BeamZ RGBAW UV FlatPAR met 7x 18W (6 in 1) HEX LED's, DMX en IR remote

Ontelbaar veel mogelijkheden met deze BeamZ flatPAR bestaande uit maar liefst 7x 18W RGBAW & UV (HEX) LED's. Deze 6-in-1 LED's hebben per LED de mogelijkheid om rood, groen, blauw, amber, wit en UV te kunnen schijnen. Door deze kleuren te mixen zijn er ontelbaar veel kleuren te maken met deze flatPAR.

Door de hoge lichtintensiteit is deze flatPAR te gebruiken voor elke toepassing zoals bijvoorbeeld het uitlichten van objecten of als onderdeel van een kleurrijke lichtshow in clubs of op podia.

De BeamZ flatPAR kan via DMX worden aangestuurd (10 kanalen) zodat er een zelf te programmeren lichtshow ontstaat die geheel naar eigen wens is in te stellen. Dimmen, stroboscoop, stoboscoop snelheid etc etc, alles is via DMX mogelijk. Uiteraard is er ook aan de niet veeleisende gebruiker gedacht en is de flatPAR uitgerust met een automatische en geluidsbestuurde modus. Voor het uitlichten van grote objecten kunnen meerder flatPARS in een master/slave setting worden gezet waarbij alle BeamZ flatPARS hetzelfde doen.

Kenmerken:

7x 18W RGBAW & UV LED's. 6 of 10 DMX-kanalen. Master/Slave toepassing. Ingebouwde microfoon en geluidgevoelig. DMX LED display. Stroboscoop, fade, flash en dimmer. IR-afstandsbediening.

Specificaties:

7 RGBAW & UV LED's van maar liefst 18Watt per LED. 6 of 10 DMX kanalen. DMX aansluiting via XLR. Aansluitspanning 230Vac / 50Hz.

Afmetingen en gewicht:

Afmeting: 198 x 198 x 228mm. Gewicht: 1.8kg.

€ 119.00

Klik hier voor meer informatie / bestellen

MaxiAxi.com Muziek LED Par spots
Product
 

Main Menu

Main Menu