Showtec XS 2 Movinghead set

De XS-2 zijn twee compacte 10W LED-movingheads op een T-balk. Beide stralingshoeken zijn 4 graden, waarmee twee sterke en strakke stralen gecreërd worden.

Beide bewegende koppen hebben 9 gobo's en 7 dichro's, een dimmer, een sluiterfunctie en een handmatige focus. Alle functies kunnen afzonderlijk bestuurd worden in de zeer geavanceerde 20-kanaals DMX-personality.

De T-bar is voorzien van 16 ingebouwde programma's en in de geluidsgestuurde modus kan de gevoeligheid van 0 t/m 100 ingesteld worden. Beide movingheads hebben een omgekeerde pan-/tiltfunctie en instelbaar pan-/tiltbereik. Alle instellingen zijn gemakkelijk te bereiken met een logische menustructuur op een fullcolor-display.

De onderkant heeft een 35mm standaardadapter, waardoor het eenvoudig zonder adapters op een lichtstandaard, maar ook op de vloer of met een beugel aan een truss gebruikt kan worden. De XS-2 is de ideale oplossing voor mobiele DJ's en zorgt voor een fantastische lichtshow met slechts één apparaat.

Specificaties

Output

Lux op 1m: 2 x 31.000 lux. Stralingshoek: 4°. Lichtbron: 2x10W.


Elektrisch

Ingangsspanning: 100-240 VAC. Energieverbruik: 65W max. op vol vermogen. Aandrijfstroom LED: 3A.


Besturing

On-Board: Kleurendisplay voor automatisch, geluidsgestuurd, master/slave. Besturingsprotocol: DMX512. Besturingspersonalities: 10/17/20 kanalen.


Optisch systeem

Dimmer: 0-100%. Stroboscoop: 0-20Hz. Focus: Handmatig.


Beweging

Pan: 540°. Tilt: 270°. Pan-/tilt-resolutie: 16-bit. Speciaal: geluidsgestuurd, pan/tilt omkeren, instelbaar pan-/tilt-bereik, master-slaveset 1/2.


Gobo's en kleur

Gobo: 9 metalen gobo's + open (niet vervangbaar). Gobofuncties: Gobo-flow-effect, gobo-shake. Kleuren: 7 dichroic filters + wit. Kleurenfuncties: Vloeiend regenboogeffect.


Fysiek

Kleur: Zwart. Behuizing Metaal en vlamvertragend plastic. Fixtureverbinding: XLR-data in/out, IEC-voeding in/out. Statiefadapter: 35mm. Afmetingen (WxBxH): 554 x 221 x 361 mm. Gewicht: 10 kg.


Certificatie en veiligheid

Certificatie: CE. Max. omgevingstemperatuur: 40℃.

 

€ 569.00

Klik hier voor meer informatie / bestellen

MaxiAxi.com Muziek Movingheads
Product
 

Main Menu

Main Menu