Vonyx Megafoon met Sirene, Record, USB en SD 65W MEG065

Vonyx MEG065 Megafoon 65W met USB, SD, Accu, Record en Sirene. De MEG65 is een uitgebreide megafoon voor tal van toepassingen. De krachtige 65W versterker zorgt ervoor dat het geluid over grote afstand nog hoorbaar is. Door de afneembare microfoon is het niet noodzakelijk om de megafoon continue voor de mond te houden. Deze kan eenvoudig langs het lichaam gehangen worden door middel van de meegeleverde schouderband.

De Vonyx MEG65 is voorzien van een ingebouwde MP3 speler die muziek rechtstreeks vanaf een USB stick of SD kaart kan afspelen. Zo heb je niet alleen een omroepinstallatie maar ook meteen een geluidsinstallatie. Met de meegeleverde oplaadbare accu is het niet nodig om allerlei losse (en dure!) batterijen te kopen. Desondanks kan de MEG65 wel werken op 8 C-Cell batterijen zodat je, als de accu leeg is, altijd de mogelijkheid hebt om de MEG65 te gebruiken. Indien gewenst zijn er extra losse accu's leverbaar. Voor de volledigheid is de Vonyx MEG65 megafoon voorzien van een sirene. Dit kan een handige tool zijn voor bepaalde evenementen om de aandacht te vragen of om juist een noodsituatie kenbaar te maken. De record functie geeft de gebruiker de mogelijkheid om opnames te maken.


Kenmerken USB & SD MP3 speler voor het afspelen van muziek rechtstreeks vanaf USB stick of SD kaart. Bedieningspaneel voor MP3 speler. Opname functie. Voorzien van sirene. Oplaadbare accu meegeleverd. Afneembare anti feedback microfoon. Oplaadbare Lithium accu meegeleverd (accu ook apart verkrijgbaar). Solide en robuuste constructie van ABS met rubber stootrand. Verstelbare schouderband meegeleverd.
Specificaties Vermogen: 65W max.. Bereik: tot max. 1.2 km. Werkt op meegeleverde oplaadbare accu of 8x C-Cell batterijen (niet meegeleverd).
Afmetingen en gewicht Afmetingen: 230 x 340mm (diameter x lengte). Gewicht: 1.65kg.

€ 79.00

Klik hier voor meer informatie / bestellen

MaxiAxi.com Muziek Megafoons
Product
 

Main Menu

Main Menu