2e keus Stereo Set met platenspeler, Tuner, CD Speler en MP3 opname

Informatie over dit 2e keus artikel

Compleet:
Ja
Originele verpakking:
Ja
Staat van product:
Uit de doos geweest. In goede staat.
Garantie:
2 jaar garantie en gratis binnen 30 dagen te retourneren.

 

Oude- en moderne technieken vinden elkaar in deze zeer complete stereo set. Aan de ene kant een FM / AM radio en een platenspeler en aan de ander kant een CD speler en een USB / SD sectie. En in dat laatste zit nu net de kneep van deze alleskunner. Want het USB / SD deel is niet alleen geschikt om MP3 muziekbestanden af te spelen, u kunt ook moeiteloos in MP3 formaat opnemen van de radio, de platenspeler of de CD speler.

Met deze uitgekiende combinatie zet u eenvoudig radioprogramma's, uw favoriete platen of uw lievelings-CD over op een USB stick of SD kaart.

De stereoset is verder traditioneel uitgevoerd met een ingebouwde versterker en twee handzame luidsprekers. De bediening van de ingebouwde platenspeler, de CD speler en de FM radio is eenvoudig en met de handige afstandbediening wordt het allemaal nog makkelijker. De stereoset is compact uitgevoerd en door de ingebouwde klok met wek- en alarmfunctie ook geschikt voor gebruik in de slaapkamer. Door de extra AUX ingang, waar b.v. een computer op kan worden aangesloten zal deze zeer complete stereo-installatie ook op een tienerkamer niet misstaan.


Kenmerken en specificaties Tuner met FM en AM. AUX ingang. USB Stick en SD kaart opname. USB Stick en SD kaart weergave. CD Speler geschikt voor MP3. Ingebouwde klok met wekker. Uitgang voor externe versterker. USB Stick / SD kaart en AUX ingang. Grote, Blauw verlichte display. FM / AM radio. 2-Weg basreflex luidsprekersysteem. MP3 opnamekwaliteit tot 256kbps. Omschakelbaar toerental: 33 (LP) / 45 (single). Ingebouwde equalizer met diverse presets. Autostop platenspeler. FM draadantenne. Werkt op 230V netspanning.
Levering Versterkerunit. 2 luidsprekers. Afstandsbediening. 45 toeren single adapter. Handleiding.
Afmetingen en gewicht Afmetingen: 31 x 17 x 29 cm (B x H x D). Afmeting luidspreker: 15 x 22 x 15,5 cm (B x H x D). Gewicht: 3,5 kg. Gewicht luidsprekers (per stuk) 1,15 kg.

€ 119.00

Klik hier voor meer informatie / bestellen

MaxiAxi.com Muziek Audio HiFi 2e keus aanbiedingen
Product
 

Main Menu

Main Menu