BeamZ BPP220 LED PAR 64 12x 12W QUAD LED RGBW DMX IR

BeamZ BPP220 LED PAR 64. Een complete PAR 64 spot met 12 Quad LEDs van 12W per LED. De BPP220 staat garant voor een hoge lichtopbrengst voor het creëren van de meest mooie en kleurrijke lichtshows. Door de meegeleverde afstandsbediening is bediening, ook voor mensen die geen verstand hebben van lichteffecten, een fluitje van een cent.

De BPP220 is voorzien van 12 Quad LED's wat wil zeggen dat elke LED in feite een 4-in-1 LED is. Elke LED module beschikt over de kleuren Rood, Groen, Blauw en Wit en door deze kleuren te mengen kan een enorm aantal kleuren gemaakt worden incl. pastel kleuren. Hierdoor ontstaan vele mogelijkheden voor een kleurrijke lichtshow. Deze lichtshow kan uitgebreid worden met enkele ingebouwde effecten zoals stroboscoop en dimmer. De BPP220 is aan te sturen via 4 of 8 DMX kanalen waardoor waardoor het mogelijk is om zelf lichtshows te programmeren. Naast de afstandsbediening en DMX is het ook mogelijk om de BPP220 LED spot muziekgestuurd of automatisch te laten werken. In beide gevallen is geen kennis van lichteffecten nodig. Met behulp van de DMX aansluitingen is het mogelijk om meerdere units met elkaar te koppelen. Ook de stroomvoorziening kan doorgekoppeld worden zodat er één streng met PAR spots ontstaat.

Kenmerken

12 High Power LED's van 12W per LED. QUAD LEDs (4 kleuren, rood, groen, blauw en wit). 4 of 8 kanaals DMX. Meegeleverde afstandsbediening. Auto- en muziekgestuurd. Ingebouwde micrfoon voor muzieksturing. Dubbele beugel, kan ook als vloerstandaard gebruikt worden. Lichtgewicht aluminium behuizing (PAR 64). DMX via 3-pin XLR. LED display. Actieve koeling d.m.v. ventilator.

Specificaties

Vermogen: 150W. Kleuren: 4-in-1 (RGBW). Aantal LED's: 12x 12W. Aansluitspanning: 230Vac/50Hz.

Afmetingen en gewicht

Afmetingen: 255 x 370mm. Gewicht: 2.6kg.

€ 169.00

Klik hier voor meer informatie / bestellen

MaxiAxi.com Muziek LED Par spots
Product
 

Main Menu

Main Menu