Power Dynamics PDM660 Condensator microfoon

Power Dynamics PDM660 Condensator microfoon. Dé betaalbare oplossing voor iedereen die op zoek is naar een echt goede microfoon voor een betaalbare prijs. De Power Dynamics PDM660 is een hoogwaardige microfoon met een ingebouwd pop filter in een duurzame metalen behuizing met rubberen afwerking waardoor hij tegen een stootje kan. De PDM660 wordt compleet geleverd incl. een 5 meter lange hoogwaardige PD Connex kabel, een microfoonhouder, schroefadapter (3/8" naar 5/8") en een handige en robuuste ABS koffer. Helemaal compleet dus en direct klaar voor gebruik.

De Power Dynamics PDM660 is een condensator microfoon. Dit betekent dat hij niet op elke microfoonaansluiting werkt. De microfoonaansluiting moet namelijk een 48V spanning geven (fantoomvoeding) om deze microfoon te laten werken. Het voordeel van een condensator microfoon is wel dat deze gevoeliger is en dus meer en makkelijker geluid oppakt. Ideaal dus voor het opnemen van spraak, zang en eventueel ook instrumenten. Zowel de PDM660 als de meegeleverde kabel zijn gemaakt van hoogwaardige componenten. Een zéér strakke (professionele!) opname van het geluid is dus bij deze microfoon een zekerheid.


Kenmerken Professionele microfoon voor spraak, zang en acoustische instrumenten. Stevige en robuuste behuizing voor dagelijks intensief gebruik. Aan / uit schakelaar. Gevoed door 48V fantoomvoeding. Nierenkarakteristiek. Levering incl. hoogwaardige 5 meter kabel voorzien van PD Connex connectoren (XLR - XLR). Incl. microfoonhouder, schroefdraadadapter (3/8" naar 5/8") en stevige ABS koffer.
Specificaties Frequentiebereik: 50Hz - 10kHz. Gevoeligheid: -46+/-2dB. Voeding: 48Vdc fantoomvoeding. Impedantie: 680 Ohm. Aansluiting: XLR.
Afmetingen en gewicht Afmetingen: 180 x 51mm. Gewicht: 550gr.

€ 29.00

Klik hier voor meer informatie / bestellen

MaxiAxi.com Muziek Draadgebonden microfoons
Product
 

Main Menu

Main Menu