MAX LED lichteffect Spinning Sunflower met Jelly Ball

Het LED lichteffect "Spinning Sunflower met Jelly Ball" van MAX is een dubbel lichteffect in één behuizing welke geschikt is voor bevestiging aan de muur of het plafond. De "Spinning Sunflower" zorgt voor een betoverend effect op de muur of het plafond terwijl de stralen van de "Jelly Ball" de ruimte doorschieten. Een schitterend effect is het resultaat waarmee ruimtes zoals woon- of slaapkamers eenvoudig kunnen worden omgetoverd tot feestruimte. Het effect is plug-and-play en dus direct klaar voor gebruik. De stekker in het stopcontact steken is alles wat nodig is om van dit prachtige effect te genieten.

Door de 48 LED's van de "Spinning Sunflower" wordt een schitterend effect op de muur of want gecreëerd. 16 rode, 16 groene en 16 blauwe LED's zorgen voor een beweeglijk en kleurrijk effect op de wand of het plafond. De "Jelly Ball" beschikt over drie krachtige LED's (Rood, Groen en Blauw) gemonteerd op een sterke stappenmotor. Deze motor zorgt voor de beweging van de LED's en het licht vanaf de LED's wordt door de lenzen in de ball omgezet in mooie strakke stralen. Voeg hierbij een beetje rook toe aan de ruimte en je hebt een schitterend 3D effect waarmee je je publiek zult verbazen. Een schitterend effect voor jong en oud voor een super lage prijs.


Kenmerken Twéé in één betoverend LED licht effect. Stappenmotor. Auto- en muziekgestuurde -mode. 16 Rode, 16 Groene en 16 Blauwe LEDs. Sterke Sunflower en Jellyball stralen.
Specificaties Aantal LED's: 48 RGB LEDs + 6 x 1W LED. Patroon: Draaiende Sunflower. Voeding: 230Vac - 50Hz.
Afmetingen en gewicht Afmetingen: 127mmø x 120mm. Gewicht: 0.3kg.

€ 19.95

Klik hier voor meer informatie / bestellen

MaxiAxi.com Muziek Discolichten
Product
 

Main Menu