SkyTronic compacte LED Beamer met HDMI en USB

Op zoek naar een kleine en compacte beamer? Dan is deze Skytronic mini beamer uw voordeligste keus. Een mooie elegante en kleine beamer die makkelijk overal mee naartoe genomen kan worden. De resolutie van 320 x 240 pixels maakt dat deze beamer niet geschikt is voor grote weergaven zoals bijv. voetbalwedstrijden in de kantine maar dat mag van een mini beamer uiteraard ook niet verwacht worden. Deze mini beamer leent zich perfect voor o.a. hobbymatig gebruik voor bijv. het projecteren van (simpele) lijntekeningen op de muur. Ook voor zakelijk gebruik kan deze beamer prima dienst doen voor het snel en simpel projecteren van (simpele) beelden en/of foto's.

Ondanks zijn geringe afmetingen beschikt deze mini beamer over de meest gangbare en moderne aansluitingen:

HDMI: 
Hiermee kan de beamer eenvoudig aan een laptop of Blu-Ray speler worden aangesloten. De meeste moderne computers en laptops beschikken over een HDMI aansluiting.

Let op: Omdat HDMI vaak geassocieerd wordt met zeer scherp beeld willen wij je er graag nogmaals op wijzen dat deze beamer een resolutie heeft van 320 x 240 pixels. Het (full) HD signaal vanuit de bron (Blu-Ray speler, laptop, tablet etc.) zal worden teruggeschaald naar deze lagere resolutie.


VGA aansluiting: 
Met de VGA aansluiting kan de beamer eenvoudig op een computer of laptop aangesloten worden. Beelden kunnen zo real-time via de beamer bekeken worden.

USB/SD aansluiting: 
Via deze aansluiting kan een USB stick of SD kaart met afbeeldingen aangesloten kan worden. De afbeeldingen worden automatisch stuk voor stuk weergegeven als een leuke diapresentatie. 

Composiet ingang: 
Hiermee kan de beamer eenvoudig op een tv ontvanger, DVD of Blu-Ray speler of gameconsole worden aangesloten. De verloopstekker om apparatuur via de composietingang te verbinden is meegeleverd. (de aansluitkabel zelf niet!)

Omdat de beamer gebruik maakt van een kleine LED als lichtbron is de lichtopbrengst gering. Dit zorgt ervoor dat het verduisteren van de ruimte noodzakelijk is.
Het grote voordeel van LED technologie is dat het vervangen van de (dure) lamp verleden tijd is. Een LED kan tot wel meer dan 20.000 uur meegaan, vele malen langer dan een lamp van een conventionele beamer (meestal zo'n 1000 tot 2000 uur). Ook het energieverbruik is door de LED technologie zeer laag wat al met al dus een driedubbele besparing oplevert. Goedkoop in aanschaf, geen vervanging van dure lampen en een zéér laag energieverbruik.

De beamer beschikt over een mogelijkheid voor plaatsing op een statief. De aansluiting hiervoor is gelijk aan dat van een video- of fotocamera. Hierin is uiteraard vanalles verkrijgbaar waardoor u de beamer in vrijwel elke ruimte kunt plaatsen. Het is niet mogelijk om de beamer ondersteboven te gebruiken.

De beamer wordt geleverd inclusief afstandsbediening en netadapter en is, na aanschaf van de juiste verbindingskabel, direct klaar voor gebruik.

Kenmerken

HDMI/VGA/USB/SD en composiet aansluitingen. 48 ANSI Lumen LED. Ideale afstand tot wand (1 tot 4 meter). Duurzame LED-projector lamp met tot 20.000 branduren. Schroefdraad voor montage op statief.


Specificaties

Aansluitingen: 1x HDMI, 1x VGA, 1x USB, 1x SD, 1x 3,5mm jack AV-ingang (composiet), 1x 3,5mm jack koptelefoonuitgang. Mogelijkheid voor plafond projectie. Ondersteunde muziekformaten: MP3, FLAC, WMA, AAC, APE, WAV, AAC, AIFF - SRS Ondersteuning. Ondersteunde video formaten: MPEG4, en compatibel (AVI), MP4, MPEG-2, MPEG-1, WMV (v7, v8, v9), FLV (Flash Video), 3GP (H.263 gecodeerd ITU), ASF, DAT, RM, RMVB. Ondersteunde beeldformaten: JPEG, BMP, GIF, PNG, GIF. Meer formaten: TXT. Resolutie: 320 x 240 pixels (QVGA). Max. beelddiagonaal 127cm (50"). Ondersteunde afbeelding systemen: 4:3. OSD menu handmatig te bedienen. Contrast ratio: 300:1. Functie voor Diapresentatie. Sequentieel afspelen van muziek, video's en teksten - Album art Diashow. Beeld roteer functie. Ingebouwde luidspreker. Manual focus. Vermogen 24 Watt. Voeding 12V, 1500mA.

Zoek je een grotere beamer? Bekijk dan de grote broer van de Mini Beamer, de Fenton X20 LED beamer

€ 39.90

Klik hier voor meer informatie / bestellen

MaxiAxi.com Muziek Beamers
Product
 

Fenton X20 Beamer

Compacte LED Beamer met grootse prestaties

Fenton X20 LED BeamerDe Compacte LED Beamer X20 van Fenton is HD Ready, heeft 1080P FHD Decoding en is geschikt voor verschillende toepassingen. Door het compacte formaat, neem je hem gemakkelijk mee en heb je voor een presentatie alleen een stopcontact nodig. 

Op zoek naar een LED Beamer?

De X20 LED Beamer heeft naast een moderne HDMI Aansluiting namelijk ook een SD en USB ingang waarmee je direct bestanden afspeelt. Plaats het SD kaartje uit je camera in de beamer, selecteer de map en de beamer toont je foto's in een gegenereerde slideshow. of plaats een Chromecast van Google in de HDMI poort en bekijk je favoriete Netflix series op de muur in plaats van je telefoon of tablet.

Dan is de X20 LED Beamer van Fenton wat jij zoekt.

De Fenton X20 wordt geleverd met een afstandsbediening en diverse kabels. De beamer is voorzien van een keystone corrector.   

Een LED Beamer; urenlang genieten!

De Fenton X20 LED Beamer is voorzien van een gepatenteerde Vivid Color LED lamp die garant staat voor vele uren beamer plezier. 

Contrast: 800:1. Afstand: 120 tot 350 cm. Audio: Stereo. Lamp:  Vivid Color LED. Resolutie: 800x480. Licht opbrengst: 800 Lumen. Formaat: 20 bij 15 bij 7 cm.

Dus ben je op zoek naar een LED Beamer die ook nog eens compact is.

Bestel dan snel, veilig en gemakkelijk een Fenton X20 LED Beamer bij MaxiAxi.

€ 99.00

Klik hier voor meer informatie / bestellen

MaxiAxi.com Muziek Beamers
Product