2e keus Auna 12 compacte 600Watt auto subwoofer

Kleine auto, kinderen of een andere reden waarom jij geen subwoofer meer in de kofferbak kan hebben? Geen probleem! Met deze Auna CD300-4BX 12" subwoofer ben je van je probleem verlost. Door zijn unieke platte design past deze subwoofer onder je stoel waardoor je niets hoeft in te leveren qua geluid en waardoor je de bass ook voelt. En zoals altijd hoef je het voor de prijs niet te laten, hoge Auna kwaliteit tegen de bekende lage Auna prijs.

Doordacht design
Bij Auna weten ze heel goed wat de échte car audio liefhebber nodig heeft en daarom wordt voor elk probleem een oplossing gezocht. Met deze CD300-4BX 600Watt 12" subwoofer in zijn platte behuizing wordt het probleem van te weinig ruimte opgelost. Plaats hem eenvoudig onder de voorstoel en geniet van een strakke en krachtige bass zonder dat het je ruimte kost in de kofferbak. Door gebruik te maken van twee bass poorten wordt het laag extra versterkt waardoor het rendement van deze subwoofer ongekend hoog is.

Behuizing
De behuizing is afgewerkt met zwart vilt zodat deze niet snel beschadigd. Tevens is de subwoofer voorzien van een blauwe LED die het Auna logo mooi uitlicht. Hierdoor is de subwoofer zelfs geschikt om op een zichtbare plek te monteren. Een uiterst doordacht design dus waarmee je alle kanten op kan.

Kortom: "Kinderen geen bezwaar" met deze Auna subwoofer. Blijf genieten van je car audio systeem, óók als er in de kofferbak geen ruimte (meer) is. De Auna CD300-4BX is van alle markten thuis en zorgt ervoor dat jij altijd kan genieten van een super strakke en lage bass in jouw auto.


Kenmerken 12" (30cm) 600Watt subwoofer. 2" (5cm) spreekspoel. Resonantie vrije behuizing. Behuizing afgewerkt met vilt. Past onder de stoel. Perfect voor de auto's met ruimtegebrek. Bassen worden ook goed voelbaar. Voorzien van subtiele LED verlichting.
Specificaties Gevoeligheid 90dB. Frequentiebereik 30 - 1000Hz. 40 oZ magneet. vergulder aansluitterminal. Twee bass reflex poorten.
Afmetingen en gewicht Afmetingen 47 x 16 x 58cm. Gewicht 12kg.

€ 99.00

Klik hier voor meer informatie / bestellen

MaxiAxi.com Muziek Car Audio
Product
 

2e keus Auna MD 140 BT Autoradio met USB SD mp3 speler, AUX, Bluetooth en RDS

Informatie over dit 2e keus artikel

Compleet:
Ja
Originele verpakking:
Ja
Staat van product:
Uit de doos geweest. In goede staat.
Garantie:
2 jaar garantie en gratis binnen 30 dagen te retourneren.

 

Car HiFi liefhebbers opgelet! Auna presenteert de Auna MD-140-BT Autoradio met vele functies voor een spotprijs. USB en SD (tot 32GB) mp3 afspeelmogelijkheid, AUX ingang voor aansluiting van een externe bron zoals bijv. een smartphone en Bluetooth. Vooral deze Bluetooth functie maakt de Auna MD-140-BT autoradio een gevalletje apart. Want u koopt niet alleen een autoradio maar ook een carkit zodat u handsfree kunt bellen in de auto. Koppel de telefoon draadloos via Bluetooth met de radio en u kunt met een gerust hart bellen zonder kans op bekeuringen voor niet handsfree bellen.

De Auna autoradio is voorzien van een standaard ISO-aansluiting waardoor de radio in de meeste auto's eenvoudig is in te bouwen en aan te sluiten. Na inbouw komt het geweld van de 4x 75 Watt Mosfet versterker los en kan je genieten van een heerlijk stukje muziek tijdens de lange en korte autoritten. Zet je favoriete muziek op een USB stick of SD kaart en stop deze in de radio, eenvoudiger kan het niet. Sluit eventueel nog een aparte eindversterker aan via de RCA uitgangen op de achterzijde en sluit hier bijvoorbeeld een subwoofer op aan voor extra bass zodat iedereen je aan hoort komen.

Een andere leuke feature van deze Auna MD-140_BT autoradio is dat de verlichting meerdere kleuren aan kan nemen waardoor deze radio bij elke auto past. En om de eenvoud van het gebruik van deze radio te volmaken wordt er standaard een afstandsbediening meegeleverd.

Zoals altijd kunnen we weer zeggen dat Auna wéér een topproduct levert voor een bodemprijs.


Kenmerken 4x 75 Watt vermogen. USB & SD mp3 speler ID3 tags. Bluetooth voor handsfree bellen. AUX ingang voor aansluiting externe bron (bijv. smartphone). Instelbare verlichtingskleur. Equalizer met verschillende pre-sets.. RCA uitgang voor aansluiting van externe versterker. Afneembaar front. Incl. afstandsbediening. ISO aansluiting voor eenvoudig aansluiten. Standaard DIN inbouwformaat.

€ 69.00

Klik hier voor meer informatie / bestellen

MaxiAxi.com Muziek Car Audio
Product
 

2e keus Auna CS Comp 8 Compo set autoluidsprekers 4800 watt

Informatie over dit 2e keus artikel

Compleet:
Ja
Originele verpakking:
Ja
Staat van product:
Uit de doos geweest. In goede staat.
Garantie:
2 jaar garantie en gratis binnen 30 dagen te retourneren.

 

Uitgebreide, krachtige 4800W auto luidsprekerset met twee 3-weg crossover, twee subwoofers, twee midrange en twee tweeters.

De Auna CS-Comp-8 is een compleet op elkaar afgestemde compo set voor in de auto. De 4800 watt wordt verdeeld via 2 crossovers naar 2 subwoofers, 2 mid-range luidsprekers en 2 tweeters.

Als gevolg daarvan is deze compo set toepasbaar voor elk muziekgenre.

De kracht van deze auto luidspreker set zit hem in de veelzijdigheid. Door zijn unieke opbouw is deze luidspreker set altijd inzetbaar in elke gewenste auto.

De set wordt geleverd inclusief bevestigingsmateriaal.


Kenmerken Auto compo luidsprekerset met 2 x subwoofer, 2 x mid-range en 2x tweeter. Twee 3-weg crossovers met vergulde aansluitingen. Brute 4800W totaal vermogen (2 x 1200W Subwoofer, 2 x 1200W Mid-range). Hoge kwaliteit driver en magneten. Complete set inclusief bevestigingsmateriaal.
Specificaties Connectors Crossover: versterkeringang en luidspreker uitgangen met vergulde schroefklemmen. 20cm (8 ") subwoofer luidsprekers met een 2,5-inch ASV spreekspoel en de magneet, die weegt ongeveer 620g. 10 cm (4 ") midrange driver met 19mm ASV spreekspoel. 4 cm (1,57 ") dome tweeter met een 13mm spreekspoel. Tweeter en midrange luidsprekers met metalen grille.
Levering 2 x 20cm (8 ") woofer speakers. 2 x 10 cm (4 ") midrange. 2 x 4 cm (1.5 ") dome tweeter. 2 x 3-weg crossovers. Montagemateriaal.
Afmetingen en gewichten Subwoofer inbouwdiepte: 8cm. Gatafstand Subwoofer: 19.5 cm. Midrange inbouwdiepte: ongeveer 4.8 cm. Hole spacing Midrange: ongeveer 10.8 cm. Tweeter Inbouwdiepte: 2.1 cm. Gewicht van de subwoofer: 0,9 kg per stuk. Midrange Gewicht: 0.4 kg per stuk. Tweeter Gewicht: ongeveer 67g per stuk. Crossover: 10.8 x 2.7 x 6.5 inch (BxHxD). Crossover gewicht: 114g per stuk.

€ 79.00

Klik hier voor meer informatie / bestellen

MaxiAxi.com Muziek Car Audio
Product
 

2e keus Paar Auna SBC 4121 10cm (4 ) Auto Luidsprekers 800 Watt Rood

Informatie over dit 2e keus artikel

Compleet:
Ja
Originele verpakking:
Ja
Staat van product:
Uit de doos geweest. In goede staat.
Garantie:
2 jaar garantie en gratis binnen 30 dagen te retourneren.

 

Een luidsprekerset voor in de auto, bestaande uit 2 stuks SBC-4121 luidsprekers van het merk Auna. Totaal goed voor 800 watt vermogen.

En bij hoogvermogen houdt het niet op, de jongens van Auna hebben de luidspreker ook nog eens in een erg strak design gegoten. Met een mooie rooie conus en zwarte ophanging klinkt deze luidspreker niet alleen goed, maar ziet hij er ook nog eens geweldig uit.

De neodymium tweeter en strontium magneet laten zien dat dit niet zomaar een luidspreker is. Geschikt voor hoge vermogens en langdurige topprestaties. Kortom een buitenkansje voor een lage prijs.


Kenmerken Paar 10cm (4 ") autoluidsprekers. 2 x 400W max. Vermogen / 800 Watt max. totaal vermogen. 3-weg coaxiaal systeem. rood-zwart Metallic Ontwerp.
Specificaties 2,5 cm (1 ") ASV spreekspoel. 1.5 cm (0.5 ") Neodymium Tweeter. 0.15 kg (5.3 oz) strontiummagneet. Frequentiebereik: 100 Hz ~ 20 kHz. SPL: 89dB. Wordt geleverd met bevestigingsmateriaal en aansluitkabel. Afneembare grille .
Levering 2 x luidspreker. 2 x luidspreker grille. Aansluitkabel. Montagemateriaal.
Afmetingen en gewicht 10 cm (4 ") luidsprekers. Inbouwdiepte: 5,5 cm. Inbouwdiameter: 11,5 cm. Gewicht per stuk: ongeveer 400g.

€ 27.00

Klik hier voor meer informatie / bestellen

MaxiAxi.com Muziek Car Audio
Product
 

2e keus Auna 2x 10 Subwoofer 2000 Watt met LED effect

Informatie over dit 2e keus artikel

Compleet:
Ja
Originele verpakking:
Ja
Staat van product:
Uit de doos geweest. In goede staat.
Garantie:
2 jaar garantie en gratis binnen 30 dagen te retourneren.

 

Wederom een pachtige toevoeging aan ons car audio assortiment met deze Auna dubbele 10" subwoofer met een maximaal belastbaar vermogen van maar liefst 2000 Watt. Ondanks zijn indrukwekkende afmetingen is deze subwoofer perfect te reguleren mits hij aan de juiste versterker(s) is aangesloten. Eenmaal aangesloten zul je jezelf afvragen hoe je het ooit voor elkaar hebt gekregen om zonder dit monster in je kofferbak rond te rijden. En om goed te zien wat die enorme bass teweeg brengt is de kist voorzien van LEDs waarmee beide woofers op hun mooist worden gepresenteerd. En zoals altijd weet Auna dit alles weer voor een ongekend lage prijs te realiseren.

Woofers
Een woofer kan niet zonder een goede kist. Voor een hoog rendement en een goede geluidskwaliteit moeten kist en woofers goed op elkaar zijn afgestemd. Dat is ook bij deze subwoofer weer uitermate goed gelukt en dat resulteert in een subwooferkist die gemakkelijk de laagste bassen zonder problemen weergeeft. Omdat de woofers in een band pass opstelling in de kist zitten kan een hele diepe bassweergave mogelijk gemaakt worden. Tel daar de 2000 Watt aan maximaal vermogen bovenop en je hebt zinvol geweld in je kofferbak.

Kist
Zoals vermeld is het van groot belang dat kist en woofers op elkaar zijn afgestemd. Dit wil niet zeggen dat daardoor de behuizing minder mooi moet worden. Omdat de woofers in de kist zitten is er gebruik gemaakt van een acryl plaat die het mogelijk maakt om in de kist te kijken. Op deze manier zie je de beide woofers die ervoor zorgen dat jouw favoriete muziek klinkt zoals het is bedoeld. En omdat de woofers ook echt gezien mogen worden is de kist voorzien van LED verlichting die de woofers letterlijk in het licht zetten. Met deze subwoofer kan je dus daadwerkelijk opvallen zonder dat je er ook maar iets aan moeite voor hoeft te doen.

Al met al zijn wij volledig overtuigd van de overweldigende kwaliteiten van deze subwoofer. Een ongekende lage bass uit een speciaal geconstrueerde behuizing die ook nog eens een lust is voor het oog maakt dat deze subwoofer uniek is in zijn soort. En zoals altijd weet Auna het allemaal weer voor elkaar te krijgen voor een zeer aantrekkelijke prijs.


Kenmerken 2x 10" (2x 25cm) subwoofer. 2000W Max. vermogen. Computer geoptimaliseerde kist. Diep zwarte look. Blauw LED lichteffect. Zachte vilten bekleding op de zijkanten, beschermende kunststof delen. Twee vergulde schroefterminals.
Specificaties Maximaal vermogen 2000 Watt. Gevoeligheid 90dB. Frequentiebereik 30 tot 500Hz. 2" (5cm) spreekspoel. 12Vdc input voor LED verlichting.
Levering 1 x Subwoofer. 1 x 12V kabel. 1x Handleiding.
Afmetingen en gewicht Afmeting: 67 x 40 x 42cm. Gewicht: 23,8kg.

€ 119.90

Klik hier voor meer informatie / bestellen

MaxiAxi.com Muziek Car Audio
Product
 

2e keus 10 Auto subwoofer 500W met LED lichteffect

Informatie over dit 2e keus artikel

Compleet:
Ja
Originele verpakking:
Ja
Staat van product:
Uit de doos geweest. In goede staat.
Garantie:
2 jaar garantie en gratis binnen 30 dagen te retourneren.

 

Deze krachtige SPL 500 Watt subwoofer met schakelbaar lichteffect is het bewijs dat ook een 10" woofer in staat is om grootse prestaties te leveren. Een prachtig design wordt gecombineerd met een enorme geluidsdruk voor echte lage diepe bassen. De behuizing is met behulp van computers geoptimaliseerd waardoor een buitengewoon rendement wordt verkregen. Het vermogen wat jouw versterker instuurt wordt perfect omgezet in een voelbare diepe en strakke bass. Deze subwoofer laat alle subwoofers in deze klasse ver achter zich en ondanks dat is deze SPL subwoofer zeer voortreffelijk geprijsd.

10" woofer
Het succes van de SPL subwoofer begint bij de 10" woofer die een vermogen van maar liefst 500 Watt kan verwerken. De woofer is opgebouwd uit de beste materialen die met elkaar garant staan voor een goede weergave van jouw favoriete muziek. Maar zonder een goede behuizing zal ook een goede woofer nooit tot zijn recht komen. Daarom is de behuizing een tweede sterke kant van deze subwoofer. Alle parameters die tot een hoog rendement van de woofer leiden zijn terug te vinden in de behuizing en dat hoor je. Ondanks het geringe formaat van 10" weet deze subwoofer de diepste bassen eruit te persen zonder enige moeite. Dit komt omdat de ontwerpers bij het ontwerpen van deze subwoofer enkel en alleen de geluidskwaliteit als prioriteit hebben gesteld.

Behuizing
Ondanks dat geluidskwaliteit het uitgangspunt was bij het ontwerp is het toch gelukt om de behuizing een prachtige look mee te geven die in geen enkele auto zal misstaan. Met een robuuste transparante kunststof plaat wordt een ruimtelijk effect gecreëerd wat extra wordt benadrukt door de schakelbare blauwe LED. Deze LED geeft een mooie blauwe gloed af waarmee de woofer prachtig wordt belicht.

Samengevat kunnen we over deze 10" SPL woofer zeggen dat deze subwoofer elke andere subwoofer in deze klasse het nakijken geeft. De geweldige kwaliteit afgezet tegen de lage prijs maken deze subwoofer uniek in zijn soort.


Kenmerken 500 Watt, 10" woofer. Computer ontworpen behuizing voor hoog rendement. Opvallend design met diep zwarte viltbekleding en transparante cover. Schakelbare blauwe LED verlichting.
Specificaties 10"woofer met 2" Spreekspoel. 40 oz magneet. Frequentiebereik 20 - 1000Hz. Gevoeligheid 90dB. Schroefbevestiging (stereo). 12Vdc ingang voor lichteffect. Kunststof transparante cover.
Levering 1 x Subwoofer . 1 x 12Vdc snoer voor LED verlichting  .
Afmetingen en gewicht Afmetingen: 38.5 x 35 x 43cm . Gewicht: ongeveer 11,6 kg.

€ 89.00

Klik hier voor meer informatie / bestellen

MaxiAxi.com Muziek Car Audio
Product
 

2e keus Auna CS LED4 auto luidsprekerset 10cm (4 ) 500 watt met LED

Strakke set van 2 10cm luidsprekers voor in de auto. 3-weg coaxiaal ontworpen luidspreker met een vermogen van 500 watt maximaal en 90dB SPL.

Optioneel kun je de grille met stijlvolle blauwe LED verlichting gebruiken.

De Auna CS-LED4 is een set van 2 3-weg luidsprekers van 10cm (4") met 500 watt vermogen. Geluid gegarandeerd.

De luidsprekers zijn ontworpen en gemaakt met duurzame materialen gekozen op stijfheid en gewicht. Dit om er met name voor te zorgen dat in de middentonen het geluid strak en helder blijft.


Kenmerken Paar 10cm (4 ") autoluidsprekers met 2 x 250W max. vermogen / 500W max. totaal vermogen. hoog SPL vermogen / SPL: 90dB. 3-weg coaxiaal ontwerp. stijlvolle blauwe lichteffecten - 6 LED's per grille - reflectie op de witte conus en membraan.
Specificaties 2,5 cm (1 ") ASV spreekspoel. 1.5 cm (0.5 ") Neodymium Tweeter. 0.15 kg (5.3 oz) Strontiummagneet. Frequentiebereik: 90 Hz ~ 20 kHz. Wordt geleverd met bevestigingsmateriaal en kabels. Afneembare grille.
Levering 2 x luidspreker. 2 x grille met LED. Kabels. montagemateriaal.
Afmetingen en specificaties 10 cm (4 ") luidsprekers. Inbouwdiepte: 4,5 cm. Montage diameter: 9cm. Afstand tussen de gaten: 11,5 cm. Gewicht: ongeveer 400g per stuk.

€ 26.90

Klik hier voor meer informatie / bestellen

MaxiAxi.com Muziek Car Audio
Product
 

2e keus Paar Auna 16,5cm (6,5 ) Auto Luidsprekers 600 Watt zwart

Informatie over dit 2e keus artikel

Compleet:
Ja
Originele verpakking:
Ja
Staat van product:
Uit de doos geweest. In goede staat.
Garantie:
2 jaar garantie en gratis binnen 30 dagen te retourneren.

 

Een set auto luidsprekers van het merk Auna, met 600 watt vermogen en een strak design zijn deze luidsprekers een lust voor oog en oor.

Ontworpen voor strak geluid in de auto, deze luidsprekers geven een druk tot wel 94,3dB! Levering compleet met alle benodigde kabels en aansluitmaterialen. Perfect voor vervanging van de huidige luidsprekers in de deuren.

Straks en elegant zwart design met aluminium accenten voor een zachte prijs.


Kenmerken 600W max. Vermogen - gelijk aan 2 x 150W RMS. 3-weg coaxiaal systeem. Torenhoge 94,3 dB SPL. Strak en stijlvol design met aluminium accenten. Levering als complete set.
Specificaties ASV spreekspoel. Impedantie: 4 ohm. Frequentiebereik 60Hz ~ 22kHz.
Levering 2x luidspreker. Aansluitkabel. montagemateriaal.
Afmetingen en gewicht 16,5cm (6,5") -Formaat. Inbouwdiepte: 6,35cm (2,5"). Gewicht: ca. 0,9 kg per stuk.

€ 27.00

Klik hier voor meer informatie / bestellen

MaxiAxi.com Muziek Car Audio
Product
 

2e keus Auna 1600 Watt 2x 10 auto subwoofer met LED

Informatie over dit 2e keus artikel

Compleet:
Ja
Originele verpakking:
Ja
Staat van product:
Uit de doos geweest. In goede staat.
Garantie:
2 jaar garantie en gratis binnen 30 dagen te retourneren.

 

Voor de allerbeste car audio apparatuur moet je bij Auna zijn. Ook nu weer weten ze te imponeren met deze Auna CB250-50 dubbele 10" subwoofer in een ongekend stijlvolle behuizing voorzien van LED verlichting. De subwoofer kan een vermogen verwerken tot maar liefst 1600 Watt waardoor de CB250-50 een genot is om naar te luisteren én te kijken. En zoals altijd weet Auna weer het onderste uit de kan te halen voor een bodemprijs.

Twee 10" woofers
Met een maximaal vermogen van 1600 Watt hoort men je al aankomen voordat ze je zien. De combinatie van twee 10" woofers in een computer geoptimaliseerde behuizing zorgt ervoor dat je versteld staat van het laag als je deze subwoofer op je versterker aansluit. Zowel op hogere alsook op lagere volumes weet deze subwoofer je geluid te optimaliseren door de bassen flink op te krikken. De diepste en laagste bassen worden hoor- en voelbaar en klinken super strak als gevolg van het doordachte design van deze subwoofer.

Stijlvolle unieke behuizing
Ook de behuizing van de CB250-50 is een sensatie op zich. Door het doorzichtige gedeelte en de daarachter ondersteboven geplaatste  woofers ontstaat een unieke aanblik op de verchroomde woofers. Voor een extra mooi effect zijn er blauwe LEDs in de behuizing gebouwd die ervoor zorgen dat deze subwoofer ook in het donker weet op te vallen. Omdat de behuizing op pootjes staat lijkt het alsof de gehele kist zweeft. Door middel van in de bodem ingebouwde LEDs wordt dit effect nog eens extra benadrukt met een werkelijk prachtige aanblik tot gevolg. Met de CB250-50 krijgt de uitdrukking "show your sound" wel een hele letterlijke betekenis.

Dat hoge kwaliteit heel goed samen kan gaan met een lage prijs wordt wederom bewezen met de CB250-50 van Auna. Zoals altijd hebben ze weer een product op de markt weten te brengen dat aan alle verwachtingen voldoet en toch zeer betaalbaar is. Let's rock!


Kenmerken 1600W max. vermogen. Stijlvolle unieke behuizing voorzien van blauwe LEDs. Twee verchroomde en ondersteboven geplaatste 10" woofers (25cm). Massieve schroefklemmen. Geoptimaliseerde computer ontworpen behuizing.
Specificaties 2" (5cm) spreekspoel. Gevoeligheid: 90 dB. Frequentiebereik: 35 ~ 1000 Hz. Papieren conus met ophanging van schuim. 40 oz magneet. Aparte aansluiting voor LEDs.
Levering 1x Subwoofer. 1x 12V kabel voor lichteffect. 1x Handleiding.
Afmetingen en gewicht Afmetingen 60 x 21 x 21cm. Gewicht: ca. 16kg.

€ 169.00

Klik hier voor meer informatie / bestellen

MaxiAxi.com Muziek Car Audio
Product
 

2e keus Auna 500W platte auto subwoofer 10 met lichteffect

Informatie over dit 2e keus artikel

Compleet:
Ja
Originele verpakking:
Ja
Staat van product:
Uit de doos geweest. In goede staat.
Garantie:
2 jaar garantie en gratis binnen 30 dagen te retourneren.

 

Bij Auna weten ze dat er soms situaties zijn waardoor het onmogelijk is om een grote subwoofer te plaatsen in je auto. Om die reden heeft Auna een subwoofer ontwikkeld die maximale prestaties uit een kleine behuizing weet te halen. Ondanks de ruimtebesparende behuizing hoeft er niet ingeleverd te worden op het geluid. Voor de finishing touch werd een subtiel lichteffect toegevoegd waarmee deze subwoofer ook optisch van zich laat spreken.

Hoog rendement
Met een vermogen van maar liefst 500 Watt laat deze kleine jongen zich niet in de hoek zetten. Omdat de behuizing is voorzien van twee bass poorten wordt een hoger rendement verkregen waardoor al het vermogen wordt omgezet in een mooie diepe en lage bass. Door dit doordachte ontwerp doet deze subwoofer, ondanks dat de 10" woofer in een kleine behuizing is geplaatst, niet onder voor zijn grotere broertjes. Je zult versteld staan van de lage en strakke bassen die er uit deze subwoofer zullen komen. Een ideale oplossing voor iedereen die geen ruimte meer heeft voor grote kisten in de kofferbak. Deze subtiele subwoofer kan die grote kisten vervangen en zorgt ervoor dat je ondanks het ruimtegebrek toch van je favoriete muziek kan genieten zonder daarvoor in te hoeven leveren op geluidskwaliteit.

Kleine behuizing
Om ervoor te zorgen dat er geen ongewenste bijgeluiden zijn is de behuizing zeer robuust gebouwd waardoor een duurzame constructie is ontstaan. De behuizing is bekleed met een speciaal vilt en voorzien van subtiele LED verlichting. De bass poorten zijn netjes afgewerkt en voorzien van een zilveren coating. Al met al hoef je je met deze subwoofer niet te schamen voor het aanblik als je de kofferbak open doet. En na het aanzetten van je systeem maak je helemaal de blits. Zulke prestaties uit zo'n kleine kist, dát zie je niet vaak.

Wil jij geen keuze maken tussen ruimte of geluidskwaliteit? Dan zit je met deze subwoofer helemaal goed. Een ruimtebesparende subwoofer die op geen enkele manier inlevert qua geluidskwaliteit. Ook de car HiFi liefhebber met een kleine auto kan nu zijn favoriete muziek beluisteren met voldoende bass. En zoals altijd weet Auna dat weer te regelen voor een bijzonder betaalbare prijs.


Kenmerken Plat design, ruimtebesparend. 10" subwoofer, 500 Watt maximaal. Twee bass reflex poorten. Voorzien van LED lichteffect. Massieve schroefterminals.
Specificaties 2" (5cm) spreekspoel. Conus met rubber rand. Gevoeligheid 90dB. Frequentiebereik 35 - 1000Hz. 40 oz magneet.
Levering 1x Subwoofer. 1x 12V kabel (voor LED). 1x Handleiding.
Afmetingen en gewicht Afmetingen 38 x 13.5 x 47cm. Gewicht ca 8kg.

€ 79.90

Klik hier voor meer informatie / bestellen

MaxiAxi.com Muziek Car Audio
Product
 

2e keus Auna CS Comp 12 Compo set autoluidsprekers 8000 watt

Informatie over dit 2e keus artikel

Compleet:
Ja
Originele verpakking:
Ja
Staat van product:
Uit de doos geweest. In goede staat.
Garantie:
2 jaar garantie en gratis binnen 30 dagen te retourneren.

 

Uitgebreide, krachtige 8000W auto luidsprekerset met twee 3-weg crossover, twee subwoofers, twee midrange en twee tweeters.

De Auna CS-Comp-12 is een compleet op elkaar afgestemde compo set voor in de auto. De 8000 watt wordt verdeeld via 2 crossovers naar 2 subwoofers, 2 mid-range luidsprekers en 2 tweeters.

Als gevolg daarvan is deze compo set toepasbaar voor elk muziekgenre.

De kracht van deze auto luidspreker set zit hem in de veelzijdigheid. Door zijn unieke opbouw is deze luidspreker set altijd inzetbaar in elke gewenste auto.


Kenmerken Auto compo luidsprekerset met 2 x subwoofer, 2 x mid-range en 2x tweeter. Twee 3-weg crossovers met vergulde aansluitingen. Brute 8000W totaal vermogen (2 x 2000W Subwoofer, 2 x 2000W Mid-range). Hoge kwaliteit driver en magneten. Complete set inclusief kabels en bevestigingsmateriaal.
Specificaties Connectors Crossover: versterkeringang en luidspreker uitgangen met vergulde schroefklemmen. 30cm (12 ") subwoofer luidsprekers met een 3,8cm ASV spreekspoel en de magneet, die weegt ongeveer 930g. 10 cm (4 ") midrange driver met 19mm ASV spreekspoel. 4 cm (1,57 ") dome tweeter met een 13mm spreekspoel. Tweeter en midrange luidsprekers met metalen grille.
Levering 2 x 30cm (12 ") woofer speakers. 2 x 10 cm (4 ") midrange. 2 x 4 cm (1.5 ") dome tweeter. 2 x 3-weg crossovers. Montagemateriaal.
Afmetingen en gewichten Subwoofer inbouwdiepte: 11cm. Gatafstand Subwoofer: 32 cm. Midrange inbouwdiepte: ongeveer 4.8 cm. Hole spacing Midrange: ongeveer 10.8 cm. Tweeter Inbouwdiepte: 2.1 cm. Gewicht van de subwoofer: 1,5 kg per stuk. Midrange Gewicht: 0.4 kg per stuk. Tweeter Gewicht: ongeveer 67g per stuk. Crossover: 10.8 x 2.7 x 6.5 inch (BxHxD). Crossover gewicht: 114g per stuk.

€ 89.00

Klik hier voor meer informatie / bestellen

MaxiAxi.com Muziek Car Audio
Product
 

2e keus Auna 2000 Watt 2x 12 auto subwoofer met LED

Informatie over dit 2e keus artikel

Compleet:
Ja
Originele verpakking:
Ja
Staat van product:
Uit de doos geweest. In goede staat.
Garantie:
2 jaar garantie en gratis binnen 30 dagen te retourneren.

 

Voor de allerbeste car audio apparatuur moet je bij Auna zijn. Ook nu weer weten ze te imponeren met deze Auna dubbele 12" subwoofer in een ongekend stijlvolle behuizing voorzien van LED verlichting. De subwoofer kan een vermogen verwerken tot maar liefst 2000 Watt waardoor deze subwoofer een genot is om naar te luisteren én te kijken. En zoals altijd weet Auna weer het onderste uit de kan te halen voor een bodemprijs.

Twee 12" woofers
Met een maximaal vermogen van 2000 Watt hoort men je al aankomen voordat ze je zien. De combinatie van twee 12" woofers in een computer geoptimaliseerde behuizing zorgt ervoor dat je versteld staat van het laag als je deze subwoofer op je versterker aansluit. Zowel op hogere alsook op lagere volumes weet deze subwoofer je geluid te optimaliseren door de bassen flink op te krikken. De diepste en laagste bassen worden hoor- en voelbaar en klinken super strak als gevolg van het doordachte design van deze subwoofer.

Stijlvolle unieke behuizing
Ook de behuizing is een sensatie op zich. Door het doorzichtige gedeelte en de daarachter ondersteboven geplaatste woofers ontstaat een unieke aanblik op de verchroomde woofers. Voor een extra mooi effect zijn er blauwe LEDs in de behuizing gebouwd die ervoor zorgen dat deze subwoofer ook in het donker weet op te vallen. Omdat de behuizing op pootjes staat lijkt het alsof de gehele kist zweeft. Door middel van in de bodem ingebouwde LEDs wordt dit effect nog eens extra benadrukt met een werkelijk prachtige aanblik tot gevolg. Met deze subwoofer in jouw kofferbak krijgt de uitdrukking "show your sound" wel een hele letterlijke betekenis.

Dat hoge kwaliteit heel goed samen kan gaan met een lage prijs wordt wederom bewezen. Zoals altijd heeft Auna weer een product op de markt weten te brengen dat aan alle verwachtingen voldoet en toch zeer betaalbaar is. Let's rock!


Kenmerken 2000W max. vermogen. Stijlvolle unieke behuizing voorzien van blauwe LEDs. Twee verchroomde en ondersteboven geplaatste 12" woofers (30cm). Massieve schroefklemmen. Geoptimaliseerde computer ontworpen behuizing.
Specificaties 2" (5cm) spreekspoel. Gevoeligheid: 90 dB. Frequentiebereik: 33 ~ 1000 Hz. Papieren conus met ophanging van schuim. 40 oz magneet. Aparte aansluiting voor LEDs.
Levering 1x Subwoofer. 1x 12V kabel voor lichteffect. 1x Handleiding.
Afmetingen en gewicht Afmetingen 70 x 22 x 36cm. Gewicht: ca. 16,5kg.

€ 179.00

Klik hier voor meer informatie / bestellen

MaxiAxi.com Muziek Car Audio
Product
 

2e keus 10 Auto Subwoofer 600 Watt met LED

Informatie over dit 2e keus artikel

Compleet:
Ja
Originele verpakking:
Ja
Staat van product:
Uit de doos geweest. In goede staat.
Garantie:
2 jaar garantie en gratis binnen 30 dagen te retourneren.

 

How low can you go? Met deze robuuste 10" subwoofer voor in je auto is één ding duidelijk.... hiermee kan je héél laag gaan. Verwen jezelf met deze Auna subwoofer met polypropyleen conus en rubberen ophanging waarmee de bassen niet alleen goed hoorbaar maar ook voelbaar zijn. En met het markante uiterlijk van de woofer en grille zal deze subwoofer zeker niet misstaan in jouw auto. Pimp je systeem niet alleen qua geluid maar ook qua uiterlijk met deze Auna subwoofer.

Woofer
Nadat je deze Auna 10" subwoofer hebt aangesloten op een versterker zal je systeem klinken als nooit tevoren. Doordat de behuizing speciaal is ontworpen voor de gebruikte woofer weet deze subwoofer al het vermogen perfect om te zetten in een zeer goede weergave van de bassen. Deze zullen daardoor veel dieper en harder klinken maar zijn ook nog eens voelbaar. Beleef muziek in je auto zoals je dat nog nooit gedaan hebt.

Uiterlijk
Niet alleen de geluidskwaliteit maakt deze subwoofer uniek, ook het uiterlijk zorgt voor verbazingwekkende reacties. Omdat de grille is voorzien van een chromen look is deze subwoofer namelijk ook een prachtige opvallende eyecatcher in jouw auto. Een stijlvolle schakelbare blauwe backlight-LED verlicht de speciaal gevormde spiegelende conus met een prachtig aanblik als resultaat. Laat je vrienden versteld staan van de enorme vooruitgang in zowel geluid en looks. Ook in het donker kan niemand meer om jouw systeem heen.

Geniet nu van super lage en strakke bassen bij elke kilometer die je rijdt door deze Auna subwoofer met LED verlichting. Een ongekende woofer die topprestaties levert tegen een zeer lage prijs. Precies wat we van Auna gewend zijn.


Kenmerken Maximaal vermogen 600W, 300W RMS. 10" (25cm) woofer. Stijlvolle schakelbare LED-backlight. Speciaal gevormde spiegelende conus . Grille in chroom look. Vergulde schroefklemmen. Computer ontworpen behuizing. Uniek design met LED verlichting. Zeer aantrekkelijke prijs. Speciaal ontworpen behuizing voor hoog rendement.
Specificaties Subwoofer met 30 oz magneet. Vilten coating. Frequentiebereik: 30 tot 1000Hz. Gevoeligheid: 92dB. 1,5" (4cm) voice coil.
Levering 1x Subwoofer met LED. 1x Handleiding.
Afmetingen en gewicht Afmetingen: 37 x 31 x 23cm. Gewicht: 11kg.

€ 74.00

Klik hier voor meer informatie / bestellen

MaxiAxi.com Muziek Car Audio
Product
 

2e keus SPL 25cm (10 ) platte Auto Subwoofer 600 watt

Informatie over dit 2e keus artikel

Compleet:
Ja
Originele verpakking:
Ja
Staat van product:
Uit de doos geweest. In goede staat.
Garantie:
2 jaar garantie en gratis binnen 30 dagen te retourneren.

 

Deze nieuwe generatie subwoofers brengt de huidige installatie in de auto naar een nieuw niveau. Met een kick-bass recht onder de zitting tril je mee op elke beat en kun je stilzitten wel vergeten. Deze krachtige SPL 10" subwoofer van maar liefst 600Watt maakt het allemaal waar voor een ongelooflijk lage prijs.

Onopvallend
De 10" woofer is ingebouwd in een zeer platte behuizing waardoor deze onopvallend onder de voorzitting van de auto kan worden geplaatst. Of je nu extra bass wilt aan de bestuurders kant of je bijrijder wilt laten trillen? Of allebei? Met 600Watt vermogen ben je zeker van een hoop opschudding. Omdat de woofer in een computer ontworpen gesloten behuizing is geplaatst zijn de bassen super strak, ideaal voor de harde beats van de hedendaagse muziek. Ook bij hogere volumes kan je blijven genieten van je favoriete muziek met een goede bass.

Uiterlijk
Naast het super strakke bassgeluid is deze woofer ook zeer mooi afgewerkt. De behuizing is voorzien van een carbon look afwerking en de woofer is beschermd door een metalen grille op een kunststof houder in grijze kleur. Deze kleurencombinatie geeft de subwoofer een prachtige look zodat hij niet misstaat als hij op een zichtbare plek wordt ingebouwd.

Deze SPL subwoofer is de perfecte oplossing voor wie al reeds een subwoofer heeft maar deze niet meer in de kofferbak kan hebben omdat hij eenvoudig onder de zitting kan worden geplaatst. En voor de car audio liefhebber die een kleine subwoofer zoekt voor in de kofferbak is deze subwoofer met zijn fantastische looks ook een goede keuze. Kortom, een allround subwoofer voor een heel klein prijsje.


Kenmerken Krachtige 600Watt subwoofer. 25cm (10") woofer. 5cm (2") spreekspoel. Computer ontworpen behuizing voor ongekende prestaties. Geschikt voor montage onder de zitting.
Specificaties Aansluitingen: 1 x stereo schroef terminal (massief). PP-conus met rubberen rand. Gevoeligheid: 90 dB. Frequentiebereik: 35 Hz ~ 1000 Hz. Kunststof behuizing.
Afmetingen en gewicht Afmetingen 42,5 x 17 x 33cm. Gewicht ca. 8,3kg.

€ 79.00

Klik hier voor meer informatie / bestellen

MaxiAxi.com Muziek Car Audio
Product
 

2e keus Auna CS LED6 auto luidsprekerset 16,5cm (6 ) 800 watt met LED

Informatie over dit 2e keus artikel

Compleet:
Ja
Originele verpakking:
Ja
Staat van product:
Uit de doos geweest. In goede staat.
Garantie:
2 jaar garantie en gratis binnen 30 dagen te retourneren.

 

Strakke set van 2 16.5cm luidsprekers voor in de auto. 3-weg coaxiaal ontworpen luidspreker met een vermogen van 800 watt maximaal en 92dB SPL.

Optioneel kun je de grille met stijlvolle blauwe LED verlichting gebruiken.

De Auna CS-LED6 is een set van 2 3-weg luidsprekers van 16.5cm (6") met 800 watt vermogen. Geluid gegarandeerd.

De luidsprekers zijn ontworpen en gemaakt met duurzame materialen gekozen op stijfheid en gewicht. Dit om er met name voor te zorgen dat in de middentonen het geluid strak en helder blijft.


Kenmerken Paar 16.5cm (6 ") autoluidsprekers met 2 x 400W max. vermogen / 800W max. totaal vermogen. hoog SPL vermogen / SPL: 92dB. 3-weg coaxiaal ontwerp. stijlvolle blauwe lichteffecten - 6 LED's per grille - reflectie op de witte conus en membraan.
Specificaties 2,5 cm (1 ") ASV spreekspoel. 1.5 cm (0.5 ") Neodymium Tweeter. 0.28 kg (10 oz) Strontiummagneet. Frequentiebereik: 70 Hz ~ 20 kHz. Wordt geleverd met bevestigingsmateriaal en kabels. Afneembare grille.
Levering 2 x luidspreker. 2 x grille met LED. Kabels. montagemateriaal.
Afmetingen en gewicht 16.5cm (6 ") luidspreker . Inbouwdiepte: 6 cm. Diameter: ongeveer 14cm. Afstand tussen de gaten: 15.7 cm. Gewicht per stuk: ca. 650 gram per stuk.

€ 39.00

Klik hier voor meer informatie / bestellen

MaxiAxi.com Muziek Car Audio
Product
 

2e keus Auna MD 120 Autoradio met USB SD MP3 speler 4x75W

Informatie over dit 2e keus artikel

Compleet:
Ja
Originele verpakking:
Ja
Staat van product:
Uit de doos geweest. In goede staat.
Garantie:
2 jaar garantie en gratis binnen 30 dagen te retourneren.

 

Voor een goede autoradio hoef je niet veel te betalen. Met de Auna MD-120 USB/SD autoradio heb je eigenlijk alles wat je nodig hebt. Geen stapel CD's meer die los in de auto slingeren, bekrast raken en overslaan want met deze asutoradio speel je je favoriete muziek zonder overslaan af vanaf een USB stick of SD kaart. Geen gedoe meer, gewoon een simpele USB stickof SD kaart is voldoende (max. 32GB per stuk). Uiteraard wordt de informatie (ID3 tag) op het display weergegeven. Daarnaast is er de mogelijkheid om je smartphone of MP3 speler aan de radio te koppelen door middel van de lijningang (AUX aansluiting). Met behulp van de juiste kabel sluit je eenvoudig allerlei bronnen aan zodat je onderweg altijd voorzien bent van je favoriete muziek.

Uiteraard ontbreekt ook de radio niet zodat je ook je favoriete radioprogramma niet hoeft te missen. En met 18 voorkeuzezenders vind je de meest favoriete zenders eenvoudig terug.

Met een vermogen van 4x 75W heb je ook voldoende om de luidsprekers in je auto lekker los te laten gaan. Mocht dit toch nog niet voldoende zijn dan is er een mogelijkheid om via de 2 lijnuitgangen extra versterkers aan te sluiten. Zo is ook het gebruik van een subwoofer mogelijk waarmee je de bassen extra hard kunt laten weergeven.

Let op! De Auna MD-120 is niet voorzien van een CD speler. Enkel muziek op een USB stick of SD kaart kan met deze radio worden afgespeeld. Eventueel kan met behulp van de juiste kabel ook muziek vanaf een smartphone, mp3 speler, laptop etc via de AUX ingang worden afgespeeld.


Kenmerken en specificaties 4x 75 Watt vermogen met Mosfet transistoren. USB & SD mp3 speler met ID3 tags. AUX ingang voor aansluiting externe bron (bijv. smartphone). Equalizer met verschillende pre-sets. Datum en tijd weergave. Radio met 18 voorkeuzezenders. RCA uitgangen voor aansluiting van externe versterker. Regelbare Bass & Treble. Instelbare balans en fader. Incl. afstandsbediening. ISO aansluiting voor eenvoudig aansluiten. Standaard DIN inbouwformaat (inbouwframe meegeleverd).

€ 49.00

Klik hier voor meer informatie / bestellen

MaxiAxi.com Muziek Car Audio
Product
 

2e keus Auna CS Comp 10 Compo set autoluidsprekers 6400 watt

Informatie over dit 2e keus artikel

Compleet:
Ja
Originele verpakking:
Ja
Staat van product:
Uit de doos geweest. In goede staat.
Garantie:
2 jaar garantie en gratis binnen 30 dagen te retourneren.

 

Uitgebreide, krachtige 6400W auto luidsprekerset met twee 3-weg crossover, twee subwoofers, twee midrange en twee tweeters.

Levering inclusief kabels en aansluitmateriaal

De Auna CS-Comp-10 is een compleet op elkaar afgestemde compo set voor in de auto. De 6400 watt wordt verdeeld via 2 crossovers naar 2 subwoofers, 2 mid-range luidsprekers en 2 tweeters.

Als gevolg daarvan is deze compo set toepasbaar voor elk muziekgenre.

De kracht van deze auto luidspreker set zit hem in de veelzijdigheid. Door zijn unieke opbouw is deze luidspreker set altijd inzetbaar in elke gewenste auto.

De set wordt geleverd inclusief alle benodigde kabels en aansluitmateriaal, hierdoor kan iedereen kinderlijk eenvoudig de luidspreker set installeren.


Kenmerken Auto compo luidsprekerset met 2 x subwoofer, 2 x mid-range en 2x tweeter. Twee 3-weg crossovers met vergulde aansluitingen. Brute 6400W totaal vermogen (2 x 1600W Subwoofer, 2 x 1600W Mid-range). Hoge kwaliteit driver en magneten. Complete set inclusief kabels en bevestigingsmateriaal.
Specificaties Connectors Crossover: versterkeringang en luidspreker uitgangen met vergulde schroefklemmen. 25cm (10 ") subwoofer luidsprekers met een 3,1-inch ASV spreekspoel en de magneet, die weegt ongeveer 770g. 10 cm (4 ") midrange driver met 19mm ASV spreekspoel. 4 cm (1,57 ") dome tweeter met een 13mm spreekspoel. Tweeter en midrange luidsprekers met metalen grille.
Specificaties 2 x 25cm (10 ") woofer speakers. 2 x 10 cm (4 ") midrange. 2 x 4 cm (1.5 ") dome tweeter. 2 x 3-weg crossovers. Kabels. Montagemateriaal.
Afmetingen en gewichten Subwoofer inbouwdiepte: 10,5cm. Gatafstand Subwoofer: 25 cm. Midrange inbouwdiepte: ongeveer 4.8 cm. Hole spacing Midrange: ongeveer 10.8 cm. Tweeter Inbouwdiepte: 2.1 cm. Gewicht van de subwoofer: 1,5 kg per stuk. Midrange Gewicht: 0.4 kg per stuk. Tweeter Gewicht: ongeveer 67g per stuk. Crossover: 10.8 x 2.7 x 6.5 inch (BxHxD). Crossover gewicht: 114g per stuk.

€ 79.90

Klik hier voor meer informatie / bestellen

MaxiAxi.com Muziek Car Audio
Product
 

2e keus 2x 10 Auto Subwoofer 1600 Watt met Lichteffect

Informatie over dit 2e keus artikel

Compleet:
Ja
Originele verpakking:
Ja
Staat van product:
Uit de doos geweest. In goede staat.
Garantie:
2 jaar garantie en gratis binnen 30 dagen te retourneren.

 

Twee topkwaliteit woofers in een computer geoptimaliseerde behuizing, dat is de basis voor deze Auna dubbele 10" subwoofer voor in de auto. Een echte GROTE kist met grootste prestaties. Niet één maar twee 10" subwoofers zijn in deze kist verwerkt voor een optimaal resultaat. Met een vermogen van een slordige 1600 Watt weet deze subwoofer iedereen te verbazen.

Hoog rendement
Het grote succes van Auna in de car audio is dat men altijd als uitgangspunt heeft om een product te ontwikkelen dat aan zeer hoge kwaliteitseisen voldoet zonder dat daarmee de prijs wordt opgedreven wordt. Ook bij deze subwoofer is dat niet anders en men heeft bij Auna wederom een topklasse subwoofer ontwikkeld. De beide gebruikte 10" subwoofers en de behuizing zijn volledig op elkaar afgestemd waardoor deze subwoofer een zeer hoog rendement haalt en garant staat voor de beste geluidskwaliteit. De diepste bassen worden moeiteloos maar strak weergegeven door de beide woofers. Tevens treedt er geen verlies op omdat de behuizing volledig resonantievrij is. Een perfecte combinatie die niet in jouw kofferbak mag ontbreken.

Geweldige looks
Naast al deze ontwikkelingen om het beste van het beste te krijgen op geluidsgebied heeft men ook gekeken naar het uiterlijk van deze subwoofer. Aangezien het oog ook wat wil is gekozen om een metalen bar voor de subwoofers te plaatsen met daarin een LED lichteffect. Hierdoor worden beide woofers super mooi uitgelicht terwijl ze hun werk moeiteloos doen.

Eigenlijk kunnen we wel stellen dat je jezelf na aankoop van deze subwoofer gaat afvragen hoe je al die tijd zonder deze subwoofer hebt kunnen doen. Deze Auna dubbele 10" subwoofer zal lange tijd je meest favoriete aankoop zijn en blijven.


Kenmerken 2x10" (25cm) subwoofers. 1600W maximaal vermogen. Computer geoptimaliseerde behuizing. Beschermende metalen bar met LED voor Subwoofers. 2" (5cm) spreekspoel. Diep zwarte look. Blauw LED lichteffect.
Specificaties 2 x schroefklemmen, 12Vdc input voor lichteffect. Diep zwarte behuizing met lichteffect. Gevoeligheid: 90 dB. Frequentiebereik: 35 tot 1000 Hz. 40 oz magneet.
Levering 1 x Subwoofer . 1 x 12V kabel.
Afmetingen en gewicht Afmetingen: 65 x 30 x 43cm . Gewicht: ongeveer 15,7 kg.

€ 129.00

Klik hier voor meer informatie / bestellen

MaxiAxi.com Muziek Car Audio
Product
 

2e keus Auna CS LED5 auto luidsprekerset 13cm (5 ) 600 watt met LED

Informatie over dit 2e keus artikel

Compleet:
Ja
Originele verpakking:
Ja
Staat van product:
Uit de doos geweest. In goede staat.
Garantie:
2 jaar garantie en gratis binnen 30 dagen te retourneren.

 

Strakke set van 2 13cm luidsprekers voor in de auto. 3-weg coaxiaal ontworpen luidspreker met een vermogen van 600 watt maximaal en 91dB SPL.

Optioneel kun je de grille met stijlvolle blauwe LED verlichting gebruiken.

De Auna CS-LED5 is een set van 2 3-weg luidsprekers van 13cm (5") met 600 watt vermogen. Geluid gegarandeerd.

De luidsprekers zijn ontworpen en gemaakt met duurzame materialen gekozen op stijfheid en gewicht. Dit om er met name voor te zorgen dat in de middentonen het geluid strak en helder blijft.


Kenmerken Paar 13cm (5 ") autoluidsprekers met 2 x 300W max. vermogen / 600W max. totaal vermogen. hoog SPL vermogen / SPL: 91dB. 3-weg coaxiaal ontwerp. stijlvolle blauwe lichteffecten - 6 LED's per grille - reflectie op de witte conus en membraan.
Specificaties 2,5 cm (1 ") ASV spreekspoel. 1.5 cm (0.5 ") Neodymium Tweeter. 0.23 kg (8 oz) Strontiummagneet. Frequentiebereik: 70 Hz ~ 20 kHz. Wordt geleverd met bevestigingsmateriaal en kabels. Afneembare grille.
Levering 2 x luidspreker. 2 x grille met LED. Kabels. montagemateriaal.
Afmetingen en gewicht 13cm (5 ") luidspreker . Inbouwdiepte: 5,4 cm. Diameter: ongeveer 10cm. Afstand tussen de gaten: 13.5 cm. Gewicht per stuk: ca. 550 gram per stuk.

€ 31.60

Klik hier voor meer informatie / bestellen

MaxiAxi.com Muziek Car Audio
Product
 

2e keus 2x 12 Auto Subwoofer 2000 Watt met Lichteffect

Informatie over dit 2e keus artikel

Compleet:
Ja
Originele verpakking:
Ja
Staat van product:
Uit de doos geweest. In goede staat.
Garantie:
2 jaar garantie en gratis binnen 30 dagen te retourneren.

 

Twee topkwaliteit woofers in een computer geoptimaliseerde behuizing, dat is de basis voor deze Auna dubbele 12" subwoofer voor in de auto. Een echte GROTE kist met grootste prestaties. Niet één maar twee 12" subwoofers zijn in deze kist verwerkt voor een optimaal resultaat. Met een vermogen van een slordige 2000 Watt weet deze subwoofer iedereen te verbazen.


Hoog rendement

Het grote succes van Auna in de car audio is dat men altijd als uitgangspunt heeft om een product te ontwikkelen dat aan zeer hoge kwaliteitseisen voldoet zonder dat daarmee de prijs wordt opgedreven wordt. Ook bij deze subwoofer is dat niet anders en men heeft bij Auna wederom een topklasse subwoofer ontwikkeld. De beide gebruikte 12" subwoofers en de behuizing zijn volledig op elkaar afgestemd waardoor deze subwoofer een zeer hoog rendement haalt en garant staat voor de beste geluidskwaliteit. De diepste bassen worden moeiteloos maar strak weergegeven door de beide woofers. Tevens treedt er geen verlies op omdat de behuizing volledig resonantievrij is. Een perfecte combinatie die niet in jouw kofferbak mag ontbreken.


Geweldige looks

Naast al deze ontwikkelingen om het beste van het beste te krijgen op geluidsgebied heeft men ook gekeken naar het uiterlijk van deze subwoofer. Aangezien het oog ook wat wil is gekozen om een metalen bar voor de subwoofers te plaatsen met daarin een LED lichteffect. Hierdoor worden beide woofers super mooi uitgelicht terwijl ze hun werk moeiteloos doen.

Eigenlijk kunnen we wel stellen dat je jezelf na aankoop van deze subwoofer gaat afvragen hoe je al die tijd zonder deze subwoofer hebt kunnen doen. Deze Auna dubbele 12" subwoofer zal lange tijd je meest favoriete aankoop zijn en blijven.


Kenmerken 2x12" (30cm) subwoofers. 2000W maximaal vermogen. Computer geoptimaliseerde behuizing. Beschermende metalen bar met LED voor Subwoofers. 2" (5cm) spreekspoel. Diep zwarte look. Blauw LED lichteffect.
Specificaties 2 x schroefklemmen, 12Vdc input voor lichteffect. Diep zwarte behuizing met lichteffect. Gevoeligheid: 90 dB. Frequentiebereik: 33 tot 1000 Hz. 40 oz magneet.
Levering 1x Subwoofer. 1x 12v Kabel.
Afmetingen en gewicht Afmetingen 79 x 38 x 53 cm. Gewicht: ca. 21,4 kg.

€ 149.00

Klik hier voor meer informatie / bestellen

MaxiAxi.com Muziek Car Audio
Product
 

2e keus Auna actieve 8 400Watt platte auto subwoofer

Informatie over dit 2e keus artikel

Compleet:
Ja
Originele verpakking:
Ja
Staat van product:
Uit de doos geweest. In goede staat.
Garantie:
2 jaar garantie en gratis binnen 30 dagen te retourneren.

 

Bij Auna denken ze in oplossingen, dat bewijst ook deze auto subwoofer weer. Met zijn 8" woofer, ingebouwde versterker en een vermogen van maar liefst 400Watt hoef je de bass in je auto nooit meer te missen. Ruimtegebrek en geld zijn geen excuses meer voor deze Auna CB-200-2BXA platte subwoofer. Hij past gemakkelijk onder je stoel en is daarbij ook nog eens heel betaalbaar.

Behuizing
De platte behuizing is ideaal voor de kleine auto's of daar waar het wenselijk is om niets in de kofferbak te bouwen. De Auna CB-200-2BXA plaats je namelijk makkelijk onder de stoel met als bijkomend voordeel dat je de bassen nu niet alleen zult horen maar ook voelen. Met een vermogen van maar liefst 400Watt weet deze 8" (20cm) subwoofer jouw auto om te bouwen tot een rijdende discotheek. Omdat de woofer is ingebouwd in een resonantievrije gesloten behuizing weet deze subwoofer zeer strakke bassen ten gehore te brengen.

Instellingen
Omdat de Auna CB-200-2BXA is voorzien van een RCA (Low) en luidspreker (Hi) ingang is hij op elk systeem aan te sluiten.De Auna CB-200-2BXA is voorzien van een regelbare gain (volume) waarmee de woofer perfect afgesteld kan worden met de rest van het systeem zodat de volumes van de speakers en subwoofer perfect in balans zijn. Tevens kan met het low pass filter eenvoudig de kantelfrequentie worden ingesteld voor de crossover zodat je totale controle hebt over jouw systeem.

Al met al is de CB-200-2BXA van Auna weer een hoogstaand stukje techniek aan het reeds uitgebreide assortiment. Auna heeft een naam hoog te houden en dat is ze met deze subwoofer wederom gelukt. Topkwaliteit voor een bodemprijs, zoals we dat gewend zijn.


Kenmerken Ruimtebesparende platte behuizing. Instelbare gain en Low pass filter. RCA (Low) en luidspreker aansluitingen (Hi). Aansluitmateriaal meegeleverd.
Specificaties 400Watt max.. 8" woofer (20CM). 1,5" (4cm) spreekspoel. Gevoeligheid 90dB. Frequentiebereik 55 - 250Hz.
Levering 1x Subwoofer. 1x Aansluitmateriaal. 1x Handleiding.
Afmetingen en gewicht Afmetingen: 28 x 9 x 37 cm. Gewicht: ca. 4 kg.

€ 109.00

Klik hier voor meer informatie / bestellen

MaxiAxi.com Muziek Car Audio
Product