Klarstein Herakles 3G Powermixer 1500W Rood

Klarstein Herakles 3G Powermixer 1500W Rood

De Klarstein Herakles power blender is jouw vriend in de keuken. Soepen, sauzen of Smoothies, deze powermixer zorgt voor heerlijke gerechten. De Klarstein Herakles Blender heeft een vermogen van 1500 Watt en kan pulseren tot 40.000 toeren per minuut. Door de kop met maar liefst 6 mesjes is elke groente of fruit in no time gepureerd. 

Voor een lekker smoothie hoef je niks meer te doen dan het fruit in de blender te doen en kort pureren, voor een romige soep heb je alleen warm water en wat groentes nodig. En dankzij de 2 liter capaciteit van de mengbeker kan je maaltijden voor het hele gezin maken.

Het gebruikte kunststof is BPA vrij en geschikt voor elk dieet. 

Recept

Begin je dag goed met een Smoothy van Sapjes koning Martijn.

Voor deze Smoothy heb je nodig:

2 flinke handen gesneden andijvie. 1 groene appel, met schil, zonder klokhuis. 1 citroen, zonder schil. 1 glas water.

Blend de andijvie met het water en voeg stukjes appel toe. Zodra er een groene massa ontstaat kan het citroensap, of het vruchtvlees van de citroen worden toegevoegd. Deze groene Smoothy helpt je de dag door! Proost

Top Features

rode standmixer met 1500W vermogen - voor professioneel gebruik. tot 40.000 rpm. kruik met 2 liter inhoud. 6 roestvrijstalen messen. perfect voor smoothies, soepen, ijs of om te malen. eenvoudige bediening en gemakkelijk schoon te maken.

Levering

1 x apparaat. 1 x mengbeker. 1 x plunjer. Duitse handleiding (andere taal: Engels).

Afmetingen

17 x 50 x 21cm (BxHxD). Gewicht: ca. 4 kg.

Productkenmerken

antislip rubberen voetjes. geïsoleerde kogellagers. kanhouder met rubber bekleed voor eenvoudig afneme en opzetten. absoluut afgesloten rubberen deksel. grote plastic plunjer om de ingrediënten veilig aan de messen te introduceren.. onbreekbare beker van BPA-vrij plastic. hittebeveiligde motor. pulsknop. stroomvoorziening: AC 110-220V, 50 / 60Hz.

€ 139.00

Klik hier voor meer informatie / bestellen

MaxiAxi.com Muziek AxiCooking Opruiming!
Product
 

Main Menu

Main Menu