BeamZ DMX FlatPAR met 12x 3W Tri colour LED's incl. afstandsbediening

Deze BeamZ DMX FlatPAR beschikt over 12x 3W TRI-color LED's. Alles is gebouwd in een mooie compacte en lichte behuizing waardoor deze flatPAR overal te plaatsen is. Door de TRI-color LED's wordt een hoge lichtintensiteit en een optimale kleurmenging verkregen. Deze FlatPAR is daarom ideaal voor vele doeleinden zoals fitness centra of sportscholen, drive-in shows, discotheken en clubs etc.

Een groot voordeel van deze FlatPAR is dat hij beschikt over meerdere aanstuurmogelijkheden. Zo kan hij uiteraard via DMX worden aangestuurd met maar liefst 7 kanalen maar ook voor de minder veeleisende gebruiker is dit een ideale PAR-lamp. De FlatPAR is namelijk ook in staat om te werken in automatische, geluidsbestuurde en master/slave modi. Extra gemak wordt verkregen door de afstandsbediening waardoor hij eenvoudig te bedienen is ondanks dat hij niet in handbereik hangt.

Qua effecten heeft deze BeamZ FlatPAR ook niet te klagen: stroboscoop, fade, flash en dimmer.... er is vanalles mogelijk........ Creëer uw eigen lichtshow met deze BeamZ DMX FlatPAR met maar liefst 12x 3W TRI-color LED's

Kenmerken:

12x 3W Tri-color LED's. 3 of 7 DMX-kanalen. Geluids- of automatische besturing of master/slave. Ingebouwde microfoon en instelbare geluidsgevoeligheid. DMX LED display. Stroboscoop, fade, flash en dimmer. Inclusief een handige afstandsbediening. Aansluitspanning 230Vac/50Hz.

Afmetingen en gewicht:

Afmetingen: 177 x 245 x 105mm. Gewicht: 1,6kg.

€ 79.00

Klik hier voor meer informatie / bestellen

MaxiAxi.com Muziek LED Par spots
Product
 

Main Menu

Main Menu