ShowTec Multi FX compacte licht set met laser

ShowTec Multi FX compacte licht set met laser. De perfecte set voor de mobiele DJ maar natuurlijk ook voor jeugdsoos of campings. De lichtset is door zijn doordachte ontwerp eenvoudig neer te zetten én makkelijk in gebruik. Met de meegeleverde standaard staat de gehele set in een oogwenk en door de draadloze voetcontroller of afstandsbediening is de bediening ook een fluitje van een cent. Ideaal dus voor gebruik op locaties waar een vaste lichtinstallatie niet mogelijk is. De gehele set wordt geleverd incl. een handige tas.

Deze ShowTec Multi FX compacte licht set combineert twee LED-RGB-spots, twee Derby-FX effecten, een laser en een stroboscoopeffect in een enkele controller bar. De ShowTec Multi FX maximaliseert het gemak bij het opstellen en aftakelen voor mobiele entertainers die bij elk evenement een dynamische verlichtingservaring willen creëren. De RG-laser heeft veel veelzijdige tralie- en burst-effecten en is uitgerust met een sleutelslot en vergrendeling op afstand. De stroboscoop heeft 4 secties met verschillende voorgeprogrammeerde patronen. De LED-spot en Derby FX hebben RGB-kleuren die individueel of in veel voorgeprogrammeerde situaties kunnen worden geselecteerd. Het systeem is compleet met een driepoot statief, draadloze voetschakelaar, IR-afstandsbediening en draagzakken om de set tijdens vervoer te beschermen. De QFX-controller bar is voorzien van fenomenale ingebouwde automatische en geluidsgestuurde programma's die gebruik maken van alle vier de effecten voor een complete show.

Kenmerken

Algemeen

Besturing: auto, geluid, master-slave, DMX. DMX-kanalen: 3, 5, 9,27. Bedieningsdisplay: 4-cijferige LED. Voedingsaansluiting: IEC in- en output. Data-aansluiting: 3 polige XLR (in/out). Frequentie van voetschakelaar: 433mHz. Onbelemmerd bereik voetschakelaar: 30m. Voeding: 100-240V 50/60Hz. Stroomverbruik: 45W.

LED Spot

Lux op 2m: 1205. Kleuren: RGB. Vermogen: 6x3W 3-in-1. Stroom: 950mA. Stralingshoek: 24°.

LED derby

Kleuren: RGB. Vermogen: 6x2W 3-in-1. Stroom: 600mA.

Laser

Laserkleur: rood, groen. Laservermogen: 130mW (100mW 650nm rood, 30mW 532nm groen). Laserklasse: 3B. Veiligheidsfuncties: sleutelschakelaar, vergrendeling, veiligheidsoog. Laserveiligheid: EN/IEC 60825-1: 2007.

Stroboscoop

LED: 4x 1W wit. Stroom: 300mA. Stroboscoop: 0 - 18Hz.

Statief

Hoogte: 1,5 - 2,5m. Voetruimte: 0,9m.

Levering

2 sleutels. Testaansluiting vergrendeling. IR-afstandsbediening. Draadloze voetcontroller. Statief. Draagzakken. Hangbeugels.

Afmetingen en gewicht

Afmetingen van bar: 1185 x 110 x 387mm. Gewicht van bar: 6,6kg.

€ 354.00

Klik hier voor meer informatie / bestellen

MaxiAxi.com Muziek Complete licht sets
Product
 

Main Menu

Main Menu