2e keus Auna HiFi stereo versterker RVS 600W

Informatie over dit 2e keus artikel

Compleet:
Ja
Originele verpakking:
Ja
Staat van product:
Uit de doos geweest. In goede staat.
Garantie:
2 jaar garantie en gratis binnen 30 dagen te retourneren.

 

Eersteklas HiFi versterker met 3 RCA-ingangen en 1 RCA-uitgang en aan de voorkant een AUX-ingang. Het frontpaneel is gemaakt van geborsteld roestvrij staal.

Deze Auna HiFi versterker is er één met doordachte functionaliteit en een geweldige geluidsprestatie.

De verschillende manieren om de versterker aan te sluiten zijn volmaakt voor het gebruik in een gemiddeld huishouden. De AUX-input aan de voorkant zorgt er voor dat u gemakkelijk een los audio component kunt aansluiten op de versterker, zoals een MP3 of CD-speler. Aan de achterkant zitten 3 RCA-ingangen waarop u radio-tuners, DVD spelers, cd-spelers en andere apparatuur kunt aansluiten.

De bediening van de apparatuur kan gemakkelijk met de afstandsbediening of via het bedieningspaneel aan de voorkant.

Het maximale piekvermogen van de versterker is 600 Watt, dit is voldoende om zelfs de grootste ruimtes te voorzien van geluid. Deze Auna Hifi versterker, biedt een dynamisch en vol geluid, waarin de balans tussen bass, midrange en treble perfect op elkaar is afgestemd.

Het elegante design van de Auna HiFi versterker laat hem opvallen in elke opstelling. De voorkant van geborsteld roestvrij staal maakt de versterker een lust voor het oog.


Kenmerken Stereo versterker met 2 x 60W Max - 2 x 300W Piek. AUX-ingang aan de voorkant voor het aansluiten van externe audio-apparatuur zoals MP3-en CD-spelers. Drie RCA-ingangen en één RCA-uitgang. Handige bediening met de afstandsbediening of het bedieningspaneel aan de voorkant. Voorkant gemaakt van geborsteld roestvrij staal.
Specificaties Aansluitingen: 1 x 3,5mm mini-jack AUX-ingang aan de voorzijde, 3 x RCA-ingang, 1 x RCA-uitgang, 2 x aansluitingen voor luidsprekers. Aan-uit schakelaar aan de achterkant. Instelbare bass en treble. Regelbare balans. Regelbaar volume. Voeding: 230V, 50Hz.
Levering 1 x Versterker. 1 x Afstandsbediending. Handleiding.
Afmetingen en gewicht Afmetingen: 42,5 x 8,5 x 26cm. Gewicht: 3,3kg.

€ 115.00

Klik hier voor meer informatie / bestellen

MaxiAxi.com Muziek HiFi versterkers
Product
 

2e keus Auna Home cinema 5.1 surround versterker met 3x HDMI en radio tuner

Informatie over dit 2e keus artikel

Compleet:
Ja
Originele verpakking:
Ja
Staat van product:
Uit de doos geweest. In goede staat.
Garantie:
2 jaar garantie en gratis binnen 30 dagen te retourneren.

 

Surround versterker met HDMI-ingangen en-uitgangen, een geïntegreerde radio-receiver en twee microfoon ingangen.

Zwaar frontpaneel van geborsteld roestvrij staal.Een van de belangrijkste functies van de versterker is het combineren van verschillende HD-apparaten die worden verbonden door middel van drie HDMI-ingangen en een HDMI-uitgang. Zo kun je deze Auna versterker gebruiken voor afspeelapparatuur als DVD-spelers, spelcomputers en Blu-Ray spelers, maar ook LCD-televisies, HD-projectors aan de andere kant.

Ouder HiFi apparatuur - zoals CD-spelers en cassettedecks - kunnen worden aangesloten op één van de twee line-ingangen aan de achterkant. Een andere bijzondere functie van deze HiFi versterker zijn de twee aan de voorkant geplaatste microfoon-ingangen, hierdoor is het apparaat ook te gebruiken voor kleine evenementen, zoals toespraken op familiebijeenkomsten of op karaoke partijen.

Deze HiFi versterker beschikt over 40 voorkeurszenders zodat u al uw favoriete radio-stations bij de hand kunt houden.

De versterker heeft een vermogen van 1200 Watt en kan hiermee zelfs de meest uitgestrekte woonruimte voorzien van muziek. De gebruikte techniek in deze versterker zorgt voor een perfecte balans tussen bass, midrange en hoge tonen.

Het design van deze versterker is simpel, doch elegant. Waardoor deze versterker in elke huiskamer zijn plek kan vinden.

LET OP: De HDMI ingangen worden direct doorgeschakeld naar de HDMI uitgang waar b.v. een TV op is aangesloten. De directe doorschakeling maakt het onmogelijk om DVD, Blu-Ray of andere audiosignalen die via HDMI worden aangesloten via de versterker te beluisteren. Om de HDMI audiosignalen te beluisteren gebruikt u dus de op de HDMI uitgang aangesloten TV.


Kenmerken en specificaties

Home cinema en HiFi surround versterker met 1200W piekvermogen. Vermogen per kanaal @ 8Ohm: 2x140W plus 3x40W. Drie HDMI-ingangen en een HDMI-uitgang, voor het aansluiten van moderne HD-apparaten (Directe HDMI-geluidsweergave is niet mogelijk). FM-Radio ontvanger met 40 voorkeurszenders. Twee microfoon ingangen. Subwoofer uitgang, voor het aansluiten van een actieve subwoofer. Full metal voorkant, gemaakt uit geborsteld roestvrij staal. Aansluitingen: 2 x 6,3mm jack microfoon ingang, 3 x HDMI-ingang, 1 x HDMI-uitgang, 2 x RCA-line-in, 1 x 5.1 RCA ingang, 1 x RCA subwoofer-uitgang, 1 x FM-antenne-ingang. Automatische en handmatige kanaal tuner. Volledige surround-setting. Handige bediening via afstandsbediening en frontpaneel. Stand-alone microfoon gedeelte met verstelbaar microfoon volume en equalizer. Aan-uit schakelaar aan achterzijde. Instelbare Bass en Treble. Ingebouwde DPS equalizer. Regelbare balans. Afzonderlijk instelbaar volume voor het luidspreker gedeelte. LCD-scherm. Mute-functie. Voeding: 230V, 50MHz.


Levering

1 x Versterker. 1 x Afstandsbediening (Batterijen niet meegelevert). 1 x FM-Radio antenne. Handleiding.


Afmetingen en gewicht

Afmetingen: 42,5 x 15 x 36 cm. Gewicht: 3 kg.

€ 179.00

Klik hier voor meer informatie / bestellen

MaxiAxi.com Muziek HiFi versterkers
Product
 

SkyTronic AV 360 USB MP3 Versterker met afstandsbediening

Deze kleine versterker van SkyTronic is van alle gemakken voorzien. Een ingebouwde MP3 speler voor het afspelen van muziek rechtstreeks vanaf een USB-stick of SD-kaart. Ingebouwde FM tuner voor het afstellen op je favoriete radio station en een lijn ingang voor het aansluiten van elke andere audiobron.

Ondanks het kleine formaat is dit dus toch wel een reus qua functionaliteit. Met een mooi verlichte volumeknop en LED indicaties voor de geselecteerde modi is deze versterker ook nog eens een lust voor het oog.


Kenmerken 2x 40W versterker. MP3-speler met USB-poort en SD-slot. Externe 12Vdc / 5A aansluiting. Uitgangsbeveiliging. Afstandsbediening (voor de MP3-speler). FM radio (87.5 - 108.5 MHz). Treble-/bass-/volumeregeling.
Specificaties Uitgangsvermogen 2x 40W. Impedantie 8~16 Ohms. Ingangs gevoeligheid:Lijn 0~2V / 47kohm. Aansluitspanning 220-240Vac/50Hz // 12Vc-5A.
Levering 1x Versterker. 1x Afstandsbediening. Handleiding.
Afmetingen en gewicht Afmetingen 145 x 160 x 55mm. Gewicht ca. 950gr.

€ 39.00

Klik hier voor meer informatie / bestellen

MaxiAxi.com Muziek HiFi versterkers
Product
 

Skytronic Stereo versterker 400W met 4 inputs

Skytronic stereo 2x 200W versterker met ingangen voor DVD speler, CD speler, mp3 speler etc. De versterker is voorzien van een 3-bands toonregeling voor een optimale geluidsinstelling. Een interne ventilator zorgt voor de benodigde koeling.


Kenmerken

3-Bands toon- en balansregeling. 4 Stereo RCA ingangen. Schroefaansluitingen voor speakers.


Specificaties

Vermogen Max.: 2x 200W. Vermogen RMS: 2x 50W. Voeding: 230Vac/50Hz. Impedantie: 4 Ohm minimaal. Ventilator voor koeling van de versterker.


Afmetingen en gewicht

Afmetingen: 270 x 285 x 95 mm. Gewicht: 3.1 kg.

€ 50.00

Klik hier voor meer informatie / bestellen

MaxiAxi.com Muziek HiFi versterkers
Product