schijf)

SkyTronic camera bewakingssysteem met 4 camera's & 500GB schijf. Een compleet plug-and-play camerasysteem inclusief vier 18meter kabels voor het aansluiten van de camera's. Na de set verbonden te hebben via het internet en het instellen van de router kunnen de beelden overal ter wereld bekeken worden met een internetverbinding. Uiteraard is het ook mogelijk om de beelden te bekijken via smartphone of tablet met een 3G (of hoger) verbinding. Zo ben je altijd op de hoogte van wat er thuis of bij je bedrijf, opslag, stalling etc. gebeurt.

De set wordt geleverd inclusief een 500GB harde schijf waarop de beelden worden opgenomen. Afhankelijk van de opname instellingen kan hiermee wel tot enkele weken terug gekeken worden. De beelden kunnen via een monitor (niet meegeleverd) rechtsteeks bekeken worden. Uiteraard is het terugkijken van de beelden ook mogelijk via je smartphone, tablet, pc of laptop mits deze verbinding heeft met het internet. De vier meegeleverde camera's zijn voorzien van meerdere IR LEDs. Deze IR LEDs zorgen ervoor dat de camera's ook in het donker kunnen "zien". Het aansluiten van de camera's gebeurt door middel van een multikabel. Elke camera beschikt over een 18meter lange kabel die zorgt voor de beeldoverdracht en de voeding voor de camera. Hierdoor hoeven de camera's dus niet apart van stroom te worden voorzien, alles wordt via de multikabel aangeleverd.

Een compleet en uitgebreid systeem waarmee je altijd weet wat er bij je thuis, bedrijf, opslag, stalling etc gebeurt of is gebeurd.


Kenmerken en specificaties LAN-aansluiting voor live monitoring. Mobiel Viewer. Email Alert Link. Digitale recorder met multiplexer. Alarmfunctie voor uitval van camerasignalen. CMOS Camera's met IR-LED's voor nachtverlichting. Camerakanaal uitschakeling tijdens monitoring. Opname modes: continue / bewegingsdetectie / sensor gestuurd / tijdinstelling. Weerbestendige kleurencamera's. USB Backup via USB 2.0 poort. Beeldkwaliteit in 3 stappen instelbaar. Ondersteunt PTZ (PELCO-D en PELCO-P Protocol) via RS485. 500GB ingebouwde harddisk. Plug en Play. Levering incl. afstandsbediening, kabels en software.. Aansluitspanning 230Vac / 50Hz.
Minimale systeemeisen van de software PC notebook of desktop met dual-core processor zoals Intel Centrino Duo, Core 2 Duo, of AMD equivalent, 2GB RAM geheugen. Besturingssysteem: Windows XP, Vista, 7, 8, of 10. Monitor: Minimum resolutie van 1024 x 768. Beschikbare USB poort.

€ 199.00

Klik hier voor meer informatie / bestellen

MaxiAxi.com Muziek Beveiliging
Product
 

Vonyx Pro Speakerstandaard (max. belasting 80kg) Zwart

Dit stevige metalen Vonyx speakerstatief is degelijk en daardoor geschikt voor het dragen van (PA) speakers tot 80kg. De poten bieden stabiliteit en dankzij de hoogteverstelling zijn luidsprekers moeiteloos te plaatsen. De minimale hoogte bedraagt 123cm en de maximale 205cm. Door de 35mm buisdiameter is dit statief zeer breed inzetbaar.

Op zoek naar een set? Deze standaard hebben wij ook als set met tas leverbaar.

Kenmerken:

Robuust speakerstatief. Hoogte: 123 - 205cm. Max. gewicht speaker: 80kg. Metalen constructie. Stabiele uitklapbare poten. Gewicht: 3.5kg.

€ 43.00

Klik hier voor meer informatie / bestellen

MaxiAxi.com Muziek Speakerstandaards
Product
 

SkyTec STM 3007 19 inch DJ Mixer 6 Kanaals SD USB MP3 LED Bluetooth

Een allround zes kanaals 19 inch professionele mixer met MP3-speler met BT voor het streamen van uw audio naar de mixer. Kenmerkt ook een 10-bands grafische stereo EQ, verlichte faders, microfoonequalizer en talkover, 8 geluidseffecten, hoofdtelefoonuitgang waarop ieder kanaal vooraf kan worden beluisterd en nog veel meer functies. De perfecte oplossing voor vele toepassingen, zoals in disco's, clubs, bars, thuisstudio's, enz.


Kenmerken BT-ontvanger voor audiostreaming. MP3-speler met USB-poort en SD-slot. 10-Bands grafische stereo equalizer. Verlichte kanaalfaders. 8 Geluidseffecten. Extra zone-uitgang. Send en Return. Vervangbare crossfader. Crossfader-assign schakelaars (kanaaltoewijzing). 3-Bands equalizer microfoon en talkover. Regeling van echo, delay en repeat. Record-uitgang. Microfoon 1/2-, F/X speed- en hoofdtelefoon-volumeregeling. Cue-toets per kanaal (voorafluistering via hoofdtelefoon).
Specificaties Frequentie bereik 50Hz-18kHz. THD <0.09%. Equalizer +/-10dB. Input Line 150mV. Input Phono 3mV. Input Mic. 1mV. Output:Master +/-1V. Signaal ruis verhouding >100dB. Aansluitspanning 220-240Vac / 50Hz.
Afmetingen en gewicht Afmetingen 482 x 240 x 110mm. Gewicht 5kg.

€ 199.00

Klik hier voor meer informatie / bestellen

MaxiAxi.com Muziek DJ mixer
Product
 

Power Dynamics PDV060Z 60W 100V 4 zone versterker

De Power Dynamics PDV060Z is een 6-kanaals versterker met 4 zones die apart van elkaar aan of uit te schakelen zijn. De versterker is ontworpen voor verschillende toepassingen zoals paging, intercommunicaties, achtergrondmuziek, omroepen in industriële installaties enz. De versterker biedt de mogelijkheid om muziek of mededelingen te sturen naar de vier verschillende gewenste zones. Alle zes ingangskanalen (3x microfoon en 3x schakelbaar microfoon/lijn) hebben een volumeregeling.

Kenmerken

60W PA versterker met een perfecte sound. Vier-zone of All Paging mode. Beveiligingen: Overbelasting, oververhitting, overspanning, slowstart. Drie microfooningangen. Drie keuze-ingangen lijn/microfoon. Eén AUX in- en uitgang. Eén recorduitgang. Ingang-1 onderdrukt het geluid van andere ingangen. Bass- en trebleregeling. 19" Montage mogelijkheid. Noodvoorziening via 24V accu (niet meegeleverd).

Specificaties

RMS Vermogen 60W. Speaker tappings 4 Ohm -8 Ohm -70V -100V. Frequentie bereik 50Hz - 18kHz. Signaal ruis verhouding >75dB. Ingangs gevoeligheid:Line -16dB. Ingangs gevoeligheid:Mic -50dB. Aansluitspanning 230Vac/50Hz.

Afmetingen en gewicht

Afmetingen: 315 x 482 x 88mm. Gewicht: 7.5kg.

€ 265.00

Klik hier voor meer informatie / bestellen

MaxiAxi.com Muziek 100 volt versterkers
Product
 

Power Dynamics PDC 30 Digitale AM FM Tuner 1U

De PDC-30 is een digitale tuner van het merk Power Dynamics, de tuner is perfect voor bijvoorbeeld bars, thuis, disco, drive-in shows, cafes etc. De digitale tuner is uitgerust met een AM/FM tuner, een LCD-display met blauwe achtergrond, Een auto-tuning scan en een infrarood afstandsbediening waardoor je het gemakkelijk kan bedienen. De digitale tuner is geschikt voor 19" rack montage.


Kenmerken 1U Unit. Digitale AM/FM tuner. Autotuning scan. IR afstandsbediening. Blauwe achtergrondverlichting. 19" Montage beugels.
Specificaties Voeding: 220-240V / 50Hz.
Levering 1 x Digitale Tuner. 1 x Afstandsbediening. Handleiding.
Afmetingen en gewicht Afmetingen: 48,4 x 26 x 4,5cm. Gewicht: 2kg.

€ 109.00

Klik hier voor meer informatie / bestellen

MaxiAxi.com Muziek CD spelers
Product
 

Vonyx SPJ PA912 draagbare accu speaker 12 500 watt met Bluetooth en USB

De Vonyx SPJ-PA912 is een echte all-round mobiele geluidsinstallatie met o.a. bluetooth en een vermogen van 500 watt die van alle gemakken is voorzien. De geluidsinstallatie wordt geleverd met 2 draadloze microfoons waarvan het volume apart geregeld kan worden. Is voorzien van een uitschuifbare handgreep en wieltjes om de installatie gemakkelijk te vervoeren. De ingebouwde USB poort aan de achterkant kan direct MP3 muziek afspelen vanaf een USB-stick. Ben je niet in de buurt van de installatie, dan kan deze via de meegeleverde afstandsbediening bediend worden.

Bluethooth
De Vonyx SPJ-PA912 is voorzien van een bluetooth module. Hiermee is het mogelijk om via een draadloze verbinding muziek af te spelen op de SPJ-PA912. Koppel je telefoon of tablet via bluetooth en het geluid van je telefoon of tablet wordt via de speaker weergegeven en dat helemaal draadloos!

AUX Lijn ingang en USB poort
Aan de achterkant is de Vonyx SPJ-PA912 voorzien van een AUX ingang voor het aansluiten van een MP3 speler, iPod, iPhone etc. via de koptelefoon uitgang op je telefoon of MP3 speler.

2 UHF draadloze microfoon
Bij de levering zijn 2 draadloze microfoons ingesloten die werken op het UHF netwerk. Deze microfoons hebben een vaste frequentie en werken direct bij het aansluiten van een batterij. Hier is geen verdere bekabeling meer bij nodig.

5 Bands grafische equalizer
Voor het regelen van de balans tussen lage en hoge tonen is er een 5-bands EQ ingebouwd. Hiermee kan het frequentiebereik in 5 banden met 12dB verterkt of verzwakt worden.

Ingebouwde accu
Op de ingebouwde accu kan de mobiele geluidsinstallatie maximaal 4 uur gebruikt worden alvorens deze weer opgeladen dient te worden


Kenmerken

Bluetooth voor draadloze muziekoverdracht. Echo effect voor de microfoons. Geleverd inclusief 2 draadloze UHF microfoons. MP3 speler met USB-ingang. AUX ingang voor aansluiting van iPod/iPhone of MP3 speler. Afstandsbediening voor de MP3-speler. Voorzien van 12V accu voor mobiel gebruik (max 4 uur). Uitschuifbare handgreep en wieltjes voor transport. Sterke ABS behuizing in een modern design.


Specificaties

12" (30cm) luidspreker met 500 watt vermogen. 1" titanium compressie-driver. Uitgangsvermogen: 500 watt. Accu: 12 volt. Frequentiebereik: 50Hz - 19kHz.


Levering

1x Mobiele geluidsinstallatie. 2x 9V batterij voor de draadloze microfoons. 1x Afstandsbediening. 1x Stroomkabel.


Afmetingen en gewicht

570 x 350 x 310mm. Gewicht ca. 14kg.

€ 239.00

Klik hier voor meer informatie / bestellen

MaxiAxi.com Muziek Mobiele geluidsinstallaties
Product
 

Vonyx AP1000A 400W actieve speaker 10 inch

Vonyx AP1000A actieve speaker. Een 10" speaker in een stevige ABS behuizing. De speaker is actief en dus voorzien van een ingebouwde versterker. Dit maakt het mogelijk om de speaker direct aan te sluiten op bijvoorbeeld een smartphone, laptop, pc, CD-speler, mixer etc. etc. Door middel van de microfoon ingang kan er direct een microfoon op aangesloten worden waardoor de speaker ook snel en eenvoudig in te zetten is voor presentaties of demonstraties. Uiteraard is het mogelijk om een draadloze microfoonset aan te sluiten.

Het hart van deze Vonyx AP1000A actieve speaker 10" is de 400W versterker. Deze hoogwaardige versterker zorgt voor een goede en stabiele aansturing van de woofer en tweeter. Hierdoor ontstaat een mooie klank die lekker in het gehoor ligt. Alles is ingebouwd in een stevige ABS behuizing. Dit ABS kunststof is slag- en stootvast waardoor de AP1000A ook perfect geschikt is voor mobiel gebruik, hij kan immers tegen een stootje. De behuizing is voorzien van een tophat waardoor het mogelijk is om de AP1000A op een standaard te zetten.

De Vonyx AP1000A beschikt over een RCA aansluiting op de achterkant voor het aansluiten van een audiobron. Voor het aansluiten van een microfoon is een 6,3mm jackplug aansluiting aanwezig. Beide bronnen (RCA input en microfoon) kunnen gelijktijdig gebruikt worden waardoor het dus mogelijk is om door de muziek heen te praten of om mee te zingen met de muziek (leuk voor karaoke!). Het volume van beide bronnen kan onafhankelijk ingesteld worden.

Kenmerken

Ingebouwde versterker 400W max.. 10" woofer. RCA lijningang en 6,3mm jack microfooningang. Hoorn met brede spreiding. Tophat voor plaatsing op statief.

Specificaties

Vermogen: 400W max.. Vermogen: 200W. Frequentiebereik: 55Hz - 18kHz. Woofer: 10". Tweeter: HC titanium driver. Aansluitspanning: 230Vac / 50Hz.

Afmetingen en gewicht

Afmetingen: 490 x 360 x 260mm. Gewicht: 7.3kg.

€ 119.00

Klik hier voor meer informatie / bestellen

MaxiAxi.com Muziek Actieve speakers
Product
 

Vonyx Headset draadloos microfoonsysteem 2 kanaals VHF STWM712H

Een 2-kanaals VHF draadloos microfoonsysteem geleverd met twee bodypack headsets. Beide zenders werken op verschillende frequenties. Een goede geluidskwaliteit en betrouwbaar door de VHF-techniek. Ideaal voor op het podium, vocalisten, presentaties, sprekers in het openbaar enz.


Kenmerken VHF 2-kanaals systeem. Hoge S/R ratio en lage vervorming. Twee headsets. RF indicatoren. Antennes aan de voorzijde. XLR / Aux (6.35mm) uitgang.
Specificaties Bodypack voeding: 2 x AA batterij (niet meegeleverd). Werkfrequentie: 200.175 & 201.400MHZ. Dynamisch bereik: >100dB. Frequentiebereik: 40Hz - 20kHz. THD: <0.5%. Signaal ruisverhouding: >100dB.
Afmetingen en gewicht Afmetingen ontvanger: 127 x 180 x 43mm. Afmetingen bodypack: 100 x 65 x 28mm. Gewicht ontvanger: 640gr. Gewicht microfoon: 100gr.

Heb je advies nodig bij het kiezen van een draadloze microfoonset? Wij schreven een blog om je te helpen: Welke draadloze microfoonset moet ik kiezen?

De Vonyx STWM712H kan en mag in heel Nederland vergunnings- en licentievrij gebruikt worden. Voor gebruik in België is bij dit systeem een vergunning of licentie verplicht, deze verplichting geldt echter niet voor UHF systemen.

€ 74.00

Klik hier voor meer informatie / bestellen

MaxiAxi.com Muziek Draadloze microfoons
Product
 

SkyTec 1200W geluidsbox SPA 1200 met draadloze microfoon

Een samenstelling van 2 top SkyTec componenten, de SPA-1200 en de STWM721. Een combinatie waar je U tegen kan zeggen.

De set wordt compleet, kant en klaar en plug & play geleverd. Alle benodigde kabels worden meegeleverd in de verschillende onderdelen om deze set in een mum van tijd operationeel te hebben voor een gezellige avond karaoke bij jou thuis.

Deze set bestaat uit:1x Fenton SPA1200 Actieve PA Karaoke Luidspreker Set 12" 1200W met USB MP31x Skytec STWM721 draadloze Microfoon UHF met Diversity

Hieronder vind je de beschrijving van de artikelen uit deze set:


Fenton SPA1200 Actieve PA Karaoke Luidspreker Set 12" 1200W met USB MP3

Attractief vormgegeven PA luidsprekerset voorzien van twee omschakelbare microfoon / lijn ingangen en een USB & SD kaart ingang voor het afspelen van MP3 muziekbestanden. De microfooningangen zijn voorzien van een regelbare echo, gescheiden toonregeling en een volumeregeling. Een stereo equalizer (2 x 5 banden) completeert het geheel. De krachtige 1200W versterker is ondergebracht in de master luidspreker. De slave luidspreker is eenvoudig via klemverbindingen aan te sluiten op de master. Zeer geschikte PA versterker voor karaoke parties, feestjes, shows en productdemonstraties.


Kenmerken Ingebouwde 1200W versterker. USB poort / SD slot in. 1 x Master luidspreker + 1 x slave luidspreker. 12" Woofer, piezo hoorn voor mid/high range. 2 Microfoon ingangen / omschakelbare lijn ingang. Regelbaar echo effect. 5-Band equalizer per kanaal.
Specificaties Voeding: 230Vac, 50Hz. Vermogen: 1200W max. Lage tonen: 12" Woofer. Mid / hoog: Piezo hoorn. Impedantie: 8 Ohm. Frequentiebereik: 40Hz ~ 20kHz. SPL: @1W/1m: 96dB +/-2dB.
Afmetingen en gewicht Afmetingen: 30 x 39 x 70 cm Gewicht Master luidspreker: 15 kg. Gewicht Slave luidspreker: 10 kg.

Skytec STWM721 draadloze Microfoon UHF met Diversity

Draadloos microfoonsysteem bestaande uit een goed in de hand liggende microfoon en een UHF ontvanger met diversity techniek. De combinatie van UHF en diversity zorgen voor een probleemloze, storingsarme ontvangst. Uitgangen voor XLR en 6.3mm Jack. De draadloze microfoonset wordt geleverd met een adapter en een 6.3mm Jack snoer. Geschikt voor spraak en zang.


Kenmerken Storingsarm UHF diversity systeem. Antennes aan voorzijde. Rubber coating op microfoon. RF/AF-indicatie. Uitgang: XLR en 6.35mm Jack. Afzonderlijke volume regeling.
Specificaties Microfoon voeding: 2 x AA batterij (niet meegeleverd). Werkfrequentie: 863.1MHz. RF output: <10mW. Dynamisch bereik: >90dB. THD: <0.5%. Signaal ruisverhouding: >90dB. Aansluitspanning ontvanger: 13 - 15V (netadapter meegeleverd).
Afmetingen en gewicht Afmetingen ontvanger: 127 x 180 x 43mm. Afmetingen microfoon: 240 x ø50mm. Gewicht ontvanger: 520gr. Gewicht microfoon: 180gr.

Heb je advies nodig bij het kiezen van een draadloze microfoonset? Wij schreven een blog om je te helpen: Welke draadloze microfoonset moet ik kiezen?

De SkyTec STWM721 kan en mag in heel Europa legaal en zonder licentie gebruikt worden.

€ 219.95

Klik hier voor meer informatie / bestellen

MaxiAxi.com Muziek Complete geluidsinstallaties
Product
 

SkyTec 600W geluidsbox SPA 800 met draadloze microfoon

Deze set combineert de PA Speaker set SPA-800 van SkyTec met een draadloze microfoon STWM721 van hetzelfde merk. Geen draden meer door de kamer met dit draadloze systeem. "Plug & Play" en zingen maar.

Omdat de speakers zijn voorzien van een ingebouwde USB speler is muziek afspelen een fluitje van een cent, gewoon een kwestie van je favoriete muziek op een USB stick of SD kaart zetten en deze op de speakers aansluiten. Je kunt nu meezingen met je favoriete muziek.

Deze set bestaat uit:1x Fenton SPA-800 Karaoke Luidspreker Actieve PA Set 8" 600W met USB MP31x Skytec STWM721 draadloze Microfoon UHF met Diversity

Hieronder vind je de beschrijving van de artikelen uit deze set:


Fenton SPA-800 Karaoke Luidspreker Actieve PA Set 8" 600W met USB MP3

Attractief vormgegeven Fenton PA luidsprekerset voorzien van twee omschakelbare microfoon / lijn ingangen en een USB & SD kaart ingang voor het afspelen van MP3 muziekbestanden. De microfooningangen zijn voorzien van een regelbare echo, gescheiden toonregeling en een volumeregeling. Een stereo equalizer (2 x 5 banden) completeert het geheel. De krachtige 600W versterker is ondergebracht in de master luidspreker. De slave luidspreker is eenvoudig via klemverbindingen aan te sluiten op de master. Zeer geschikte PA versterker voor karaoke parties, feestjes, shows en productdemonstraties.


Kenmerken Ingebouwde 600W versterker. USB poort / SD slot in. 8" Woofer, piezo hoorn voor mid/high range. 2 Microfoon ingangen / omschakelbare lijn ingang. Regelbaar echo effect. 5-Band equalizer per kanaal.
Specificaties Voeding: 230Vac, 50Hz. Vermogen: 600W max. Lage tonen: 8" Woofer. Mid / hoog: Piezo hoorn. Impedantie: 8 Ohm. Frequentiebereik: 40Hz ~ 20kHz. SPL: @1W/1m: 96dB +/-2dB. Ingebouwde 600W versterker.
Afmetingen en gewicht Afmetingen: 510 x 310 x 245 mm. Gewicht: 15 kg.

Skytec STWM721 draadloze Microfoon UHF met Diversity

Draadloos microfoonsysteem bestaande uit een goed in de hand liggende microfoon en een UHF ontvanger met diversity techniek. De combinatie van UHF en diversity zorgen voor een probleemloze, storingsarme ontvangst. Uitgangen voor XLR en 6.3mm Jack. De draadloze microfoonset wordt geleverd met een adapter en een 6.3mm Jack snoer. Geschikt voor spraak en zang.


Kenmerken Storingsarm UHF diversity systeem. Antennes aan voorzijde. Rubber coating op microfoon. RF/AF-indicatie. Uitgang: XLR en 6.35mm Jack. Afzonderlijke volume regeling.
Specificaties Microfoon voeding: 2 x AA batterij (niet meegeleverd). Werkfrequentie: 863.1MHz. RF output: <10mW. Dynamisch bereik: >90dB. THD: <0.5%. Signaal ruisverhouding: >90dB. Aansluitspanning ontvanger: 13 - 15V (netadapter meegeleverd).
Afmetingen en gewicht Afmetingen ontvanger: 127 x 180 x 43mm. Afmetingen microfoon: 240 x ø50mm. Gewicht ontvanger: 520gr. Gewicht microfoon: 180gr.

Heb je advies nodig bij het kiezen van een draadloze microfoonset? Wij schreven een blog om je te helpen: Welke draadloze microfoonset moet ik kiezen?

De SkyTec STWM721 kan en mag in heel Europa legaal en zonder licentie gebruikt worden.

€ 159.00

Klik hier voor meer informatie / bestellen

MaxiAxi.com Muziek Complete geluidsinstallaties
Product
 

MAX 500W DJ PA Luidspreker en Versterker combinatie

Deze PA DJ Set bestaat uit een 500W PA versterker en bijbehorende PA luidspreker boxen. Deze uitgebalanceerde combinatie is ideaal voor de beginnende DJ, maar ook prima op z'n plaats bij parties en feestjes. De set wordt geleverd incl. 10 meter luidsprekerkabel om de speakers en de versterker met elkaar te kunnen verbinden.

Onze bestverkochte set aller tijden!

MaxiAxi levert verschillende complete sets in verschillende maten en vermogens.

Deze set bestaat uit:1x MAX XEN-3508 set PA luidspreker boxen 8" 500W1x SkyTec 2 x 250W DJ PA versterker SPL500 met EQ1x SkyTronic 0.75mm2 Luidsprekerkabel, 10m

Hieronder vind je de beschrijving van de artikelen uit deze set:


MAX XEN-3508 set PA luidspreker boxen 8" 500W

De MAX XEN-3508 is de perfecte set voor iemand die met een klein budget de beste kwaliteit in huis wil halen. Een setje 3-weg PA boxen van maar liefst 500 Watt waar je mee voor de dag kan komen. Als beginnende DJ kan jij met deze stoere PA boxen je kwaliteiten laten horen. Daarnaast zijn ze natuurlijk ook prima geschikt voor andere doeleinden zoals thuisgebruik of keet.


Kwaliteit voor betaalbare prijs

Dat een lagere prijs niet altijd samengaat met mindere kwaliteit wordt weer bewezen met de XEN-3508. Deze set van twee PA boxen weet zeer goede prestaties neer te zetten en dat voor een betaalbare prijs. De 8" (20cm) woofer met een vermogen van maar liefst 500 Watt weet er moeiteloos een strakke bass uit te persen. Door de ingebouwde basspoort aan de voorkant worden deze strakke bassen nog eens extra versterkt. Maar muziek draait natuurlijk niet alleen om bass. Omdat deze boxen zijn voorzien van een midden toner en tweeter worden de midden en hoge tonen van jouw muziek perfect weergegeven. Door de speciale vorm van de hoorns ben je ook meteen verzekerd van een goede spreiding van je muziek. Een intern filter zorgt ervoor dat de woofer, de middentoner en de tweeter de juiste frequenties aangeboden krijgen.


Behuizing

De robuuste behuizing van de XEN-3508 PA boxen is gemaakt van 12mm dik solide hout. Voor een nette afwerking is dit bekleed met een speciaal luidsprekerdoek. Op de hoeken zijn voor extra bescherming speciale hoekstukken gemonteerd en voor de woofer zit een stevige kunststof grill. Deze boxen kunnen dus tegen een stootje. Om de boxen makkelijk te kunnen verplaatsen zijn ze voorzien van handvaten. Uiteraard ontbreken aan de achterkant de klemterminal aansluitingen niet zodat je de boxen eenvoudig op een versterker kan aansluiten.

Kortom, ben jij op zoek naar een betaalbare set boxen met goede klankeigenschappen, een stoer uiterlijk en goede technische specificaties? Dan is de XEN-3508 de perfecte set voor jou.

LET OP!
De XEN-3508 speakerset is passief. Je hebt dus sowieso een versterker nodig om ze te kunnen gebruiken. Het niet mogelijk om deze speakers rechtstreeks aan te sluiten op een telefoon, pc, laptop, etc. zonder gebruik te maken van een versterker. Uiteraard leveren wij deze speakerset ook als set inclusief versterker: DJ PA Luidspreker en Versterker combinatie 500W


Kenmerken 8" (20cm) woofer van maar liefst 500 Watt. Solide behuizing van 12mm dik hout. Voorzien van midden toner en tweeter. Speciaal gevormde hoorns voor een goede spreiding van het geluid. Intern filter voor juist filtering naar woofer, mid en hoge toner.. Wordt geleverd als set van 2 boxen.
Specificaties Vermogen piek: 500W. Vermogen: 250W. Impedantie: 8 Ohm. SPL 1W/1m: 93dB. SPL piek: 113dB max. Frequentiebereik: 60Hz ~ 20kHz.
Afmetingen en gewicht Afmetingen: 24,5 x 29 x 49cm (per box). Gewicht: 4,7kg per box.

Naast de XEN-3508, zijn ook de XEN-3510 en de XEN-3512 van respectievelijk 10 en 12 inch leverbaar. Daarnaast levert MaxiAxi verschillende complete sets met versterker.


SkyTec 2 x 250W DJ PA versterker SPL500 met EQ

PA versterker voor semi-professioneel gebruik, welke in geen enkele DJ-installatie mag ontbreken. Versterker voorzien van meerdere RCA ingangen voor aansluiten van meerdere auidobronnen bv DVD-speler, TV, CD-speler, Tuner etc. Verder op de voorkant een 3.5mm jack aansluiting voor het aansluiten van bijvoorbeeld een MP3 speler. De krachtige eindtrap staat garant voor langdurige topprestaties.


Kenmerken en specificaties

Type: SPL-500EQ. Vermogen - 4 Ohm: 2 x 250W. Vermogen - 8 Ohm: 2 x 200W. THD: <0.5%. Breed frequentiebereik: 20Hz-20kHz. Ruis: >98dB. Kanaalscheiding: >82dB. Ingangsniveau: 0dB. Ingangsimpedantie: >10kOhm. Uitgangsimpedantie: 4-8 Ohm. Aansluitspanning: 230Vac, 50Hz. 3-Bands equalizer. Blauwe LED frontverlichting. Input keuzeschakelaar. Peak-Clip indicator.

Afmetingen en gewicht

Afmetingen: 482 x 270 x 88mm (19" - 2U). Gewicht: 3.9kg.

SkyTronic 0.75mm2 Luidsprekerkabel, 10m

Eenvoudige luidspreker kabel voor kleine, vaste installaties. Rood / zwart polariteitsindicatie. Stevige PVC mantel.

Kenmerken

Rood / Zwart polariteitsindicatie.. Stevige PVC mantel. Levering in lengtes van 10m..

€ 129.00

Klik hier voor meer informatie / bestellen

MaxiAxi.com Muziek Complete geluidsinstallaties
Product
 

SkyTronic 6,5 inch HiFi Basluidspreker Kevlar

HiFi breedband basluidspreker met soepel opgehangen kevlar conus voor het moeiteloos verwerken van piekbelastingen. De hittebestendige spreekspoel is opgebouwd uit 4 lagen voor een grote duurzaamheid. Impedantie 8 Ohm.

Kenmerken

Kevlar conus. Rubber ophanging. Geventileerde, hittebestendige spreekspoel. Grote magneet .

Specificaties

Vermogen max: 250W. Vermogen RMS: 125W. Afmeting: 6,5 inch (16cm) . Impedantie: 8 Ohm . Frequentiebereik: 35Hz ~ 8KHz. Gevoeligheid: SPL @1W/1m: 88dB. Magneet: 850g.

€ 26.90

Klik hier voor meer informatie / bestellen

MaxiAxi.com Muziek Zelfbouw speakers
Product
 

SkyTec SP1500 Chassis Speaker 15 inch (38cm) 8 Ohm 600 Watt

Een 8 Ohm vervangende chassis luidspreker met een stijve ophanging en geventileerde magneet die een uitstekende geluidskwaliteit produceert. Ook ideaal voor gebruik in zelfbouw geluidssystemen.


Kenmerken en specificaties 38cm (15") chassis speaker. 600W maximaal vermogen. 8 Ohm impedantie. Maximaal vermogen 600W. Vermogen 300 Watt. Formaat speaker 38cm / 15". Impedantie 8 Ohm. Frequentiebereik 40Hz ~ 3.5kHz. SPL @ 1W/1m 98dB. Voice coil 50mm. Magneet gewicht 50 oz. Formaat speaker 38cm / 15". Magneet gewicht 50 oz.

€ 51.90

Klik hier voor meer informatie / bestellen

MaxiAxi.com Muziek Zelfbouw speakers
Product
 

SkyTec SP1200 Chassis Speaker 12 inch (30cm) 8 Ohm 400 Watt

Een 8 Ohm vervangende chassis luidspreker met een stijve ophanging en geventileerde magneet die een uitstekende geluidskwaliteit produceert. Ook ideaal voor gebruik in zelfbouw geluidssystemen.

30cm (12") chassis speaker. 400W maximaal vermogen. 8 Ohm impedantie. Maximaal vermogen 400W. Vermogen 200 Watt. Formaat speaker 30cm / 12". Impedantie 8 Ohm. Frequentiebereik 50Hz ~ 3.5kHz. SPL @ 1W/1m 96dB. Voice coil 38mm. Magneet gewicht 30 oz. 1 x luidspreker. Formaat speaker 30cm / 12". Magneet gewicht 30 oz.

€ 39.90

Klik hier voor meer informatie / bestellen

MaxiAxi.com Muziek Zelfbouw speakers
Product
 

SkyTec SP1000 Chassis Speaker 10 inch (25cm) 8 Ohm 300 Watt

Een 8 Ohm vervangende chassis luidspreker met een stijve ophanging en geventileerde magneet die een uitstekende geluidskwaliteit produceert. Ook ideaal voor gebruik in zelfbouw geluidssystemen.


Kenmerken 25cm (10") chassis speaker. 300W maximaal vermogen. 8 Ohm impedantie.
Specificaties Maximaal vermogen 300W. Vermogen 150 Watt. Formaat speaker 25cm / 10". Impedantie 8 Ohm. Frequentiebereik 55Hz ~ 4kHz. SPL @ 1W/1m 93dB. Voice coil 38mm. Magneet gewicht 30 oz.
Afmetingen en gewicht Formaat speaker 25cm / 10". Magneet gewicht 30 oz.

€ 27.50

Klik hier voor meer informatie / bestellen

MaxiAxi.com Muziek Zelfbouw speakers
Product
 

SkyTec SP800 Chassis Speaker 8 inch (20cm) 8 Ohm 200 Watt

Een 8 Ohm vervangende chassis luidspreker met een stijve ophanging en geventileerde magneet die een uitstekende geluidskwaliteit produceert. Ook ideaal voor gebruik in zelfbouw geluidssystemen.


Kenmerken 20cm (8") chassis speaker. 200W maximaal vermogen. 8 Ohm impedantie.
Specificaties Maximaal vermogen 200W. Vermogen 100 Watt. Formaat speaker 20cm / 8". Impedantie 8 Ohm. Frequentiebereik 65Hz ~ 4kHz. SPL @ 1W/1m 89dB. Voice coil 38mm.
Afmetingen en gewicht Formaat speaker 20cm / 8". Magneet gewicht 20 oz.

€ 21.90

Klik hier voor meer informatie / bestellen

MaxiAxi.com Muziek Zelfbouw speakers
Product
 

SkyTec SP1500 Chassis Speaker 15 inch (38cm) 4 Ohm 600 Watt

Een 4 Ohm vervangende chassis luidspreker met een stijve ophanging en geventileerde magneet die een uitstekende geluidskwaliteit produceert. Ook ideaal voor gebruik in zelfbouw geluidssystemen.


Kenmerken en specificaties Maximaal vermogen 600W. Vermogen 300 Watt. Formaat speaker 38cm / 15". Impedantie 4 Ohm. Frequentiebereik 40Hz ~ 3.5kHz. SPL @ 1W/1m 98dB. Voice coil 50mm. Magneet gewicht 50 oz. Formaat speaker 38cm / 15". Magneet gewicht 50 oz.

€ 49.90

Klik hier voor meer informatie / bestellen

MaxiAxi.com Muziek Zelfbouw speakers
Product
 

SkyTec SP1200 Chassis Speaker 12 inch (30cm) 4 Ohm 400 Watt

Een 4 Ohm vervangende chassis luidspreker met een stijve ophanging en geventileerde magneet die een uitstekende geluidskwaliteit produceert. Ook ideaal voor gebruik in zelfbouw geluidssystemen.


Kenmerken 30cm (12") chassis speaker. 400W maximaal vermogen. 4 Ohm impedantie.
Specificaties Maximaal vermogen 400W. Vermogen 200 Watt. Impedantie 4 Ohm. Frequentiebereik 50Hz ~ 3.5kHz. SPL @ 1W/1m 96dB. Voice coil 38mm.
Afmetingen en gewicht Formaat speaker 30cm / 12". Magneet gewicht 30 oz.

€ 39.90

Klik hier voor meer informatie / bestellen

MaxiAxi.com Muziek Zelfbouw speakers
Product
 

SkyTec SP1000 Chassis Speaker 10 inch (25cm) 4 Ohm 300 Watt

Een 4 Ohm vervangende chassis luidspreker met een stijve ophanging en geventileerde magneet die een uitstekende geluidskwaliteit produceert. Ook ideaal voor gebruik in zelfbouw geluidssystemen.

25cm (10") chassis speaker. 300W maximaal vermogen. 4 Ohm impedantie. Maximaal vermogen 300W. Vermogen 150 Watt. Formaat speaker 25cm / 10". Impedantie 4 Ohm. Frequentiebereik 55Hz ~ 4kHz. SPL @ 1W/1m 93dB. Voice coil 38mm. Magneet gewicht 30 oz. 1 x luidspreker. Formaat speaker 25cm / 10". Magneet gewicht 30 oz.

€ 27.50

Klik hier voor meer informatie / bestellen

MaxiAxi.com Muziek Zelfbouw speakers
Product
 

SkyTec SP800 Chassis Speaker 8 inch (20cm) 4 Ohm 200 Watt

Een 4 Ohm vervangende chassis luidspreker met een stijve ophanging en geventileerde magneet die een uitstekende geluidskwaliteit produceert. Ook ideaal voor gebruik in zelfbouw geluidssystemen.

20cm (8") chassis speaker. 200W maximaal vermogen. 4 Ohm impedantie. Maximaal vermogen 200W. Vermogen 100 Watt. Formaat speaker 20cm / 8". Impedantie 4 Ohm. Frequentiebereik 65Hz ~ 4kHz. SPL @ 1W/1m 89dB. Voice coil 38mm. Magneet gewicht 20 oz. 1 x luidspreker. Formaat speaker 20cm / 8". Magneet gewicht 20 oz.

€ 21.90

Klik hier voor meer informatie / bestellen

MaxiAxi.com Muziek Zelfbouw speakers
Product
 

Skytec SPSL15 800 Watt Chassis Speaker 15 inch vervangingswoofer

Dit is een 8-Ohm vervangende chassis luidspreker met een stijve ophanging en geventileerde magneet waarmee die een uitstekende  geluidskwaliteit produceert. Het is ook ideaal voor gebruik in geluidssystemen.

8 Ohm impedantie. Geventileerde magneten. Stevige ophanging. Aansluiting: Kabelschoen. Vermogen: Piek van 800 Watt. Max. Vermogen: 400 Watt. Speaker: 15". Impedantie: 8 Ohm. Frequentie bereik: 30Hz-3,5kHzSPL @ 1W/1m: 88dB. 1 x Luidspreker. Voice Coil: 38,8mm. Gewicht magneet: 26 oz.

€ 39.00

Klik hier voor meer informatie / bestellen

MaxiAxi.com Muziek Zelfbouw speakers
Product
 

Skytec SPSL12 600 Watt Chassis Speaker 12 inch Vervangingswoofer

Dit is een 8-Ohm vervangende chassis luidspreker met een stijve ophanging en geventileerde magneet waarmee die een uitstekende  geluidskwaliteit produceert. Het is ook ideaal voor gebruik in geluidssystemen.

8 Ohm impedantie. Geventileerde magneten. Stevige ophanging. Aansluiting: Kabelschoen. Vermogen: Piek van 600 Watt. Max. Vermogen: 300 Watt. Speaker: 12". Impedantie: 8 Ohm. Frequentie bereik: 30Hz-3,5kHz. SPL @ 1W/1m: 87dB. 1 x Luidspreker. Voice Coil: 38,8mm. Gewicht magneet: 18,3 oz.

€ 27.00

Klik hier voor meer informatie / bestellen

MaxiAxi.com Muziek Zelfbouw speakers
Product
 

Skytec SPSL10 500 Watt Chassis Speaker 10 inch Vervangingswoofer

Dit is een 8-Ohm vervangende chassis luidspreker met een stijve ophanging en geventileerde magneet waarmee die een uitstekende geluidskwaliteit produceert. Het is ook ideaal voor gebruik in geluidssystemen. 8 Ohm impedantie. Geventileerde magneten. Stevige ophanging. Aansluiting: Kabelschoen . Vermogen: Piek van 500 Watt. Max. Vermogen: 250 Watt. Speaker: 10". Impedantie: 8 Ohm. Frequentie bereik: 45Hz-4kHz. SPL @ 1W/1m: 87dB. 1 x Luidspreker. Voice Coil: 25,9mm. Gewicht magneet: 18,3 oz.

€ 19.90

Klik hier voor meer informatie / bestellen

MaxiAxi.com Muziek Zelfbouw speakers
Product
 

Skytec SPSL8 400 Watt Chassis Speaker 8 inch Vervangingswoofer

Dit is een 8-Ohm vervangende chassis luidspreker met een stijve ophanging en geventileerde magneet waarmee die een uitstekende  geluidskwaliteit produceert. Het is ook ideaal voor gebruik in geluidssystemen.

8 Ohm impedantie. Geventileerde magneten. Stevige ophanging. Aansluiting: Kabelschoen. Vermogen: Piek van 400 Watt. Max. Vermogen: 200 Watt. Speaker: 8". Impedantie: 8 Ohm. Frequentie bereik: 45Hz-4kHz. SPL @ 1W/1m: 85dB. 1 x Luidspreker. Voice Coil: 25,9mm. Gewicht magneet: 10 oz.

€ 14.50

Klik hier voor meer informatie / bestellen

MaxiAxi.com Muziek Zelfbouw speakers
Product
 

Skytec SPSL6 250 Watt Chassis Speaker 6,5 inch Vervangingswoofer

Dit is een 8-Ohm vervangende chassis luidspreker met een stijve ophanging en geventileerde magneet waarmee die een uitstekende  geluidskwaliteit produceert. Het is ook ideaal voor gebruik in geluidssystemen.


Kenmerken 8 Ohm impedantie. Geventileerde magneten. Stevige ophanging. Aansluiting: Kabelschoen.
Specificaties Vermogen: Piek van 250 Watt. Max. Vermogen: 150 Watt. Speaker: 6,5". Impedantie: 8 Ohm. Frequentie bereik: 55Hz-4kHz. SPL @ 1W/1m: 83dB. Diameter: 6.5" / 165mm. Inbouwdiameter: 145mm. Inbouwdiepte: 65mm. Afmetingen: 168 x 70mm. Voice Coil: 25,9mm.
Afmetingen en gewicht Gewicht 0.45kg. Gewicht magneet: 10 oz.

€ 10.90

Klik hier voor meer informatie / bestellen

MaxiAxi.com Muziek Zelfbouw speakers
Product
 

Fenton 8 inch HiFi Woofer met PP conus

Fenton poly-prop woofer. De woofer heeft een diameter van 8 inch (20cm) met een polypropyleen conus. Door de rubber ophanging kent deze woofer een lange levensduur. De woofer is uitgevoerd met een zware magneet.

Kenmerken en specificaties

Polypropyleen conus. Rubber ophanging. Luidspreker afmeting: 8 inch (20,5cm) x 9,5 cm. Montage diameter 185mm. Montage diepte 85mm. Vermogen RMS: 100W. Vermogen max: 200W. Frequentiebereik: 30Hz ~ 8kHz. Gevoeligheid: SPL @1W/1m 90dB. Impedantie: 8Ohm. Spreekspoel: 2 inch (5cm). Magneet: 990g (35 oz). Gewicht 2.2 kg.

€ 25.90

Klik hier voor meer informatie / bestellen

MaxiAxi.com Muziek Zelfbouw speakers
Product
 

Fenton 5,25 inch HiFi Woofer met PP conus

HiFi basluidspreker met prolypropyleen conus en een rubberen ophanging. De robuuste constructie staat garant voor een lange levensduur. De luidspreker is uitgevoerd met een extra grote magneet en heeft een impedantie van 8 Ohm.


Kenmerken

Polypropyleen conus. Rubber ophanging. Levering per stuk.


Specificaties

Max. Vermogen: 150 Watt. Vermogen rms: 75 Watt. Impedantie: 8 ohm. Frequentiebereik: 40Hz - 10kHz. SPL @ 1W/1m: 87dB. Luidspreker: 5,25" (13cm). Voice Coil: 1,5" (3.75cm). Gewicht magneet: 560g (20 oz).


Afmetingen en gewicht

Inbouwdiameter: 115mm. Inbouwdiepte: 70mm. Afmetingen: 132 x 75mm. Gewicht: 1.2kg.

€ 17.90

Klik hier voor meer informatie / bestellen

MaxiAxi.com Muziek Zelfbouw speakers
Product
 

Skytec Basluidspreker PP conus 8 inch (20cm)

HiFi basluidsprekers met platte polypropyleen conus in foam ophanging. Zeer geschikt voor de constructie van HiFi audio boxen, of als vervangingsspeaker. Zeer lage resonantiefrequentie en een stevige weergave van de bassen. Impedantie 8 Ohm.


Kenmerken Platte, semi-transparante polypropyleen conus. Dubbel-rol foam ophanging. Hittebestendige spreekspoel.
Specificaties Power max. 250W •. Speaker size 8 inch (20cm). Power rms 125W. Frequency response 32Hz - 6kHz. SPL @ 1W/1m 90dB . Impedance 8 Ohm . Voice coil 2 inch (5cm) . Magnet weight 990g (35 oz).

€ 25.90

Klik hier voor meer informatie / bestellen

MaxiAxi.com Muziek Zelfbouw speakers
Product
 

Fenton Basluidspreker PP conus 6,5 inch (16cm)

Dit is een HiFi basluidspreker met platte prolypropyleen conus in een foam ophanging. Deze luidspreker is zeer geschikt voor de constructie van HiFi audio boxen. Zeer lage resonantiefrequentie en een stevige weergave van de bassen.

Platte, semi-transparante polypropyleen conus. Dubbel-rol foam ophanging. Hittebestendige spreekspoel. Max. Vermogen: 200 Watt. Vermogen RMS: 100 Watt. Luidspreker: 6,5". Impedantie: 8 Ohm. Frequentiebereik: 38Hz - 9kHz. 1 x Basluidspreker. Voice coil: 1,5". Luidspreker: 6,5". Gewicht magneet: 30 oz.

€ 19.90

Klik hier voor meer informatie / bestellen

MaxiAxi.com Muziek Zelfbouw speakers
Product
 

Main Menu

Main Menu