BeamZ IntiBar 300 Barrel LED lichteffect 30W DMX

Dit BeamZ IntiBar 300 Barrel lichteffect met een krachtige 30W LED zorgt voor een adembenemende kleurrijke show met een hoge lichtopbrengst. Dankzij de efficiënte stappenmotoren zorgt dit effect voor een strakke weergave van de show zonder trillingen of schaduwen. Het effect beschikt over meerdere gobo's en kleuren en kan uiteraard via DMX (7 kanalen) worden aangestuurd.

Ook voor de beginnende gebruiker is de BeamZ IntiBar 300 een zéér interessant effect. De IntiBar 300 is namelijk ook voorzien van muzieksturing zodat het effect volledig op zichzelf kan werken. Uiteraard ontbreekt ook de automatische mode niet zodat het effect altijd in beweging blijft en voor de mooiste lichtshows zorgt zonder dat je er naar om hoeft te kijken.

De 30W krachtige LED geeft het effect dermate veel lichtopbrangst dat de BeamZ IntiBar 300 overal kan worden gebruikt. Zowel voor de beginnende (mobiele) DJ als voor vaste installaties in de horeca is dit een uitermate goede keuze.

Kenmerken:

Krachtig 30W Barrel lichteffect. 7 DMX-kanalen. 8 gobo's en spot. Dimmerfunctie. Afzonderlijke kleuren- en goboschijven. DMX, master/slave en muziekgestuurd. Rainbow & Gobo shake-effect. Stroboscoopeffect in alle kleuren. Ventilatorgekoeld.

Specificaties:

Aantal gobos: 8 + spot. Aantal LED's: 1x 30W. DMX Kanalen: 8. Modi: DMX, Automatisch, Geluidsbestuurd & Master/slave. Aansluitspanning 220-240Vac / 50Hz.

Afmetingen en gewicht:

Afmetingen: 440 x 260 x 220mm. Gewicht: 5kg.

€ 198.00

Klik hier voor meer informatie / bestellen

MaxiAxi.com Muziek Movingheads
Product
 

Main Menu

Main Menu