BeamZ 4 weg Theaterverlichting LED Parbar met 18x 1W RGB LEDs

BeamZ 4-weg theaterverlichting ED PARBAR met 18x 1W RGB LEDs. Een schitterende set voor de meest uiteenlopende toepassingen. Drive-inn, toneel, school etc. deze parbar set kan altijd ingezet worden voor het creëren van extra sfeer of het maken van een schitterende lichtshow. De set bestaat uit vier flatpars welke (per spot) voorzien zijn van 18 1W LED's in de kleuren rood, groen en blauw. Door deze kleuren te mengen is het mogelijk om een heel kleurengamma te creëren. De ingebouwde effecten (o.a. stobe en fade) maken het geheel af en zorgen voor een zeer brede toepasbaarheid van deze parbar. De set wordt compleet met 3 DMX kabels en 3 IEC verlengkabels geleverd. Als laatste is een 5 meter lange voedingskabel bijgesloten zodat je genoeg lengte hebt tot aan het stopcontact. Vanwege de meegeleverde IEC verlengkabels is voor deze hele set slechts één stopcontact nodig. De lampen worden onderling van stroom voorzien. Geen gedoe met kabels of stekkerblokken dus, lekker makkelijk!

Aansturing van de set kan op meerdere manieren gebeuren. Met de meegeleverde afstandsbediening is bediening kinderlijk eenvoudig. Kies een kleur of programma en klaar. Door de ingebouwde microfoons is het mogelijk om de vier spots te laten reageren op geluid. Erg simpel en perfect als je op zoek bent naar een simpele manier om een kleurrijke lichtshow te creëren. Naast geluidsbesturing is het ook mogelijk om de set automatisch te laten werken. De ingebouwde programma's zorgen voor een schitterende lichtshow waarbij o.a. de snelheid instelbaar is. Als laatste is het ook mogelijk om de set via DMX aan te sturen. Hiermee heb je uiteraard volledige controle over alle effecten en kleuren en creëer je zelf je eigen lichtshow. Perfect dus voor de veeleisende gebruiker. Door middel van het overzichtelijke LED display is het eenvoudig om de instellingen te doen zodat je snel aan de slag kunt met deze parbar set.

De set wordt geleverd inclusief een handige draagtas. Omdat de parbar opgevouwen kan worden neemt deze weinig ruimte in waardoor het geheel makkelijk te transporteren is. Dit maakt deze parbar een ideaal onderdeel van een mobiele lichtshow zoals dat bij bijv. drive-inn shows het geval is.

Kenmerken

18 heldere 1W LEDs per unit (RGB). DMX, auto- en geluidsbestuurd (ingebouwde microfoon). Diverse voorgeprogrammeerde programma's. Mogelijkheid voor Master/Slave setting. LED display voor menu instellingen. Verschillende effecten zoals stroboscoop, dimmer (0 - 100%) en fade. Inclusief afstandsbediening. Energiezuinige LEDs met lange levensduur. Doeling d.m.v. ventilator. Opvouwbaar en incl. tas voor eenvoudig transport. Levering incl. DMX en stroom kabels, excl. statief.

Specificaties

18 LEDs per unit (6x rood, 6x groen en 6x blauw). Aansturing via 6 DMX kanalen. DMX aansluiting: 3-polig XLR. Aansluitspanning 230Vac/50Hz. Vermogen: 220W. Gewicht: 9kg.

€ 179.90

Klik hier voor meer informatie / bestellen

MaxiAxi.com Muziek LED Par spots
Product
 

BeamZ Podium Verlichting Set van 4 Compacte LED Spot FlatPARs met DMX en afstandsbediening

Complete set van 4 compacte LED spots elk met 18x 1 Watt LED's van BeamZ. Elke LED spot is voorzien van 18 LED's in de kleuren rood, groen en blauw. Door deze kleuren te mixen kunnen enorm veel kleuren gemaakt worden. De LED spots zijn via een afstandsbediening eenvoudig te bedienen. Ook zijn via de afstandsbediening verschillende effecten op te roepen. Voor de meereisende gebruiker kunnen de LED spots via DMX worden aangestuurd. Op deze manier is het mogelijk om zelf de meest schitterende en kleurrijke lichtshows te programmeren.

De behuizingen van de LED spots is erg compact. Door de LED technologie is minder ruimte nodig waardoor een mooie ranke behuizing ontstaat. Elke spot is voorzien van een mogelijkheid om de netspanning door te koppelen. Hierdoor hoeft één spot op het stopcontact te worden aangesloten, de rest van de spots kunnen door middel van een IEC verlengkabel doorverbonden worden. Dit maakt installatie en aansluiten een fluitje van een cent. Via de DMX aansluiting kunnen de spots met elkaar verbonden worden voor DMX aansturing of Master / Slave setting. Deze laatste zorgt ervoor dat alle lampen exact hetzelfde doen.

Kortom, een leuke set voor die voor vele toepassingen gebruikt kan worden. Beginnende of gevorderde DJ, horeca, showroom of welke vorm dan ook. Als je iets uit te lichten hebt of een leuke en eenvoudig te gebruiken lichtshow zoekt. deze complete set van 4 compacte LED spots elk met 18x 1 Watt LED's van BeamZ is overal voor te gebruiken.

Deze set bestaat uit:4x BeamZ LED Spot FlatPAR 18x 1W met DMX en afstandsbediening

Hieronder vind je de beschrijving van de artikelen uit deze set:


BeamZ LED Spot FlatPAR 18x 1W met DMX en afstandsbediening

LED spot Flatpar 18x 1W, DMX met afstandsbediening van BeamZ, de perfecte en betaalbare LED spot voor elke DJ. Met maar liefst 18 LED's van 1 Watt per LED ben je verzekerd van een hoge lichtintensiteit. Door het mengen van de rood, groen en blauwe kleuren kan een enorm aantal kleuren gemaakt worden. Voor een eenvoudig bedieningsgemak kan de LED spot eenvoudig bediend worden via de meegeleverde afstandsbediening. Hiermee kunnen verschillende kleuren en effecten opgeroepen worden met een druk op de knop. Uiteraard is stand-alone werking middels een automatisch programma of geluidsbesturing ook mogelijk. En voor de veeleisende gebruiker kan de LED spot via DMX (6 kanalen) aangestuurd worden.

Maar naast eenvoudig gebruikersgemak is deze LED spot flatpar 18x 1W, DMX met afstandsbediening van BeamZ ook nog eens eenvoudig om te installeren. Via één stopcontact kunnen meerdere LED spots met elkaar gekoppeld worden door middel van een IEC verlengkabel. Zo hoeft niet elke spot op het stopcontact aangesloten te worden. Voor een master/slave koppeling (hiermee doen alle spots hetzelfde) en voor DMX sturing kan de DMX aansluiting gebruikt worden (3 polig XLR). Dit alles maakt het installeren van deze LED spot flatpar 18x 1W, DMX met afstandsbediening van BeamZ ook kinderlijk eenvoudig, net als het gebruik.

De slanke en compacte behuizing is voorzien van twee beugels waarmee de LED spot eenvoudig opgehangen kan worden. Ook is door de dubbele beugel plaatsing op de vloer mogelijk. Dit alles maakt deze LED spot flatpar 18x 1W, DMX met afstandsbediening van BeamZ een ware alleskunner voor een zeer lage prijs.

Deze Flatpar is ook verkrijgbaar als complete set van vier Flatpars met T-balk.


Kenmerken 18 super heldere1 Watt power LED's. DMX-bediening, muziekgestuurd of Auto-modus. Bediening via meegeleverde IR afstandsbediening. Master/Slave-gebruik mogelijk. Menu met LED display. Voorgeprogrammeerde programma's. Dimmen van 0-100% mogelijk. Dubbele beugel fungeert ook als vloerstandaard. Koppelen van units (zowel stroomvoorziening en DMX) mogelijk. Energie besparende LED's met hoge lichtopbrengst. Ventilator gekoeld.
Specificaties 18 LED's (6x rood, 6x groen & 6x blauw). 6-kanaals DMX bediening. DMX connector: 3-pins XLR. Doorkoppeling stroomvoorziening via IEC socket. Verbruik: 55 Watt. Aansluitspanning 230Vac/50Hz.
Afmetingen en gewicht Afmetingen: 218 x 218 x 72. Gewicht: 1,2kg.

€ 159.00

Klik hier voor meer informatie / bestellen

MaxiAxi.com Muziek LED Par spots
Product
 

BeamZ Set van 4 Compacte UV LED Spots met 186 Blacklight LED's en DMX

Set van 4 compacte UV LED spots van BeamZ voor een nóg beter effect! De set betaat uit 4 LED spots met elk 186x 10mm UV LED's die voor het bekende en mysterieuze blacklight effect zorgen. Dit effect zorgt ervoor dat witte accenten en UV gevoelige materialen oplichten. Met behulp van deze set is het mogelijk om overal deze mysterieuze sfeer te creëren. De LED spots zijn eenvoudig koppelbaar via de 3-polige XLR stekker. Zo kunnen ze via DMX worden aangestuurd maar ook een Master / Slave setting is mogelijk. (in een Master / Slave setting doen elke lampen exact hetzelfde). Voor eenvoudige installatie kunnen de spots door middel van een IEC kabel met elkaar gekoppeld worden. Hierdoor is er slechts één stopcontact nodig om alle lampen van netspanning te voorzien.

Geeft je feest een extra sfeertje met deze set van 4 compacte UV LED spots van BeamZ. Ennuh, vergeet niet om iets wits aan te trekken.

Deze set bestaat uit:4x BeamZ compacte Blacklight UV DMX LED Spot met 186 blacklight LED's

Hieronder vind je de beschrijving van de artikelen uit deze set:


BeamZ compacte Blacklight UV DMX LED Spot met 186 blacklight LED's

Compacte UV DMX LED Spot met 186 blacklight LED's van BeamZ voor dat mysterieuze effect waarbij witte accenten en UV materialen oplichten. Deze PAR spot bestaat uit 186 UV LED's in een compacte behuizing. Het leuke van deze PAR spot is dat er, in tegenstelling tot de TL blacklight, verschillende effecten mogelijk zijn. Zo beschikt de compacte UV DMX LED Spot met 186 blacklight LED's van BeamZ over een stroboscoop en dimmer functie waarmee verschillende mooie effecten gecreëerd kunnen worden. De PAR spot is via DMX (7 kanalen) aan te sturen maar ook een stand-alone functie (automatisch of muziekgestuurd) is aanwezig.

Voor het ceëren van een nóg mooier effect is het mogelijk om meerdere units met elkaar te verbinden. Hierbij kunnen via DMX looplicht programma's geprogrammeerd worden maar via de 'Master/Slave' setting kan ook ingesteld worden dat alle units exact hetzelfde doen. Naast deze koppeling kan ook de stroomtoevoer gekoppeld worden voor een eenvoudige installatie. Zo kan iedereen met dit effect overweg, met of zonder kennis van lichteffecten.

Iedereen kan dus genieten van dit ouderwetse effect met behulp van de meest "nieuwerwetse" technieken!
Deze compacte UV DMX LED Spot met 186 blacklight LED's van BeamZ is daar een goed én betaalbaar voorbeeld van.

Kenmerken

DMX-bediening of stand-alone (Muziekgestuurd of Auto-modus). Master/Slave-gebruik (alle spots doen exact hetzelfde). Menu met LED display. Voorgeprogrammeerde programma's. Electronische dimmer 0-100%. Dubbele beugel fungeert ook als vloerstandaard. Koppelen van units (DMX en netspanning) mogelijk. Energie besparend. Ventilator gekoeld.

Specificaties

Kleur: UV (186x 10mm UV LED's). DMX: 7 kanalen. DMX aansluiting: 3-polig XLR. Vermogen: 35W. Aansluitspanning: 230Vac/50Hz.

Afmetingen en gewicht

Afmetingen: 218 x 218 x 72mm. Gewicht: 1kg.

€ 209.00

Klik hier voor meer informatie / bestellen

MaxiAxi.com Muziek LED Par spots
Product
 

BeamZ lichtset bestaande uit 4 BeamZ Flatpars 154

Geef je café, fitnessruimte, drive-in show, keet enz. een mooie boost met deze BeamZ flat par lichtset. Een schitterende lichtset bestaande uit 4 BeamZ flat pars voor een super mooie lichtshow. Elke flat par bezit maar liefst 154 LED's in de keuren rood, groen, blauw en wit. Deze flat pars kunnen zowel muziekgestuurd, automatisch en via DMX aangestuurd worden. Heel eenvoudig stel je 1 Flat par in als Master en de andere drie als Slave. Op die manier is de complete set van 4 Flat pars perfect te regelen met de afstandsbediening.

Kortom: Een simpele plug and play set voor de beginner maar tevens een mooie lichtset voor de gevorderde gebruiker. Nu voor een super mooie Axi-prijs!

Deze set bestaat uit:4x BeamZ FlatPAR 154x 10mm RGBW LED's IR DMX

Hieronder vind je de beschrijving van de artikelen uit deze set:


BeamZ FlatPAR 154x 10mm RGBW LED's IR DMX

Deze flat par is een par met 154 super heldere RGBW LED's in een compacte behuizing die in alle installaties past. Het armatuur biedt statische kleuren en kleurenmenging. Voorzien van ingebouwde automatische en geluid-geactiveerde programma's, strobe en elektronische dimmer en heeft een variabele speed functie, of u maakt uw eigen show met behulp van de 8-kanaals DMX mode. Met behulp van de infrarood afstandsbediening kunt u zich de moeite van het programmeren ter plaatse besparen en bedient u zelf een programma op afstand! Meerdere units kunnen gekoppeld worden.


Kenmerken 154 superheldere 10mmØ power LED's. DMX, Muziekgestuurd of Auto mode. 8 DMX-kanalen. IR afstandsbediening. DMX LED-display. Speed- en stroboscoopfunctie. Electronische dimmerfunctie 0-100%. Koppelen van units (Link).
Specificaties Aantal LEDs 154x 10mm (36x Red, 48x Green, 46x Blue, 24x White). DMX Kanalen 8. DMX Aansluiting 3-pin XLR. Aansluitspanning 100~240Vac / 50Hz. Vermogen 20W.
Afmetingen en gewicht Afmetingen 200 x 190 x 122mm. Gewicht 1kg.

€ 179.00

Klik hier voor meer informatie / bestellen

MaxiAxi.com Muziek LED Par spots
Product
 

BeamZ LED Spot FlatPAR met 186 LED's, DMX en afstandsbediening

LED spot FlatPAR 186 LEDs, DMX met afstandsbediening van BeamZ voor het creëren van geweldige kleurrijke lichtshows met hoge lichtintensiteit. Deze LED spot is voorzien van maar liefst 186 heldere LED's in de kleuren groen, rood, blauw en wit. Door het mengen van deze kleuren kunnen nog eens ontelbaar veel kleuren gemaakt worden waardoor de mogelijkheden eindeloos zijn.

De bediening van deze LED spot is kinderlijk eenvoudig, iedereen kan er mee overweg en kennis van lichteffecten is niet nodig. Met de meegeleverde afstandsbediening kunnen simpel en snel kleuren of effecten worden opgeroepen. Ook is deze LED spot voorzien een automatische en geluidsbestuurde mode waardoor hij volledig zelfstandig kan functioneren. En voor de veeleisende gebruiker is er de mogelijkheid om de flatPAR te besturen via DMX (7-kanalen).  Ook qua montage of installatie is deze LED spot kinderlijk eenvoudig omdat meerdere spots met elkaar verbonden kunnen worden. Niet alleen voor DMX gebruik maar ook voor master/slave mode. In de master/slave mode wordt één spot als "master" gebruikt, de overige spots (slaves) doen dan exact hetzelfde als de "master". Ideaal dus om snel meerdere spots aan te sturen. De koppeling hiervoor kan eenvoudig gedaan worden middels een DMX kabel. Ook is het koppelen van de stroomvoorziening mogelijk, dit kan met een IEC verlengkabel.

Geef jij binnenkort een feestje of heb je iets uit te lichten? Dan is deze LED spot flatPAR 186 LEDs, DMX met afstandsbediening van BeamZ jouw beste keuze!


Kenmerken 186 super heldere10mmØ power LEDs (RGBW). 7-kanaals DMX-bediening of stand-alone. Master/Slave mode mogelijk. Muziekgestuurd of Auto-modus. Menu met LED display. Voorgeprogrammeerde programma's. Electronische dimmer 0-100%. Dubbele beugel fungeert ook als vloerstandaard. Koppelen van units (DMX en netspanning) mogelijk. IR afstandsbediening. Energie besparend. Ventilator gekoeld.
Specificaties 186 LED's (42x Rood, 42x Groen, 42x Blauw en 42x Wit). 7 DMX kanalen. DMX via 3-polig XLR. Verbruik: 45W. Aansluitspanning: 230Vac/50Hz.
Afmetingen en gewicht Afmetingen: 218 x 218 x 72mm. Gewicht: 1,2kg.

€ 45.00

Klik hier voor meer informatie / bestellen

MaxiAxi.com Muziek LED Par spots
Product
 

BeamZ compacte Blacklight UV DMX LED Spot met 186 blacklight LED's

Compacte UV DMX LED Spot met 186 blacklight LED's van BeamZ voor dat mysterieuze effect waarbij witte accenten en UV materialen oplichten. Deze PAR spot bestaat uit 186 UV LED's in een compacte behuizing. Het leuke van deze PAR spot is dat er, in tegenstelling tot de TL blacklight, verschillende effecten mogelijk zijn. Zo beschikt de compacte UV DMX LED Spot met 186 blacklight LED's van BeamZ over een stroboscoop en dimmer functie waarmee verschillende mooie effecten gecreëerd kunnen worden. De PAR spot is via DMX (7 kanalen) aan te sturen maar ook een stand-alone functie (automatisch of muziekgestuurd) is aanwezig.

Voor het ceëren van een nóg mooier effect is het mogelijk om meerdere units met elkaar te verbinden. Hierbij kunnen via DMX looplicht programma's geprogrammeerd worden maar via de 'Master/Slave' setting kan ook ingesteld worden dat alle units exact hetzelfde doen. Naast deze koppeling kan ook de stroomtoevoer gekoppeld worden voor een eenvoudige installatie. Zo kan iedereen met dit effect overweg, met of zonder kennis van lichteffecten.

Iedereen kan dus genieten van dit ouderwetse effect met behulp van de meest "nieuwerwetse" technieken!
Deze compacte UV DMX LED Spot met 186 blacklight LED's van BeamZ is daar een goed én betaalbaar voorbeeld van.

Kenmerken

DMX-bediening of stand-alone (Muziekgestuurd of Auto-modus). Master/Slave-gebruik (alle spots doen exact hetzelfde). Menu met LED display. Voorgeprogrammeerde programma's. Electronische dimmer 0-100%. Dubbele beugel fungeert ook als vloerstandaard. Koppelen van units (DMX en netspanning) mogelijk. Energie besparend. Ventilator gekoeld.

Specificaties

Kleur: UV (186x 10mm UV LED's). DMX: 7 kanalen. DMX aansluiting: 3-polig XLR. Vermogen: 35W. Aansluitspanning: 230Vac/50Hz.

Afmetingen en gewicht

Afmetingen: 218 x 218 x 72mm. Gewicht: 1kg.

€ 69.00

Klik hier voor meer informatie / bestellen

MaxiAxi.com Muziek LED Par spots
Product
 

BeamZ LED Spot FlatPAR 18x 1W met DMX en afstandsbediening

LED spot Flatpar 18x 1W, DMX met afstandsbediening van BeamZ, de perfecte en betaalbare LED spot voor elke DJ. Met maar liefst 18 LED's van 1 Watt per LED ben je verzekerd van een hoge lichtintensiteit. Door het mengen van de rood, groen en blauwe kleuren kan een enorm aantal kleuren gemaakt worden. Voor een eenvoudig bedieningsgemak kan de LED spot eenvoudig bediend worden via de meegeleverde afstandsbediening. Hiermee kunnen verschillende kleuren en effecten opgeroepen worden met een druk op de knop. Uiteraard is stand-alone werking middels een automatisch programma of geluidsbesturing ook mogelijk. En voor de veeleisende gebruiker kan de LED spot via DMX (6 kanalen) aangestuurd worden.

Maar naast eenvoudig gebruikersgemak is deze LED spot flatpar 18x 1W, DMX met afstandsbediening van BeamZ ook nog eens eenvoudig om te installeren. Via één stopcontact kunnen meerdere LED spots met elkaar gekoppeld worden door middel van een IEC verlengkabel. Zo hoeft niet elke spot op het stopcontact aangesloten te worden. Voor een master/slave koppeling (hiermee doen alle spots hetzelfde) en voor DMX sturing kan de DMX aansluiting gebruikt worden (3 polig XLR). Dit alles maakt het installeren van deze LED spot flatpar 18x 1W, DMX met afstandsbediening van BeamZ ook kinderlijk eenvoudig, net als het gebruik.

De slanke en compacte behuizing is voorzien van twee beugels waarmee de LED spot eenvoudig opgehangen kan worden. Ook is door de dubbele beugel plaatsing op de vloer mogelijk. Dit alles maakt deze LED spot flatpar 18x 1W, DMX met afstandsbediening van BeamZ een ware alleskunner voor een zeer lage prijs.

Deze Flatpar is ook verkrijgbaar als complete set van vier Flatpars met T-balk.


Kenmerken 18 super heldere1 Watt power LED's. DMX-bediening, muziekgestuurd of Auto-modus. Bediening via meegeleverde IR afstandsbediening. Master/Slave-gebruik mogelijk. Menu met LED display. Voorgeprogrammeerde programma's. Dimmen van 0-100% mogelijk. Dubbele beugel fungeert ook als vloerstandaard. Koppelen van units (zowel stroomvoorziening en DMX) mogelijk. Energie besparende LED's met hoge lichtopbrengst. Ventilator gekoeld.
Specificaties 18 LED's (6x rood, 6x groen & 6x blauw). 6-kanaals DMX bediening. DMX connector: 3-pins XLR. Doorkoppeling stroomvoorziening via IEC socket. Verbruik: 55 Watt. Aansluitspanning 230Vac/50Hz.
Afmetingen en gewicht Afmetingen: 218 x 218 x 72. Gewicht: 1,2kg.

€ 44.00

Klik hier voor meer informatie / bestellen

MaxiAxi.com Muziek LED Par spots
Product
 

BeamZ PAR36 DMX Spot met 55 LED's

PAR36 pinspot met 55x 10mm LEDs in 3 kleuren, voor aansturing met een DMX signaal, muziekgestuurd of auto mode.


Kenmerken 55 Heldere long-life 10mm LEDs (19x rood, 18x groen, 18x blauw). DMX, muziekgestuurd of auto-mode. 8 DMX kanalen. Spots kunnen worden doorverbonden. In / Uitgang via 3-polige XLR-aansluiting. Energiebesparend met een lange levensduur.
Specificaties Voeding: 230Vac, 50Hz. Opgenomen vermogen: 8W. DMX kanalen: 8. Intensiteit: Rood 8000mcd, Groen 20000mcd, Blauw 6000mcd. Aantal LED's: 55. Afmetingen: 155mm x 125mm rond. Gewicht: 1kg.

€ 26.50

Klik hier voor meer informatie / bestellen

MaxiAxi.com Muziek LED Par spots
Product
 

BeamZ Parbar 7x 10W Quad LED

BeamZ Professional Parbar 7x 10W met Quad LED's. Een complete lichtshow op een T-bar met 4 zeer krachtige PAR spots. De T-bar is opvouwbaar en met de meegeleverde tas kan de set zo eenvoudig meegenomen worden. De voetcontroller zorgt ervoor dat de lichtset bediend kan worden zonder daarbij handen nodig te hebben..

De spots van deze Parbar zijn elk voorzien van 7 RGBW Quad (ook wel 4-in-1 genoemd) LED's met een vermogen van maar liefst 10W per LED. Deze Quad LED's hebben als eigenschap dat ze 4 kleuren 'aan boord' hebben; Rood, Groen, Blauw en Wit (RGBW). Door deze kleuren te mengen worden tal van andere kleuren mogelijk zoals geel of paars. Doordat ook wit aanwezig is is het mogelijk om pastelkleuren te creëren waarmee de mogelijkheden enorm zijn. Door de hoge lichtintensiteit kan deze Parbar prima gebruikt worden in feestzalen,  horeca of bij een lichtshow.

De bediening van de BeamZ Professional Parbar is op meerdere manieren mogleijk. Allereerst natuurlijk de meegeleverde voetcontroller. Hiermee kan de Parbar 'handsfree' bediend worden wat natuurlijk vooral bij live optredens erg wenselijk is. Een andere optie is DMX sturing. Met 5 of 19 kanalen heb je volledige controle over de 4 spots en kunnen de meest mooie lichtshows maken met behulp van een DMX controller. Wil je wel een mooie kleurrijke lichtshow maar wil je er geen gedoe mee hebben? Dan is het mogelijk om de Parbar geheel zelfstandig te laten werken in de automatische of geluidsbestuurde mode. De ingebouwde microfoon zorgt ervoor dat hij op geluid reageert.

De BeamZ Parbar 7x 10W Quad LED is dé juiste keuze voor zowel vaste installatie als mobiel gebruik. Met de hoge lichtopbrengst kan de Parbar ook zeker voor grotere zalen of ruimtes gebruikt worden. De set is perfect voor DJ's of bands vanwege de meegeleverde tas en de mogelijkheid om de Parbar op te vouwen.


Kenmerken

All-in-one DMX LED lichtsysteem. Ingebouwde lichtprogramma's. 7x 10W Quad LED's. DMX-, auto- en muziekgestuurd. Ingebouwde LED-controller. Stroboscoopfunctie. Master dimmerfunctie. 4-pedaals voetcontroller. Menu display. Opvouwbaar, dus gemakkelijk mee te nemen. Meegeleverde draagtas.


Specificaties

Kleuren: RGBW. Aantal LEDs: 7x 10W per spot. DMX Kanalen: 5 of 19. Sturing: Voetcontroller, Automatisch, DMX of geluid. Aansluitspanning 230Vac / 50Hz.

Afmetingen en gewicht

Afmetingen: 1200 x 80 x 280mm. Gewicht: 12.5kg.

€ 399.00

Klik hier voor meer informatie / bestellen

MaxiAxi.com Muziek LED Par spots
Product
 

BeamZ BPP200 LED PAR 64 spot met 12x 18W HEXA LED's (RGBAW UV)

Geniet nu van een alles in één effect met deze BeamZ BPP200. Een LED PAR spot in een PAR 64 behuizing met ongekende mogelijkheden. Bevatte een PAR 64 jaren geleden enkel een lamp met kleurenfilterm, deze BeamZ BP200 zit afgeladen vol met de nieuwste technologieën op het gebied van LED. De lamp is voorzien van 12 HEXA LED's van maar liefst 18W per LED. De term "HEXA" wil zeggen dat elke LED afzonderlijk voorzien is van meerdere lichtbronnen. Deze lichtbronnen zijn rood, groen, blauw, amber en wit waardoor, door deze kleuren te mengen, enorm veel kleuren te creëren zijn waaronder ook pastel kleuren. Maar dat is nog niet alles, want de LED's zijn namelijk ook voorzien van een UV module, ook wel bekend als "Blacklight". Dit maakt de BP220 een LED spot van ongekende klasse met enorm veel mogelijkheden.

Voor het aansturen van deze LED spot kan uiteraard gebruik worden gemaakt van DMX, 4 of 10 kanalen. Zo creëer en programmeer je eenvoudig via je DMX controller de mooiste lichtshows. Met de meegeleverde afstandsbediening wordt de bediening van de BPP200 zeer eenvoudig gemaakt waardoor werkelijk iedereen met deze spot overweg kan. Ideaal voor beurzen of evenementen en het uitlichten van producten in een showroom. Voor de DJ die nog niet de beschikking heeft over een DMX controller kan de geluidsbesturing geactiveerd worden. De PAR spot reageert dan op geluid en creëert zelf een show. Dit is ook ideaal voor de horeca ondernemer die wel een lichtshow wil maar daar geen personeel op kan of wil zetten. Als laatste kan er gekozen worden voor automatische besturing. In dat geval werkt de lamp op een ingebouwd programma en werkt zo volledig zelfstandig. Met de meegeleverde dubbele beugels is installatie geen probleem. Hang hem eenvoudig op aan plafond of truss of gebruik de dubbele beugels om de BPP200 op de vloer te plaatsen.

Kenmerken

12 High Power LED's van 18W per LED. HEXA LED's (5 kleuren, rood, groen, blauw amber en wit + UV blacklight). 4 of 10 kanaals DMX. Meegeleverde afstandsbediening. Auto- en muziekgestuurd. Ingebouwde micrfoon voor muzieksturing. Dubbele beugel, kan ook als vloerstandaard gebruikt worden. Lichtgewicht aluminium behuizing (PAR 64). DMX via 3-pin XLR. LED display. Actieve koeling d.m.v. ventilator.

Specificaties

Vermogen: 150W. Kleuren: 5-in-1 (RGBAW) + UV (blacklight). Aantal LED's: 12x 18W. Aansluitspanning: 230Vac/50Hz.

Afmetingen en gewicht

Afmetingen: 255 x 370mm. Gewicht: 2.5kg.

€ 249.00

Klik hier voor meer informatie / bestellen

MaxiAxi.com Muziek LED Par spots
Product
 

BeamZ BPP205 LED PAR 64 spot met 18x 15W PENTA LED's (RGBAW)

Maak de mooiste en kleurrijkste lichtshows met deze BeamZ BPP205. De BeamZ BPP205 is een LED PAR boordevol hedendaags technologieën welke zijn ingebouwd in een PAR 64 behuizing. Het effect bestaat uit maar liefst 18 LED's met een vermogen van 15W per LED voor een ongekend hoge lichtopbrengst. Deze LED's zijn zogenaamde PENTA LED's wat wil zeggen dat er per LED een rode, groene, blauwe, amber en witte module in zit. Hierdoor kunnen ongelooflijk veel kleuren gemaakt worden incl. de lichtere pastel kleuren. Dit maakt de BPP205 een zéér uitgebreide PAR spot voor gebruik bij evenementen, beurzen, (bestaande) lichtshows in clubs of discotheken, horeca etc. etc.

De spot kan worden aangestuurd door middel van 4 of 9 DMX kanalen. Hierdoor heb je als gebruiker volledige controle over het effect. Naast de enorme hoeveelheid kleuren die de spot kan creëren kan er ook gebruik worden gemaakt van enkele effecten zoals stroboscoop en dimmer. Met de meegeleverde afstandsbediening kan ook de niet veeleisende gebruiker gebruik maken van deze PAR spot. En wil je niet continue met een afstandsbediening lopen maar wel een vette lichtshow hebben dan kan je ook gebruik maken van enkele ingebouwde programma's of geluidsbesturing. Op die manier produceert het effect zelf eenvoudig een schitterende lichtshow. Met behulp van de meegeleverde dubbele beugels kan het effect op de vloer gezet worden maar uiteraard ook worden opgehangen aan plafond of truss.

Kenmerken

18 High Power LED's van 15W per LED. PENTA LED's (5 kleuren, rood, groen, blauw amber en wit). 4 of 9 kanaals DMX. Meegeleverde afstandsbediening. Auto- en muziekgestuurd. Ingebouwde micrfoon voor muzieksturing. Dubbele beugel, kan ook als vloerstandaard gebruikt worden. Lichtgewicht aluminium behuizing (PAR 64). DMX via 3-pin XLR. LED display. Actieve koeling d.m.v. ventilator.

Specificaties

Vermogen: 200W. Kleuren: 5-in-1 (RGBAW). Aantal LED's: 18x 15W. Aansluitspanning: 230Vac/50Hz.

Afmetingen en gewicht

Afmetingen: 255 x 370mm. Gewicht: 3.3kg.

€ 219.00

Klik hier voor meer informatie / bestellen

MaxiAxi.com Muziek LED Par spots
Product
 

BeamZ BPP210 LED PAR 64 spot met 18x 12W QUAD LED's (RGBW)

BeamZ BPP210 LED PAR 64 met 2 afzonderlijke LED ringen

Deze BeamZ BPP210 LED PAR is voorzien van maar liefst 18 Quad LED's verdeeld over 2 afzonderlijk aan te sturen ringen. De gebruikte quad LED's zijn in feite 4-in-1 LED's waarbij elke LED de kleuren Rood, Groen, Blauw en Wit kan aannemen (RGBW). Door het mengen van deze kleuren kan een enorm aantal kleuren gemaakt worden. Elke LED heeft een vermogen van 12W dus een enorme lichtintensiteit is gegarandeerd! Ideaal voor de grotere lichtshows bij evenementen, in de horeca of voor de grotere drive inn show.

De aluminium behuizing van deze BPP210 is gelijk aan de vroegere PAR 64 behuizing. Hierdoor heeft deze PAR spot nog steeds de mooie en nostalgische uitstraling maar dan met de hedendaagse technologieën. De BPP210 kan aangestuurd worden door 4 of 8 DMX kanalen waardoor het effect opgenomen kan worden in bestaande of nieuw te creëren DMX lichtshows. Voor de niet veeleisende gebruiker is de PAR spot voorzien van een afstandsbediening. Hierdoor is bediening een fluitje van een cent en is kennis van lichteffecten totaal niet nodig. Ideaal voor snelle lichtshows bij showrooms of beurzen. Als laatste is het mogelijk om de BPP210 te gebruiken door middel van een ingebouwd programma of geluidsbesturing. In beide gevallen wordt een mooie lichtshow gecreëerd zonder dat er externe controllers of besturingsapparatuur nodig is. Ideaal voor een feestje thuis, in de tuin, of als sfeermaker in de horeca.

De BeamZ BPP210 wordt geleverd incl. 2 beugels. Hierdoor is het mogelijk om de LED spot op de vloer te kunnen zetten. Uiteraard kan de LED spot met behulp van één beugel opgehangen worden aan plafond of truss. Alles is dus mogelijk en deze BeamZ BPP210 PAR spot biedt voor ieder wat wils!

Kenmerken

18 High Power LED's van 12W per LED. LED's aanstuurbaar in 2 aparte ringen Buitenring van 12 LED's. Binnenring van 6 LED's. . QUAD LEDs (4 kleuren, rood, groen, blauw en wit). 4 of 8 kanaals DMX. Meegeleverde afstandsbediening. Auto- en muziekgestuurd. Ingebouwde micrfoon voor muzieksturing. Dubbele beugel, kan ook als vloerstandaard gebruikt worden. Lichtgewicht aluminium behuizing (PAR 64). DMX via 3-pin XLR. LED display. Actieve koeling d.m.v. ventilator.

Specificaties

Stralingshoek: 21°. Field angle: 41°. Vermogen: 180W. Kleuren: 4-in-1 (RGBW). Aantal LED's: 18x 12W. Aansluitspanning: 230Vac/50Hz.

Afmetingen en gewicht

Afmetingen: 220 x 280 x 270mm. Gewicht: 2.8kg.

€ 209.00

Klik hier voor meer informatie / bestellen

MaxiAxi.com Muziek LED Par spots
Product
 

BeamZ BPP220 LED PAR 64 12x 12W QUAD LED RGBW DMX IR

BeamZ BPP220 LED PAR 64. Een complete PAR 64 spot met 12 Quad LEDs van 12W per LED. De BPP220 staat garant voor een hoge lichtopbrengst voor het creëren van de meest mooie en kleurrijke lichtshows. Door de meegeleverde afstandsbediening is bediening, ook voor mensen die geen verstand hebben van lichteffecten, een fluitje van een cent.

De BPP220 is voorzien van 12 Quad LED's wat wil zeggen dat elke LED in feite een 4-in-1 LED is. Elke LED module beschikt over de kleuren Rood, Groen, Blauw en Wit en door deze kleuren te mengen kan een enorm aantal kleuren gemaakt worden incl. pastel kleuren. Hierdoor ontstaan vele mogelijkheden voor een kleurrijke lichtshow. Deze lichtshow kan uitgebreid worden met enkele ingebouwde effecten zoals stroboscoop en dimmer. De BPP220 is aan te sturen via 4 of 8 DMX kanalen waardoor waardoor het mogelijk is om zelf lichtshows te programmeren. Naast de afstandsbediening en DMX is het ook mogelijk om de BPP220 LED spot muziekgestuurd of automatisch te laten werken. In beide gevallen is geen kennis van lichteffecten nodig. Met behulp van de DMX aansluitingen is het mogelijk om meerdere units met elkaar te koppelen. Ook de stroomvoorziening kan doorgekoppeld worden zodat er één streng met PAR spots ontstaat.

Kenmerken

12 High Power LED's van 12W per LED. QUAD LEDs (4 kleuren, rood, groen, blauw en wit). 4 of 8 kanaals DMX. Meegeleverde afstandsbediening. Auto- en muziekgestuurd. Ingebouwde micrfoon voor muzieksturing. Dubbele beugel, kan ook als vloerstandaard gebruikt worden. Lichtgewicht aluminium behuizing (PAR 64). DMX via 3-pin XLR. LED display. Actieve koeling d.m.v. ventilator.

Specificaties

Vermogen: 150W. Kleuren: 4-in-1 (RGBW). Aantal LED's: 12x 12W. Aansluitspanning: 230Vac/50Hz.

Afmetingen en gewicht

Afmetingen: 255 x 370mm. Gewicht: 2.6kg.

€ 169.00

Klik hier voor meer informatie / bestellen

MaxiAxi.com Muziek LED Par spots
Product
 

BeamZ DMX FlatPAR met 12x 3W Tri colour LED's incl. afstandsbediening

Deze BeamZ DMX FlatPAR beschikt over 12x 3W TRI-color LED's. Alles is gebouwd in een mooie compacte en lichte behuizing waardoor deze flatPAR overal te plaatsen is. Door de TRI-color LED's wordt een hoge lichtintensiteit en een optimale kleurmenging verkregen. Deze FlatPAR is daarom ideaal voor vele doeleinden zoals fitness centra of sportscholen, drive-in shows, discotheken en clubs etc.

Een groot voordeel van deze FlatPAR is dat hij beschikt over meerdere aanstuurmogelijkheden. Zo kan hij uiteraard via DMX worden aangestuurd met maar liefst 7 kanalen maar ook voor de minder veeleisende gebruiker is dit een ideale PAR-lamp. De FlatPAR is namelijk ook in staat om te werken in automatische, geluidsbestuurde en master/slave modi. Extra gemak wordt verkregen door de afstandsbediening waardoor hij eenvoudig te bedienen is ondanks dat hij niet in handbereik hangt.

Qua effecten heeft deze BeamZ FlatPAR ook niet te klagen: stroboscoop, fade, flash en dimmer.... er is vanalles mogelijk........ Creëer uw eigen lichtshow met deze BeamZ DMX FlatPAR met maar liefst 12x 3W TRI-color LED's

Kenmerken:

12x 3W Tri-color LED's. 3 of 7 DMX-kanalen. Geluids- of automatische besturing of master/slave. Ingebouwde microfoon en instelbare geluidsgevoeligheid. DMX LED display. Stroboscoop, fade, flash en dimmer. Inclusief een handige afstandsbediening. Aansluitspanning 230Vac/50Hz.

Afmetingen en gewicht:

Afmetingen: 177 x 245 x 105mm. Gewicht: 1,6kg.

€ 79.00

Klik hier voor meer informatie / bestellen

MaxiAxi.com Muziek LED Par spots
Product
 

BeamZ RGBAW UV FlatPAR met 7x 18W (6 in 1) HEX LED's, DMX en IR remote

Ontelbaar veel mogelijkheden met deze BeamZ flatPAR bestaande uit maar liefst 7x 18W RGBAW & UV (HEX) LED's. Deze 6-in-1 LED's hebben per LED de mogelijkheid om rood, groen, blauw, amber, wit en UV te kunnen schijnen. Door deze kleuren te mixen zijn er ontelbaar veel kleuren te maken met deze flatPAR.

Door de hoge lichtintensiteit is deze flatPAR te gebruiken voor elke toepassing zoals bijvoorbeeld het uitlichten van objecten of als onderdeel van een kleurrijke lichtshow in clubs of op podia.

De BeamZ flatPAR kan via DMX worden aangestuurd (10 kanalen) zodat er een zelf te programmeren lichtshow ontstaat die geheel naar eigen wens is in te stellen. Dimmen, stroboscoop, stoboscoop snelheid etc etc, alles is via DMX mogelijk. Uiteraard is er ook aan de niet veeleisende gebruiker gedacht en is de flatPAR uitgerust met een automatische en geluidsbestuurde modus. Voor het uitlichten van grote objecten kunnen meerder flatPARS in een master/slave setting worden gezet waarbij alle BeamZ flatPARS hetzelfde doen.

Kenmerken:

7x 18W RGBAW & UV LED's. 6 of 10 DMX-kanalen. Master/Slave toepassing. Ingebouwde microfoon en geluidgevoelig. DMX LED display. Stroboscoop, fade, flash en dimmer. IR-afstandsbediening.

Specificaties:

7 RGBAW & UV LED's van maar liefst 18Watt per LED. 6 of 10 DMX kanalen. DMX aansluiting via XLR. Aansluitspanning 230Vac / 50Hz.

Afmetingen en gewicht:

Afmeting: 198 x 198 x 228mm. Gewicht: 1.8kg.

€ 119.00

Klik hier voor meer informatie / bestellen

MaxiAxi.com Muziek LED Par spots
Product
 

BeamZ RGBAW FlatPAR met 7x 15W LED's, DMX en IR afstandsbediening

Met maar liefst 7 RGBAW LED's van 15Watt per stuk levert deze BeamZ flatPAR een ongekend hoge lichtintensiteit. Door gebruik te maken van RGBAW (rood, groen, blauw, amber & wit) LED's zijn alle kleuren te maken voor een schitterende felle en kleurrijke lichtshow. Deze BeamZ flatPAR kan daarom gebruikt worden voor een enorm scala aan mogelijkheden waaronder grote feestzalen en podia.

De flatPAR is aan te sturen met 9 DMX kanalen voor totale controle over de lamp. Zo heb je controle over de kleur, stoboscoop, dimmer en verschillende andere functies. Ook kan de flatPAR volledig stand-alone werken door de verschillende ingebouwde programma's. Als laatste ontbreekt geluidsbesturing niet zodat iedereen, met of zonder verstand van lichteffecten, met deze BeamZ flatPAR kan werken. Door de master/slave functie kunnen eenvoudig meerdere flatPARS met elkaar verbonden worden.

Kenmerken:

7x 15W RGBAW LED's. 5 of 9 DMX-kanalen. Master/Slave toepassing. Ingebouwde microfoon en geluidgevoelig. DMX LED display. Stroboscoop, fade, flash en dimmer. IR-afstandsbediening.

Specificaties:

7 RGBAW LED's van maar liefst 15Watt per LED. 5 of 9 DMX kanalen. DMX aansluiting via XLR. Aansluitspanning 230Vac / 50Hz.

Afmetingen en gewicht:

Afmeting: 198 x 198 x 228mm. Gewicht: 1.8kg.

€ 129.00

Klik hier voor meer informatie / bestellen

MaxiAxi.com Muziek LED Par spots
Product
 

Showtec Compact lightset MKII

Inclusief draagtas en standaard
T-balk met ingebouwde controller

De Compact Lightset MKII is een instapset voor verlichting, compleet met draagtas en standaard. De ingebouwde controller maakt het eenvoudig om te installeren en veelzijdig om in elke situatie te gebruiken. Door de optionele voetschakelaar toe te voegen, kunt u alle programma's gemakkelijk vanaf afstand bedienen.
De nieuwe plastic behuizing van de spots vermindert het gewicht tot minimaal 12 kg.

Specificaties
Output

Lux op 2m: 1000+ (1 spot). Max. afstand: 10m. Kleurbereik: 16,7 miljoen additieve kleuren. LED-hoeveelheid: 432x10mm (144x rood, 144x groen,144x blauw). Dimmer: 0-100%. Stroboscoop: 0-20Hz. Stralingshoek: 30 graden.


Besturing

On-board: Display voor gemakkelijk instelling. Opties: DMX512, auto, geluid, handmatig. DMX-personalities: 2, 3, 4, 7, 8, 14, 15. Optionele voetschakelaar: (Automatisch uitvoering, geluidsgestuurd, freeze, blackout).


Elektrisch

Ingangsspanning: 100~240VAC...50/60Hz. Stroomverbruik: 50W max. op vol vermogen.


Fysiek

Afmetingen (LxBxH): 982 x 310 x 53 mm. Gewicht: 12 kg. IP-waarde: IP-20. Behuizing spot: vlamvertragend plastic (V0). Behuizing T-balk: metaal, zwart gecoat. Aansluitingen: IEC in/out + XLR 3-polig. Koeling: convectie.

 

€ 249.00

Klik hier voor meer informatie / bestellen

MaxiAxi.com Muziek LED Par spots
Product
 

BeamZ FlatPAR 154x 10mm RGBW LED's IR DMX

Deze flat par is een par met 154 super heldere RGBW LED's in een compacte behuizing die in alle installaties past. Het armatuur biedt statische kleuren en kleurenmenging. Voorzien van ingebouwde automatische en geluid-geactiveerde programma's, strobe en elektronische dimmer en heeft een variabele speed functie, of u maakt uw eigen show met behulp van de 8-kanaals DMX mode. Met behulp van de infrarood afstandsbediening kunt u zich de moeite van het programmeren ter plaatse besparen en bedient u zelf een programma op afstand! Meerdere units kunnen gekoppeld worden.


Kenmerken 154 superheldere 10mmØ power LED's. DMX, Muziekgestuurd of Auto mode. 8 DMX-kanalen. IR afstandsbediening. DMX LED-display. Speed- en stroboscoopfunctie. Electronische dimmerfunctie 0-100%. Koppelen van units (Link).
Specificaties Aantal LEDs 154x 10mm (36x Red, 48x Green, 46x Blue, 24x White). DMX Kanalen 8. DMX Aansluiting 3-pin XLR. Aansluitspanning 100~240Vac / 50Hz. Vermogen 20W.
Afmetingen en gewicht Afmetingen 200 x 190 x 122mm. Gewicht 1kg.

€ 49.90

Klik hier voor meer informatie / bestellen

MaxiAxi.com Muziek LED Par spots
Product
 

BeamZ PS6WB LED Pin Spot 12V 6W Basic

De BeamZ PS6WB is een pinspot met een helder witte LED met een 14° stralingshoek. Compacte high-tech behuizing voor goede warmteafvoer en een goede lichtopbrengst.

Kenmerken

Zeer duurzame witte LED. Hoge lichtsterkte. 14° stralingshoek. Weinig warmteontwikkeling. Laag stroomverbruik. Hoge kwaliteit kunststof behuizing.


Specificaties

Vermogen: 6W. Stralingshoek: 14 graden. Lamp: 6W LED Wit. Aansluitspanning: 230Vac / 50Hz.

Afmetingen en gewicht

Afmetingen: 185 x 68 x 115mm. Gewicht: 400g.

€ 23.00

Klik hier voor meer informatie / bestellen

MaxiAxi.com Muziek LED Par spots
Product
 

BeamZ LED PAR 36 UV Blacklight met 55 LEDs

Dit is een 2-Kanaals LED DMX Spot met een PAR36 behuizing. De PAR36 Spot heeft 55 ultra-violetkleurige 10mm LED's.

De spot is perfect voor gebruik op podia, in theaters, disco's of zelfs thuis. De PAR36 Spot heeft een dimmer- en stroboscoopfunctie. Je hebt de mogelijkheid om de spot te besturen met DMX, ook werkt de spot stand-alone, muziekgestuurd, in master/slave-mode en hij is voorgeprogrammeerd.

De PAR36 spot is gemakkelijk te installeren en de LED's hebben een lange levensduur en zijn energiezuinig.


Kenmerken

55 heldere, long-life 10mm Ø witte LED's. 2-kanaals DMX, auto-, master/slave of muziekgestuurd. Dimmer- en stroboscoopfunctie. Beschermklasse IP20. Voorgeprogrammeerd. Minder energieverbruik en een stabiele werking.


Specificaties

Aantal kleuren: 1: Ultraviolet. Aantal LED's: 55x10mm. Modes: DMX, Muziekgestuurd, Master/Slave, Stand-alone en automatisch. Voeding: 220-240V / 50Hz. Consumptie: 8W.


Afmetingen en gewicht

Afmetingen: 12 x 12 x 19cm. Gewicht: 0,9kg.

€ 29.90

Klik hier voor meer informatie / bestellen

MaxiAxi.com Muziek LED Par spots
Product
 

BeamZ LED PAR64 180x 10mm LED's RGB, met DMX

Verwen jezelf en je publiek met een prachtig kleurenspel door gebruik te maken van deze Beamz LED PAR64. Met 180 LED's met een doorsnede van 10mm per LED is een geweldige lichtopbrengst gegarandeerd! Uiteraard is deze LED PAR64 aan te sturen via DMX maar ook de beginnende gebuiker kan prima uit de voeten met deze LED PAR64. Een letterlijk schitterende lamp voor een geweldige prijs.

Welke kleur je ook wilt, met deze LED PAR64 moet het lukken. Met maar liefst 180 LED's in de kleuren rood, groen en blauw kan, door het mixen van deze 3 kleuren, elke gewenste kleur worden gemaakt. Hierdoor zijn de mogelijkheden eindeloos en kan je je fantasie helemaal de vrije loop laten. Gebruik deze Beamz LED PAR64 tijdens feestjes, optredens of als sfeerverlichting in de woon- of slaapkamer of showroom. Met de 6 DMX kanalen waarmee deze LED PAR64 aangestuurd kan worden is het een fluitje van een cent. Heb je geen verstand van DMX en al helemaal niet de beschikking over een DMX controller? Geen probleem, want deze LED PAR64 heeft een aantal ingebouwde programma's die eenvoudig kunnen worden opgeroepen waardoor hij compleet zelfstandig kan werken. Uiteraard mist de geluidsbesturing niet waarmee de LED PAR64 op muziek reageert.

De LED PAR64 wordt geleverd inclusief een dubbele beugel die er uiteraard voor zorgt dat hij makkelijk opgehangen kan worden maar er ook voor zorgt dat de LED PAR64 stabiel ergens op kan staan, zonder aparte vloerstandaard. Ideaal dus voor die locaties waar ophangen geen optie is. Tevens is deze LED PAR64 voorzien van een doorlusmogelijkheid voor zowel de power (stroom) als DMX. Dit voorkomt een hoop verlengkabels en stekkerblokken, gewoon van de een naar de andere doorkoppelen en klaar.

Doe uzelf, uw portemonnee en het milieu een plezier en maak gebruik van deze Beamz LED PAR64. Met de lage aanschafprijs, het lage verbruik en het hoge bedieningsgemak is deze Beamz LED PAR64 een echte allemansvriend.


Kenmerken Geweldige lichtopbrengst. Dubbele beugel, ook als vloerstandaard te gebruiken. Eenvoudige bediening. Geluids-, automatische en DMX besturing. Energiezuinig.
Specificaties 180x 10mm LED's (61x rood, 60x groen en 59x blauw). 6 DMX kanalen. 9 voorgeprogrammeerde programma's. Stralingshoek: 25°. Doorlusmogelijkheid voor netspanning en DMX. DMX LED display met toetsen. Ventilatorgekoeld. 100~240Vac / 50Hz.
Afmetingen en gewicht Afmetingen 220 x 220 x 325mm. Gewicht 3,2kg.

€ 69.90

Klik hier voor meer informatie / bestellen

MaxiAxi.com Muziek LED Par spots
Product
 

BeamZ Aluminium LED PAR64 36 x 3W RGBW met afstandsbediening en DMX

Creëer de mooiste lichtshows met deze LED PAR64 van Beamz Professional, de professionele lijn van het bekende merk Beamz. De LED PAR is voorzien van een lichtgewicht aluminium behuizing en bezit 32 LED's van maar liefst 3 Watt per stuk waarmee een ongekende lichtopbrengst wordt verkregen. Voor eenvoudige bediening is de LED PAR64 voorzien van een infrarood afstandsbediening en voor de veeleisende gebruiker kan deze LED PAR64 uiteraard via DMX worden aangestuurd.

Zoveel uit zo'n compacte behuizing. Deze LED PAR64 van Beamz Professional zal je versteld doen staan van de mogelijkheden. De LED PAR64 bestaat uit een lichtgewicht aluminium behuizing die een mooie chique uitstraling heeft. De lichtopbrengst van de 36 LED's is enorm waardoor deze LER PAR64 multifunctioneel inzetbaar is. Naast gebruik door de (mobiele) DJ kan deze Beamz Professional LED PAR64 ook prima gebuikt worden voor beurzen of presentaties waarbij de aandacht op bepaalde producten moet worden gevestigd. Met de 32 LED's kunnen ontelbaar veel kleuren worden gemaakt en wordt wit niet verkregen door een mix van rood, groen en blauw maar zitten er echte witte LED's in voor daadwerkelijk wit licht. Omdat de LED PAR64 wordt geleverd met een dubbele beugel is het, naast ophangen, ook mogelijk om de LED PAR64 stabiel op de vloer te plaatsen. Tevens is deze LED PAR64 voorzien van een doorlusmogelijkheid voor zowel de power (stroom) als DMX. Dit voorkomt een hoop verlengkabels en stekkerblokken, gewoon van de een naar de andere doorkoppelen en klaar.

Ook de bediening is zeer eenvoudig. Met de meegeleverde afstandsbediening kunnen niet alleen meerdere kleuren geselecteerd worden, er kunnen ook meerdere ingebouwde programma's mee opgeroepen worden waardoor de LED PAR bijvoorbeeld langzaam van kleur veranderd. Voor de echte professionele gebruiker is deze LED PAR64 aan te sturen via 7 DMX kanalen. Hiermee heb je totale controle over de lamp en uiteraard kunnen er meerdere lampen gebruikt worden voor het creëren van een schitterende lichtshow. Ook ontbreekt de automatische- of geluidsbesturing niet en bestaat de mogelijkheid om meerdere lampen in een master/slave setting aan te sluiten.

Kortom, deze Beamz LED PAR64 is voor enorm veel toepassingen inzetbaar en kan door zijn eenvoudige bediening door iedereen bediend worden. Geef je feest, stand, woon- of slaapkamer, showroom enz. een flinke boost met deze Beamz Professional 36 x 3W LED PAR64.

Hoge lichtopbrengst. Inclusief afstandsbediening. Dubbele beugel, ook als vloerstandaard te gebruiken. Eenvoudige bediening. Geluids-, automatische en DMX besturing. Lichtgewicht aluminium behuizing. Energiezuinig. 36 LED's van 3 Watt per LED (6x rood, 12x groen, 12x blauw en 6x wit). 7 DMX kanalen. 9 voorgeprogrammeerde programma's. Stralingshoek: 25°. Doorlusmogelijkheid voor netspanning en DMX. DMX LED display met toetsen. Ventilatorgekoeld. 100~240Vac / 50Hz. 1x LED PAR64. 1x Afstandsbediening. 1x Handleiding. Afmetingen 220 x 220 x 325mm. Gewicht 3,2kg.

€ 117.00

Klik hier voor meer informatie / bestellen

MaxiAxi.com Muziek LED Par spots
Product