BeamZ LED DJ Bank BX met 4x 3W RGBA LED's en afstandsbediening

Simpel en snel een lichtshow in je woonkamer, schuur of tuin? Met deze BeamZ DJ Bank BX is dat in een handomdraai mogelijk. Hang 'm op of zet 'm ergens neer, stop de stekker in het stopcontact en laat het feest maar beginnen! Zo simpel is het. De eenvoud van de DJ Bank BX maakt hem perfect voor de beginnende DJ die eenvoudig en snel een betaalbare lichtshow neer wil kunnen zetten maar ook voor de minder professionele toepassingen zoals een gezellig huisfeest is dit een absolute topper.

De kracht achter de BeamZ DJ Bank BX zijn de 4 LED's met een vermogen van 3 Watt per stuk. Deze LED's zijn uitgevoerd in de kleuren Rood, Groen, Blauw en Amber waardoor een kleurrijk spectakel ontstaat. Tover je huiskamer, slaapkamer, schuur enz. makkelijk en snel om tot een ware discotheek!


Kenmerken Vier LED's (Rood, Groen, Blauw en Amber). Incl. afstandsbediening. Muziekgestuurd of via automatisch programma. Instelbare geluidsgevoeligheid. Laag energieverbruik met hoge lichtintensiteit door 4x 3W LED's. Lichtgewicht. Ideaal voor de beginnende DJ of voor feestjes thuis of in de schuur etc..
Specificaties 4x 3Watt RGBA LED's. Verbruik 20W. Aansluitspanning 230Vac/50 Hz.
Afmetingen en gewicht Afmetingen: 41,5 x 19,5 x 15cm. Gewicht: 2.1 kg.

€ 79.00

Klik hier voor meer informatie / bestellen

MaxiAxi.com Muziek Discolichten
Product
 

Main Menu