Power Dynamics F16U10T 19 16U Rackcase met tafels

Met deze mobiele DJ flightcase maakt Power Dynamics het elke DJ wel heel erg makkelijk. Deze kist is uitklapbaar en laat direct een complete DJ booth achter. In het midden kan divers 19” apparatuur opgehangen worden, net als in een standaard 19inch rack.

Aan beide zijkanten ontstaat ineens voldoende ruimte om een aantal decks, alsook een mixer neer te zetten. Het maakt het zelfs ideaal voor DJ's om back-to-back sessies te draaien, waarbij beide gebruik maakt van deze tafel. Bovenop het 19inch rack kan ook nog eens een mengpaneel worden geïnstalleerd.

De ideale en meest volledige partner. Er is geen andere compleet systeem welke zoveel ruimte biedt. Natuurlijk is hij best zwaar, maar met de wieltjes (140 mm hoogte) kan deze flightcase gemakkelijk worden vervoerd. En het belangrijkste is natuurlijk dat alle apparatuur veilig binnen in de kist zit!


Kenmerken en specificaties 10U ruimte in bovenpaneel voor mixer. 9mm Gelamineerde multiplex. 10 Industriële vlindersluitingen en klinknagelconstructie. 4 Terugverende handgrepen. Aluminium rack rails aan de voorzijde en achterzijde. Zware 3.5 " wielen (2 vergrendelbare). Hoogte eenheden bovenkant: 10 HE. Hoogte eenheden voorkant: 16 HE. Wielen: Ja. Gewicht: 41 kg.

€ 439.00

Klik hier voor meer informatie / bestellen

MaxiAxi.com Muziek Flightcase
Product
 

Main Menu

Main Menu