Vonyx Megafoon met Sirene en Record functie 20W MEG020

Vonyx MEG020 megafoon 20W met sirene en record functie. De MEG020 is een zeer compacte megafoon voor gebruik in kleine groepen. Ondanks zijn formaat beschikt de MEG020 over een vermogen van 20W waarmee hij toch een bereik heeft van max. 700 meter. De megafoon is voorzien van een handige polsband zodat je hem eenvoudig meeneemt. Met de sirene functie is het mogelijk om snel en eenvoudig de aandacht te vragen of om een signaal af te geven. De opname functie geeft de gebruiker de mogelijkheid om opnames te maken.


Kenmerken Voorzien van sirene en record functie. Solide en robuuste constructie van ABS met rubber stootrand. Verstelbare polsband meegeleverd.
Specificaties Vermogen: 20W max.. Bereik: tot max. 700 meter. Werkt op 4x D-Cell batterijen (niet meegeleverd).
Afmetingen en gewicht Afmetingen: 160 x 260mm (diameter x lengte). Gewicht: 600gr.

€ 19.00

Klik hier voor meer informatie / bestellen

MaxiAxi.com Muziek Megafoons
Product
 

Vonyx Megafoon met Opname en Sirene Functie 40W MEG040

Vonyx MEG040 megafoon 40W met record en sirene functie. De MEG040 is een compacte megafoon maar heeft desondanks wel een vermogen van 40W. De megafoon is voorzien van een afneembare anti-feedback microfoon en verstelbare polsband.

De Vonyx MEG040 heeft een sirene functie waardoor de gebruiker eenvoudig de aandacht kan opeisen. Deze functie kan ook op andere vlakken erg handig zijn om bijvoorbeeld aan te geven dat de tijd op is bij een (sport)evenement. Als laatste is de MEG040 voorzien van een recordfunctie die de gebruiker in staat stelt om opnames te maken.


Kenmerken Voorzien van sirene en record functie. Afneembare anti feedback microfoon. Solide en robuuste constructie van ABS met rubber stootrand. Verstelbare polsband meegeleverd.
Specificaties Vermogen: 40W max.. Bereik: tot max. 1 km. Werkt op 6x D-Cell batterijen (niet meegeleverd).
Afmetingen en gewicht Afmetingen: 190 x 330mm (diameter x lengte). Gewicht: 1.3kg.

€ 29.00

Klik hier voor meer informatie / bestellen

MaxiAxi.com Muziek Megafoons
Product
 

Vonyx Megafoon met USB, sirene, record, SD en AUX 45W MEG045

Vonyx MEG045 megafoon 45W met sirene, record, USB, SD en AUX. Een zéér uitgebreide en complete megafoon voor verschillende toepassingen en mogelijkheden. De MEG045 is een krachtige megafoon met een vermogen van maar liefst 45W zodat je jezelf goed verstaanbaar kunt maken.

Maar er is meer. De Vonyx MEG045 megafoon zit namelijk boordevol allerlei leuke features zoals bijvoorbeeld een MP3 speler. Plug je USB stick of SD kaart met MP3 muziek in de megafoon en je kunt direct naar je muziek luisteren. Indien gewenst is het ook mogelijk om een externe bron (zoals bijv. een telefoon, tablet etc etc) aan te sluiten via de AUX ingang. Voor het geven van een signaal of het vragen van aandacht is een sirene functie ingebouwd. Als laatste heb je de mogelijkheid om opnames te maken met de record functie. Uiteraard is het volume van de megafoon in te stellen zodat je in kleinere groepen het volume aan kunt passen.

Kenmerken

USB & SD MP3 speler voor het afspelen van muziek rechtstreeks vanaf USB stick of SD kaart. Bedieningspaneel voor MP3 speler. AUX ingang voor het aansluiten van een externe audiobron. Voorzien van sirene. Solide en robuuste constructie van ABS met rubber stootrand. Verstelbare polsband meegeleverd.

Specificaties

Vermogen: 40W max.. Bereik: tot max. 1 km. Werkt op 6x D-Cell batterijen (niet meegeleverd).

Afmetingen en gewicht

Afmetingen: 190 x 330mm (diameter x lengte). Gewicht: 1.3kg.

 

 

€ 45.00

Klik hier voor meer informatie / bestellen

MaxiAxi.com Muziek Megafoons
Product
 

Vonyx Megafoon met Record en Sirene functie 50W MEG050

Vonyx MEG050 megafoon 50W met record en sirene functie. De MEG050 is een robuuste megafoon die gebruikt kan worden voor tal van toepassingen. Hierbij valt te denken aan demonstraties, presentaties, evenementen etc. De megafoon is voorzien van een afneembare microfoon waardoor de megafoon niet telkens voor de mond gehouden hoeft te worden. Door middel van de meegeleverde verstelbare schouderband kan de megafoon eenvoudig als een schoudertas gedragen worden.

De Vonyx MEG050 is voorzien van een vermogen van 50W. Hiermee haalt de MEG050 een bereik tot max. 1 kilometer. Met behulp van de sirene functie kan eenvoudig met een druk op de knop de aandacht gevraagd worden. Uiteraard kan de sirene ook gebruikt worden om een noodgeval aan te geven. De record functie stelt de gebruiker in staat om opnames te maken.

De Vonyx MEG050 werkt op 8x C-Cell batterijen (niet meegeleverd).

Kenmerken

Afneembare anti feedback microfoon. Solide en robuuste constructie van ABS met rubber stootrand. Sirene en opname functie. Verstelbare schouderband meegeleverd.

Specificaties

Vermogen: 50W max.. Bereik: tot max. 1 km. Werkt op 8 C-Cell batterijen (niet meegeleverd).

Afmetingen en gewicht

Afmetingen: 230 x 340mm (diameter x lengte). Gewicht: 1.65kg.

 

€ 55.00

Klik hier voor meer informatie / bestellen

MaxiAxi.com Muziek Megafoons
Product
 

Vonyx Megafoon met Bluetooth en Record functie 55W MEG055

Vonyx MEG055 megafoon 55W met Bluetooth en record functie. De MEG055 is voorzien van een 55W versterker zodat je jezelf eenvoudig hoorbaar kunt maken bij bijvoorbeeld (sport)evenementen, toespraken, demonstraties etc. Een handige feature van de MEG055 is dat de microfoon afneembaar is. Dit voorkomt lamme armen omdat de megafoon nu met de meegeleverde schouderband langs het lichaam kan blijven hangen en niet telkens voor de mond gebracht hoeft te worden.

Naast spraakversterker kan de Vonyx MEG055 ook gebruikt worden voor muziek. Hij is voorzien van een ingebouwde MP3 speler waarmee eenvoudig muziek die op een USB stick of SD kaart staat afgespeeld kan worden. Tevens is de MEG055 voorzien van een Bluetooth ontvanger zodat het zelfs mogelijk is om muziek vanaf een tablet of smartphone draadloos te streamen via de megafoon. Met behulp van de opname functie is het mogelijk om op te nemen.

De megafoon werkt op 8 C-Cell batterijen (niet meegeleverd) maar kan ook gebruikt worden met de apart verkrijgbare Vonyx accu voor megafoons.


Kenmerken

USB & SD MP3 speler voor het afspelen van muziek rechtstreeks vanaf USB stick of SD kaart. Bedieningspaneel voor MP3 speler. Voorzien van Bluetooth ontvanger. AUX ingang. Afneembare anti feedback microfoon. Solide en robuuste constructie van ABS met rubber stootrand. Verstelbare schouderband meegeleverd.


Specificaties

Vermogen: 55W max.. Bereik: tot max. 1 km. Werkt op 8 C-Cell batterijen (niet meegeleverd) of apart verkrijgbare Vonyx accu voor megafoons. Afmetingen: 230 x 340mm (diameter x lengte). Gewicht: 1.3kg.

€ 69.00

Klik hier voor meer informatie / bestellen

MaxiAxi.com Muziek Megafoons
Product
 

Vonyx Megafoon met USB SD speler, sirene en afneembare mic 60W MEG060

Vonyx MEG060 megafoon 60W met USB & SD speler, sirene en afneembare mic. De MEG060 is de perfecte megafoon voor een ieder die zich beter verstaanbaar moet maken. Denk hierbij aan (sport)evenementen, demonstraties, presentaties etc. etc.

De Vonyx MEG060 is een krachtige megafoon met een vermogen van maar liefst 60W. Hij is uitgerust met een afneembare anti-feedback handmicrofoon zodat de megafoon niet telkens voor de mond gehouden hoeft te worden. Met de meegeleverde schouderband kan de megafoon makkelijk gedragen worden. Tevens beschikt de MEG060 over een ingebouwde USB / SD MP3 speler zodat het mogelijk is om muziek die op een USB stick of SD kaart staat af te spelen op de megafoon. Om de aandacht te vragen of om juist een noodgeval kenbaar te maken is de MEG060 van Vonyx voorzien van een sirene. De megafoon werkt op 8x C-Cell batterijen (niet meegeleverd) maar kan ook op de los verkrijgbare Vonyx accu werken.


Kenmerken

USB & SD MP3 speler voor het afspelen van muziek rechtstreeks vanaf USB stick of SD kaart. Bedieningspaneel voor MP3 speler. Voorzien van sirene. Afneembare anti feedback microfoon. Solide en robuuste constructie van ABS met rubber stootrand. Verstelbare schouderband meegeleverd.


Specificaties

Vermogen: 60W max.. Bereik: tot max. 1.2 km. Werkt op 8 C-Cell batterijen (niet meegeleverd) of apart verkrijgbare Vonyx accu voor megafoons.


Afmetingen en gewicht

Afmetingen: 230 x 340mm (diameter x lengte). Gewicht: 1.1kg.

€ 59.00

Klik hier voor meer informatie / bestellen

MaxiAxi.com Muziek Megafoons
Product
 

Vonyx Megafoon met Sirene, Record, USB en SD 65W MEG065

Vonyx MEG065 Megafoon 65W met USB, SD, Accu, Record en Sirene. De MEG65 is een uitgebreide megafoon voor tal van toepassingen. De krachtige 65W versterker zorgt ervoor dat het geluid over grote afstand nog hoorbaar is. Door de afneembare microfoon is het niet noodzakelijk om de megafoon continue voor de mond te houden. Deze kan eenvoudig langs het lichaam gehangen worden door middel van de meegeleverde schouderband.

De Vonyx MEG65 is voorzien van een ingebouwde MP3 speler die muziek rechtstreeks vanaf een USB stick of SD kaart kan afspelen. Zo heb je niet alleen een omroepinstallatie maar ook meteen een geluidsinstallatie. Met de meegeleverde oplaadbare accu is het niet nodig om allerlei losse (en dure!) batterijen te kopen. Desondanks kan de MEG65 wel werken op 8 C-Cell batterijen zodat je, als de accu leeg is, altijd de mogelijkheid hebt om de MEG65 te gebruiken. Indien gewenst zijn er extra losse accu's leverbaar. Voor de volledigheid is de Vonyx MEG65 megafoon voorzien van een sirene. Dit kan een handige tool zijn voor bepaalde evenementen om de aandacht te vragen of om juist een noodsituatie kenbaar te maken. De record functie geeft de gebruiker de mogelijkheid om opnames te maken.


Kenmerken USB & SD MP3 speler voor het afspelen van muziek rechtstreeks vanaf USB stick of SD kaart. Bedieningspaneel voor MP3 speler. Opname functie. Voorzien van sirene. Oplaadbare accu meegeleverd. Afneembare anti feedback microfoon. Oplaadbare Lithium accu meegeleverd (accu ook apart verkrijgbaar). Solide en robuuste constructie van ABS met rubber stootrand. Verstelbare schouderband meegeleverd.
Specificaties Vermogen: 65W max.. Bereik: tot max. 1.2 km. Werkt op meegeleverde oplaadbare accu of 8x C-Cell batterijen (niet meegeleverd).
Afmetingen en gewicht Afmetingen: 230 x 340mm (diameter x lengte). Gewicht: 1.65kg.

€ 79.00

Klik hier voor meer informatie / bestellen

MaxiAxi.com Muziek Megafoons
Product
 

Vonyx Lithium Ion 12V accu met lader voor Vonyx Megafoons

Vonyx Lithium-Ion 12V accu met lader voor Vonyx Megafoons. Geen gedoe met losse batterijen die kwijt raken en ook nog eens een vermogen kosten. Met deze accu kan je je Vonyx megafoon eenvoudig gebruiken en na gebruik laad je hem eenvoudig weer op. De accu is geschikt voor alle Vonyx megafoons die werken op 8x C-cell batterijen (MEG055, MEG060 & MEG065). Het opladen van de accu is eenvoudig te doen door hem simpelweg aan te sluiten op het stopcontact met de meegeleverde kabel.


Kenmerken en specificaties Geen losse batterijen meer nodig. Past in Vonyx megafoons MEG055, MEG060 & MEG065. Eenvoudig op te laden via meegeleverde laadkabel. 1500mAh.
Afmetingen en gewicht Afmetingen 35 x 63 x 105mm. Gewicht 200gr.

€ 23.00

Klik hier voor meer informatie / bestellen

MaxiAxi.com Muziek Megafoons
Product