BeamZ Professional LED Astro PARBAR met 4x 9W COB LEDs 4x 1W strobo

Compact maar compleet! BeamZ Professional LED Astro PARBAR met 4x 9W COB LEDs + 4x 1W strobo. Een complete lichtset bestaande uit een T-bar mét ingebouwde stroboscoop en vier verschillende PAR spots. De gehele set is eenvoudig in gebruik en kan op meerdere manieren gebruikt en gemonteerd worden. De set wordt geleverd incl. 2 beugels voor montage aan plafond, wand, vloer, etc. Tevens beschikt de T-bar over de mogelijkheid om deze op een statief (niet meegeleverd) te monteren. Optimale vrijheid dus qua gebruik en montage maar ook qua vervoer want de Astro parbar wordt geleverd inclusief een handige tas.

De BeamZ Professional Astro PARBAR lichtset bestaat uit vier parcans die elk voorzien zijn van een high power 9W COB LED met een zeer hoge lichtintensiteit. Deze COB LEDs stellen je in staat om een volledig kleurenspectrum te creëren. De stralingshoek van van elke parcan is te regelen tussen spot of wash. Naast de vier parcans is de T-bar ook voorzien van vier witte stroboscoop LEDs van maar liefst 1W per LED. Zo heb je twee lichteffecten in een.

De Astro PARBAR is op meerdere manieren aan te sturen. Voor bands is de BeamZ Professional dé uitkomst want de set wordt geleverd incl. een handige draadloze voetcontroller. Zo kan je verschillende programma's en effecten oproepen zonder daarbij je handen te gebruiken! Ook is het mogelijk om de gehele set via DMX (4 of 17 kanalen) aan te sturen voor volledige controle en de mogelijk om zelf complete shows te programmeren. Daarnaast wordt de Astro geleverd incl. een handige afstandsbediening waardoor de gehele set zeer eenvoudig (op afstand) te bedienen is. Andere mogelijkheden met deze lichtset zijn automatische besturing en geluidsbesturing. Bij automatische besturing werkt de Astro op een aantal zelf te kiezen programma's. Bij geluidsbesturing werkt de Astro op geluid door middel van een ingebouwde microfoon. Via het LED display op de achterkant van de T-bar kunnen alle instellingen snel en eenvoudig gedaan worden.

De BeamZ Professional Astro LED PARBAR is een prachtige startset of uitbreidingsset die in elke lichtplan zijn plek weet te vinden.

Kenmerken

Al-in-one effect met vier cans en een ingebouwde stroboscoop. COB technologie voor een volledig lichtspectrum (9W per can). 4x 1W LED's voor stroboscoop (4W totaal!). Aan te sturen via DMX (4 of 17 kanalen). Incl. afstandsbediening. Automatisch en geluidsbestuurd. Ingebouwde microfoon. DMX én stroom in/uit (doorlussen van DMX en stroom mogelijk). Dubbele beugels voor montage aan plafond, wand, vloer, etc.. Draadloze voetbediening. LED display voor menu-instellingen. Incl. handige tas.

Specificaties

4x 9W RGB LEDs, 4x 1W Witte LEDs. Aantal DMX kanalen: 4 of 17. Aansluitspanning: 230Vac / 50Hz. Vermogen: 72W.

Afmetingen en gewicht

Afmetingen: 885 x 220 x 390mm. Gewicht: 8.7kg.

€ 299.00

Klik hier voor meer informatie / bestellen

MaxiAxi.com Muziek LED Bar
Product
 

Main Menu

Main Menu