BeamZ Mini Star Ball met 6x 3W RGBWAP LED's en afstandsbediening

Geef je een feestje of ben je gewoon een DJ die op zoek is naar een mooie aanvulling op zijn lichtshow? Met deze BeamZ Mini Star Ball maak je in een handomdraai van elke ruimte een ware feestzaal! Stop de stekker in het stopcontact en selecteer of je een muziekgestuurde lichtshow of een automatische lichtshow wil, de Mini Star Ball doet de rest.

De BeamZ Mini Star Ball wordt geleverd incl. een handige afstandsbediening waarmee je eenvoudig controle hebt over het effect. Het effect is voorzien van 6 krachtige 3 Watt LED's in de kleuren Rood, Groen, Blauw, Wit, Amber en Paars. Dit resulteert dus in een zeer kleurrijke lichtshow. De LED's bewegen in de bol en door de speciaal gevormde lenzen ontstaat hierdoor een schitterend bewegend effect. Een ander bijkomend voordeel van de gebruikte LED's is dat deze ondanks de hoge lichtintensiteit maar weinig stroom verbruiken. De enorm lange levensduur maakt uiteindelijk dat de Mini Star Ball zijn geld dubbel en dwars waard is.

Kenmerken

Plug and play, geen kennis van lichteffecten nodig.. Inclusief afstandsbediening. Automatische sturing of Muziekgestuurd . Muziekgestuurd door ingebouwde microfoon met instelbare gevoeligheid. Ventilatorgekoeld.

Specificaties

6x 3 Watt RGBWAP LED's. Opgenomen vermogen slechts 25W. Aansluitspanning 230Vac/50Hz.

Afmetingen en gewicht

Afmetingen: 185 x 185 x 185mm. Gewicht: 1kg.

€ 45.00

Klik hier voor meer informatie / bestellen

MaxiAxi.com Muziek Discolichten
Product
 

Main Menu