Vonyx PSS302 PA Systeem Set 300W

Vonyx PSS302 PA Systeem Set met standaards. Een volwaardig 300 Watt systeem met actieve mixer en opbergvak. Het systeem wordt geleverd inclusief een hoge kwaliteit kabelmicrofoon zodat de set direct ingezet kan worden voor vele toepassingen zoals toespraken, presentaties, demonstraties, feestjes, etc.

Dat de PSS302 van Vonyx is gemaakt om maximale mobiliteit te garanderen blijkt o.a. uit de doordachte constructie van de mixer. Deze mixer (maar ook het opbergvak) zijn eenvoudig aan de achterkant van de speakers te bevestigen waardoor allerlei losse items tot een minimum worden beperkt. De 2x 150 Watt "klasse D" mixer is actief, dus met een ingebouwde versterker en beschikt over meerdere microfoon en lijningangen. Tevens is een USB/SD MP3 speler aanwezig voor het afspelen van MP3 muziek welke op een USB stick of SD kaart staat. De status hiervan kan via het grote display afgelezen worden en met de meegeleverde afstandsbediening kan de speler op afstand bediend worden. Voor draadloze overdracht kan gebruik gemaakt worden van de in de mixer ingebouwde Bluetooth ontvanger. Hiermee is het mogelijk om een telefoon, tablet, laptop of ander apparaat met Bluetooth draadloos te verbinden en de muziek vanaf dat apparaat te streamen naar de mixer waardoor de muziek hoorbaar wordt via de speakers.

De speakers van de Vonyx PSS302 Mobiele geluidsinstallatie zijn gemaakt van een stevig en slag-, kras- en stootvast ABS kunststof. Ze kunnen dus een stootje hebben en dat maakt ze perfect voor mobiel gebruik. Ze zijn voorzien van een 10" woofer en een 1" titanium driver voor de tweeter. Met behulp van de standaards kunnen de speakers op hoogte geplaatst worden voor een betere spreiding van het geluid. Overigens is het geluid op de mixer perfect in te regelen met behulp van de ingebouwde equalizer met 6 presets. Voor de eerste vier kanalen is zelfs een trable en bass regeling aanwezig zodat het geluid volledig naar wens ingeregeld kan worden. Tevens beschikken deze vier kanalen over een effectprocessor (volume van het effect is per kanaal instelbaar). Zo ben je er altijd zeker van dat deze Vonyx PSS302 Mobiele 300W 10" Bluetooth/USB/MP3 geluidsinstallatie met standaards altijd volledig naar wens klinkt.

Of het nou zakelijk of privé is, deze Vonyx PSS302 Mobiele geluidsinstallatie is voor tal van doeleinden inzetbaar waarbij mobiliteit en geluidskwaliteit de boventoon voeren.


Kenmerken

Complete set met actieve mixer (geen versterker meer nodig). ABS kunststof speakers met 10" woofer en 1" titanium driver. 300W actieve mixer met meerdere microfoon en lijn ingangen. Mixer voorzien van Bluetooth ontvanger en USB/SD MP3 speler. Digitale effectprocessor voor kanaal 1 - 4. Equalizer met 6 presets. +48V fantoomvoeding. Treble- en bassregeling voor kanaal 1 - 4. Mixer en opbergvak aan speakers te bevestigen. Incl. afstandsbediening voor mp3 speler. Incl. standaards voor de speakers (max. hoogte standaard 120cm).


Specificaties

300W versterker (2x 150W). Frequentiebereik 20Hz - 18kHz. SPL max 124dB. Woofer 10". Tweeter 1" (titanium driver). Speakers voorzien van tophat. Aansluitingen mixer:. XLR (4x) microfooningangen (kanaal 1 - 4). 6.3mm Jack lijningangen (kanaal 1 - 4). RCA & 6,3mm Jack ingangen (kanaal 5/6). RCA & 6,3mm Jack monitor uitgang. 3,5mm Jack hoofdtelefoon aansluiting. 6,3mm Jack speakeraansluitingen. Aansluitspanning 230Vac/50Hz.


Afmetingen en gewicht

Afmetingen 310 x 320 x 485mm. Gewicht 21.5kg.

€ 289.00

Klik hier voor meer informatie / bestellen

MaxiAxi.com Muziek Complete geluidsinstallaties
Product