BeamZ 2 Some Lichtset 2x 57 RGBW LED's met afstandsbediening

BeamZ 2-some LED lichtset. De BeamZ 2-some bestaat uit 2 LED Moonflowers met in totaal 114 LED's welke zijn gemonteerd op een T-bar. Elke moonflower bestaat uit 57 RGBW (rood, groen, blauw & wit) LED's en geven daardoor een kleurrijke lichtshow met een hoge lichtopbrengst. Beide moonflowers zijn afzonderlijk van elkaar te richten zodat je met de 2-some al een groot oppervlak kan bestrijken.

Voor de BeamZ 2-some heb je geen ingewikkelde lichtsturing nodig omdat de 2-some volledig automatisch of geluidsbestuurd werkt. Hierdoor is bediening of aansluiting kinderlijk eenvoudig en voor iedereen te doen. Met de meegeleverde afstandsbediening kan er ook op afstand controle worden verkregen over bijv. het programma of de snelheid. De T-bar past op alle 35mm statieven waardoor de BeamZ 2-some perfect is voor mobiel gebruik.


Kenmerken 2 LED units in een set. Incl. afstandsbediening. Zwarte behuizing. Elke unit kan apart gericht worden. Instelbare programmasnelheid. Instelbare geluidsgevoeligheid. Hoge lichtopbrengst. Eenvoudig te installeren en te gebruiken.
Specificaties Aantal LED's: 114 RGBW LED's (2x 57). Flitssnelheid: 0 - 20 per sec. Aansluitspanning: 230Vac - 50Hz.
Afmetingen en gewicht Afmeting: 43 x 11 x 41cm. Gewicht: 3,25kg.

€ 85.00

Klik hier voor meer informatie / bestellen

MaxiAxi.com Muziek Discolichten
Product
 

Main Menu