BeamZ BPP205 LED PAR 64 spot met 18x 15W PENTA LED's (RGBAW)

Maak de mooiste en kleurrijkste lichtshows met deze BeamZ BPP205. De BeamZ BPP205 is een LED PAR boordevol hedendaags technologieën welke zijn ingebouwd in een PAR 64 behuizing. Het effect bestaat uit maar liefst 18 LED's met een vermogen van 15W per LED voor een ongekend hoge lichtopbrengst. Deze LED's zijn zogenaamde PENTA LED's wat wil zeggen dat er per LED een rode, groene, blauwe, amber en witte module in zit. Hierdoor kunnen ongelooflijk veel kleuren gemaakt worden incl. de lichtere pastel kleuren. Dit maakt de BPP205 een zéér uitgebreide PAR spot voor gebruik bij evenementen, beurzen, (bestaande) lichtshows in clubs of discotheken, horeca etc. etc.

De spot kan worden aangestuurd door middel van 4 of 9 DMX kanalen. Hierdoor heb je als gebruiker volledige controle over het effect. Naast de enorme hoeveelheid kleuren die de spot kan creëren kan er ook gebruik worden gemaakt van enkele effecten zoals stroboscoop en dimmer. Met de meegeleverde afstandsbediening kan ook de niet veeleisende gebruiker gebruik maken van deze PAR spot. En wil je niet continue met een afstandsbediening lopen maar wel een vette lichtshow hebben dan kan je ook gebruik maken van enkele ingebouwde programma's of geluidsbesturing. Op die manier produceert het effect zelf eenvoudig een schitterende lichtshow. Met behulp van de meegeleverde dubbele beugels kan het effect op de vloer gezet worden maar uiteraard ook worden opgehangen aan plafond of truss.

Kenmerken

18 High Power LED's van 15W per LED. PENTA LED's (5 kleuren, rood, groen, blauw amber en wit). 4 of 9 kanaals DMX. Meegeleverde afstandsbediening. Auto- en muziekgestuurd. Ingebouwde micrfoon voor muzieksturing. Dubbele beugel, kan ook als vloerstandaard gebruikt worden. Lichtgewicht aluminium behuizing (PAR 64). DMX via 3-pin XLR. LED display. Actieve koeling d.m.v. ventilator.

Specificaties

Vermogen: 200W. Kleuren: 5-in-1 (RGBAW). Aantal LED's: 18x 15W. Aansluitspanning: 230Vac/50Hz.

Afmetingen en gewicht

Afmetingen: 255 x 370mm. Gewicht: 3.3kg.

€ 219.00

Klik hier voor meer informatie / bestellen

MaxiAxi.com Muziek LED Par spots
Product
 

Main Menu

Main Menu