2e keus 10 Auto Subwoofer 600 Watt met LED

Informatie over dit 2e keus artikel

Compleet:
Ja
Originele verpakking:
Ja
Staat van product:
Uit de doos geweest. In goede staat.
Garantie:
2 jaar garantie en gratis binnen 30 dagen te retourneren.

 

How low can you go? Met deze robuuste 10" subwoofer voor in je auto is één ding duidelijk.... hiermee kan je héél laag gaan. Verwen jezelf met deze Auna subwoofer met polypropyleen conus en rubberen ophanging waarmee de bassen niet alleen goed hoorbaar maar ook voelbaar zijn. En met het markante uiterlijk van de woofer en grille zal deze subwoofer zeker niet misstaan in jouw auto. Pimp je systeem niet alleen qua geluid maar ook qua uiterlijk met deze Auna subwoofer.

Woofer
Nadat je deze Auna 10" subwoofer hebt aangesloten op een versterker zal je systeem klinken als nooit tevoren. Doordat de behuizing speciaal is ontworpen voor de gebruikte woofer weet deze subwoofer al het vermogen perfect om te zetten in een zeer goede weergave van de bassen. Deze zullen daardoor veel dieper en harder klinken maar zijn ook nog eens voelbaar. Beleef muziek in je auto zoals je dat nog nooit gedaan hebt.

Uiterlijk
Niet alleen de geluidskwaliteit maakt deze subwoofer uniek, ook het uiterlijk zorgt voor verbazingwekkende reacties. Omdat de grille is voorzien van een chromen look is deze subwoofer namelijk ook een prachtige opvallende eyecatcher in jouw auto. Een stijlvolle schakelbare blauwe backlight-LED verlicht de speciaal gevormde spiegelende conus met een prachtig aanblik als resultaat. Laat je vrienden versteld staan van de enorme vooruitgang in zowel geluid en looks. Ook in het donker kan niemand meer om jouw systeem heen.

Geniet nu van super lage en strakke bassen bij elke kilometer die je rijdt door deze Auna subwoofer met LED verlichting. Een ongekende woofer die topprestaties levert tegen een zeer lage prijs. Precies wat we van Auna gewend zijn.


Kenmerken Maximaal vermogen 600W, 300W RMS. 10" (25cm) woofer. Stijlvolle schakelbare LED-backlight. Speciaal gevormde spiegelende conus . Grille in chroom look. Vergulde schroefklemmen. Computer ontworpen behuizing. Uniek design met LED verlichting. Zeer aantrekkelijke prijs. Speciaal ontworpen behuizing voor hoog rendement.
Specificaties Subwoofer met 30 oz magneet. Vilten coating. Frequentiebereik: 30 tot 1000Hz. Gevoeligheid: 92dB. 1,5" (4cm) voice coil.
Levering 1x Subwoofer met LED. 1x Handleiding.
Afmetingen en gewicht Afmetingen: 37 x 31 x 23cm. Gewicht: 11kg.

€ 74.00

Klik hier voor meer informatie / bestellen

MaxiAxi.com Muziek Car Audio
Product
 

Main Menu

Main Menu