BeamZ B100 Draagbare Bellenblaasmachine

Kleine, eenvoudige draagbare bellenblaasmachine welke toch een verrassende hoeveelheid bellen (bubbles of bubbels) kan produceren.
De machine werkt met standaard bubbelvloeistof en kan op zowel batterijen als op netstroom (netadapter meegeleverd) werken.


Kenmerken Zorgt voor een mooi effect. Maakt gebruik van standaard bubblevloeistof. Compacte veromgeving, dus overal inzetbaar.
Specificaties Voeding: 3V via 2 x C Batterij (niet meegeleverd) of meegeleverde netstroomadapter

.
Afmetingen en gewicht Afmetingen: 215 x 175 x 150 mm. Gewicht: 590 gr.

€ 25.00

Klik hier voor meer informatie / bestellen

MaxiAxi.com Muziek Bubbelmachine
Product
 

BeamZ Bellenblaasmachine B500

Krachtige bellenblaasmachine (bubbelmachine) voor het produceren van grote hoeveelheden bellen (bubbels of bubbles). De machine produceert bellen, die door de ventilator aan de achterkant van het apparaat worden verspreid in de ruimte. Vergeet niet de bubbelvloeistof mee te bestellen. Onderaan deze pagina vind je enkele mooie deals met korting op de bubbelvloeistof.


Kenmerken en specificaties

Zorgt voor een extra disco-effect. Krachtige ventilator. Maakt gebruik van standaard bubblevloeistof (bestelnr: 160575). Netspanning: 230Vac, 50Hz. Vermogen: 25W. 20 rotaties per minuut. Afmetingen: 300 x 200 x 270 mm. Gewicht: 2,3 kg.

€ 35.00

Klik hier voor meer informatie / bestellen

MaxiAxi.com Muziek Bubbelmachine
Product
 

BeamZ B2500 Dubbele Bellenblaasmachine

Voeg een extra dimensie toe aan je feestje met deze BeamZ B2500 bellenblaasmachine. Met maar liefst 2 wielen weet de B2500 een enorme hoeveelheid grote en stevige bellen (bubbels of bubbles) te produceren. Door de ingebouwde ventilator worden de bellen daarna over het publiek geblazen. In combinatie met een lichtshow zorgt dit voor een letterlijk schitterend effect. Met behulp van de meegeleverde draadloze afstandsbediening kunt u de bellenproductie op afstand regelen.


Kenmerken

2 wielen voor hoge bellen productie. Inclusief draadloze afstandsbediening. Ingebouwde ventilator zorgt voor grote verspreiding van de bellen. Vermogen: 100W.

Afmetingen en gewicht

Afmetingen: 460 x 390 x 450mm. Gewicht: 8.3kg.

€ 129.00

Klik hier voor meer informatie / bestellen

MaxiAxi.com Muziek Bubbelmachine
Product
 

Main Menu