2e keus SPL 25cm (10 ) platte Auto Subwoofer 600 watt

Informatie over dit 2e keus artikel

Compleet:
Ja
Originele verpakking:
Ja
Staat van product:
Uit de doos geweest. In goede staat.
Garantie:
2 jaar garantie en gratis binnen 30 dagen te retourneren.

 

Deze nieuwe generatie subwoofers brengt de huidige installatie in de auto naar een nieuw niveau. Met een kick-bass recht onder de zitting tril je mee op elke beat en kun je stilzitten wel vergeten. Deze krachtige SPL 10" subwoofer van maar liefst 600Watt maakt het allemaal waar voor een ongelooflijk lage prijs.

Onopvallend
De 10" woofer is ingebouwd in een zeer platte behuizing waardoor deze onopvallend onder de voorzitting van de auto kan worden geplaatst. Of je nu extra bass wilt aan de bestuurders kant of je bijrijder wilt laten trillen? Of allebei? Met 600Watt vermogen ben je zeker van een hoop opschudding. Omdat de woofer in een computer ontworpen gesloten behuizing is geplaatst zijn de bassen super strak, ideaal voor de harde beats van de hedendaagse muziek. Ook bij hogere volumes kan je blijven genieten van je favoriete muziek met een goede bass.

Uiterlijk
Naast het super strakke bassgeluid is deze woofer ook zeer mooi afgewerkt. De behuizing is voorzien van een carbon look afwerking en de woofer is beschermd door een metalen grille op een kunststof houder in grijze kleur. Deze kleurencombinatie geeft de subwoofer een prachtige look zodat hij niet misstaat als hij op een zichtbare plek wordt ingebouwd.

Deze SPL subwoofer is de perfecte oplossing voor wie al reeds een subwoofer heeft maar deze niet meer in de kofferbak kan hebben omdat hij eenvoudig onder de zitting kan worden geplaatst. En voor de car audio liefhebber die een kleine subwoofer zoekt voor in de kofferbak is deze subwoofer met zijn fantastische looks ook een goede keuze. Kortom, een allround subwoofer voor een heel klein prijsje.


Kenmerken Krachtige 600Watt subwoofer. 25cm (10") woofer. 5cm (2") spreekspoel. Computer ontworpen behuizing voor ongekende prestaties. Geschikt voor montage onder de zitting.
Specificaties Aansluitingen: 1 x stereo schroef terminal (massief). PP-conus met rubberen rand. Gevoeligheid: 90 dB. Frequentiebereik: 35 Hz ~ 1000 Hz. Kunststof behuizing.
Afmetingen en gewicht Afmetingen 42,5 x 17 x 33cm. Gewicht ca. 8,3kg.

€ 79.00

Klik hier voor meer informatie / bestellen

MaxiAxi.com Muziek Car Audio
Product
 

Main Menu

Main Menu