2e keus OneConcept MCD 92 Microsysteem met DVD CD USB SD MP3 HDMI uitgang

Informatie over dit 2e keus artikel

Compleet:
Ja
Originele verpakking:
Ja
Staat van product:
Uit de doos geweest. In goede staat.
Garantie:
2 jaar garantie en gratis binnen 30 dagen te retourneren.

 

Met deze OneConcept MCd-92 haalt u een ware alleskunner in huis. Dit schitterende fraai vormgegeven microsysteem met afstandsbediening biedt een enorme verscheidenheid aan mogelijkheden. Zo beschikt de OneConcept MCD-92 over een DVD/CD speler, een USB stick en SD kaart aansluiting voor het afspelen van mp3 muziek, een radio en ook nog eens twee microfoonaansluitingen voor karaoke doeleinden. Daarnaast is het mogelijk om via de AUX ingang op de achterzijde een extra audiobron aan te sluiten zoals bijv. een laptop, telefoon, Blu-Ray speler etc. Dit microsysteem wordt compleet geleverd incl. twee luidsprekers zodat je direct aan de slag kunt.

Met de enome functionaliteiten die de MCD092 biedt kan dit microsysteem als centrale eenheid in jouw HiFi systeem dienst doen. Sluit de MCD-92 via een HDMI kabel aan op je tv en kijk via de MCD-92 een spannende film of kijk en luister naar een concert van jouw favoriete artiest. En om het helemaal compleet te maken biedt de MCD-92 ook nog eens de mogelijkheid om twee microfoons aan te sluiten zodat je ook nog eens lekker mee kan zingen. Tevens wordt op je tv het eenvoudige OSD menu van de MCD-92 weergegeven zodat je eenvoudig het systeem naar wens kunt instellen.

Naast DVD kan de MCD ook CD's afspelen. Ook biedt dit microsysteem de mogelijkheid om MP3 muziek welke op een USB stick of SD kaart staat af te spelen. Door de externe audioingang op de achterzijde heb je de mogelijkheid om een externe bron aan te sluiten. Zo kan je vrijwel elke vorm van muziekopslag via de MCD-92 afspelen.

De meegeleverde luidsprekers zorgen voor een heerlijk geluid waardoor je urenlang kunt genieten van jouw favoriete artiest of films. Daar bovenop komt nog eens de mooie en stijlvolle roestvrij stalen afwerking waarmee de MCD-92 ook optisch goed scoort.


Kenmerken DVD/CD speler. USB stick en SD kaart aansluiting. Radio (FM). HDMI aansluiting voor aansluiting op bijv. tv. AUX ingang voor aansluiting van externe audiobronnen. Karaokefunctie door twee microfooningangen. Roestvrij stalen front voor stijlvol uiterlijk.
Specificaties Ondersteunde discformaten: MPEG4, DVD, DVD-R, DVD-RW, DVD+R, DVD+RW, VCD, SVCD, CD, MP3, CD, CD-R. CD-RW, DivX-CD. Ondersteunde bestandsformaten: MP3, WMA, JPEG. Ondersteunde beeldformaten: 4:3 Pan Scan, 4:3 Letterbox, 16:9 Widescreen. Ondersteunde beeldsystemen: PAL, NTSC, SECAM. Frequentie: 20Hz-20kHz. OSD-beeldschermmenu. ID3 tag weergave. Herhalings, shuffle, A-B herhalings en mute functie. Eenvoudige mappennavigatie.
Afmetingen en gewicht Toren:
Afmetingen: 17,8 x 11,3 x 25,2 cm (BxHxD)
Gewicht: 1,3kg. Speakers (per stuk)
Afmetingen: 12 x 16,4 x 15 cm (BxHxD)
Gewicht: ca. 760 g.

€ 109.00

Klik hier voor meer informatie / bestellen

MaxiAxi.com Muziek Audio HiFi 2e keus aanbiedingen
Product
 

2e keus Stereo Set met platenspeler, Tuner, CD Speler en MP3 opname

Informatie over dit 2e keus artikel

Compleet:
Ja
Originele verpakking:
Ja
Staat van product:
Uit de doos geweest. In goede staat.
Garantie:
2 jaar garantie en gratis binnen 30 dagen te retourneren.

 

Oude- en moderne technieken vinden elkaar in deze zeer complete stereo set. Aan de ene kant een FM / AM radio en een platenspeler en aan de ander kant een CD speler en een USB / SD sectie. En in dat laatste zit nu net de kneep van deze alleskunner. Want het USB / SD deel is niet alleen geschikt om MP3 muziekbestanden af te spelen, u kunt ook moeiteloos in MP3 formaat opnemen van de radio, de platenspeler of de CD speler.

Met deze uitgekiende combinatie zet u eenvoudig radioprogramma's, uw favoriete platen of uw lievelings-CD over op een USB stick of SD kaart.

De stereoset is verder traditioneel uitgevoerd met een ingebouwde versterker en twee handzame luidsprekers. De bediening van de ingebouwde platenspeler, de CD speler en de FM radio is eenvoudig en met de handige afstandbediening wordt het allemaal nog makkelijker. De stereoset is compact uitgevoerd en door de ingebouwde klok met wek- en alarmfunctie ook geschikt voor gebruik in de slaapkamer. Door de extra AUX ingang, waar b.v. een computer op kan worden aangesloten zal deze zeer complete stereo-installatie ook op een tienerkamer niet misstaan.


Kenmerken en specificaties Tuner met FM en AM. AUX ingang. USB Stick en SD kaart opname. USB Stick en SD kaart weergave. CD Speler geschikt voor MP3. Ingebouwde klok met wekker. Uitgang voor externe versterker. USB Stick / SD kaart en AUX ingang. Grote, Blauw verlichte display. FM / AM radio. 2-Weg basreflex luidsprekersysteem. MP3 opnamekwaliteit tot 256kbps. Omschakelbaar toerental: 33 (LP) / 45 (single). Ingebouwde equalizer met diverse presets. Autostop platenspeler. FM draadantenne. Werkt op 230V netspanning.
Levering Versterkerunit. 2 luidsprekers. Afstandsbediening. 45 toeren single adapter. Handleiding.
Afmetingen en gewicht Afmetingen: 31 x 17 x 29 cm (B x H x D). Afmeting luidspreker: 15 x 22 x 15,5 cm (B x H x D). Gewicht: 3,5 kg. Gewicht luidsprekers (per stuk) 1,15 kg.

€ 119.00

Klik hier voor meer informatie / bestellen

MaxiAxi.com Muziek Audio HiFi 2e keus aanbiedingen
Product