BeamZ Set van 4 Compacte UV LED Spots met 186 Blacklight LED's en DMX

Set van 4 compacte UV LED spots van BeamZ voor een nóg beter effect! De set betaat uit 4 LED spots met elk 186x 10mm UV LED's die voor het bekende en mysterieuze blacklight effect zorgen. Dit effect zorgt ervoor dat witte accenten en UV gevoelige materialen oplichten. Met behulp van deze set is het mogelijk om overal deze mysterieuze sfeer te creëren. De LED spots zijn eenvoudig koppelbaar via de 3-polige XLR stekker. Zo kunnen ze via DMX worden aangestuurd maar ook een Master / Slave setting is mogelijk. (in een Master / Slave setting doen elke lampen exact hetzelfde). Voor eenvoudige installatie kunnen de spots door middel van een IEC kabel met elkaar gekoppeld worden. Hierdoor is er slechts één stopcontact nodig om alle lampen van netspanning te voorzien.

Geeft je feest een extra sfeertje met deze set van 4 compacte UV LED spots van BeamZ. Ennuh, vergeet niet om iets wits aan te trekken.

Deze set bestaat uit:4x BeamZ compacte Blacklight UV DMX LED Spot met 186 blacklight LED's

Hieronder vind je de beschrijving van de artikelen uit deze set:


BeamZ compacte Blacklight UV DMX LED Spot met 186 blacklight LED's

Compacte UV DMX LED Spot met 186 blacklight LED's van BeamZ voor dat mysterieuze effect waarbij witte accenten en UV materialen oplichten. Deze PAR spot bestaat uit 186 UV LED's in een compacte behuizing. Het leuke van deze PAR spot is dat er, in tegenstelling tot de TL blacklight, verschillende effecten mogelijk zijn. Zo beschikt de compacte UV DMX LED Spot met 186 blacklight LED's van BeamZ over een stroboscoop en dimmer functie waarmee verschillende mooie effecten gecreëerd kunnen worden. De PAR spot is via DMX (7 kanalen) aan te sturen maar ook een stand-alone functie (automatisch of muziekgestuurd) is aanwezig.

Voor het ceëren van een nóg mooier effect is het mogelijk om meerdere units met elkaar te verbinden. Hierbij kunnen via DMX looplicht programma's geprogrammeerd worden maar via de 'Master/Slave' setting kan ook ingesteld worden dat alle units exact hetzelfde doen. Naast deze koppeling kan ook de stroomtoevoer gekoppeld worden voor een eenvoudige installatie. Zo kan iedereen met dit effect overweg, met of zonder kennis van lichteffecten.

Iedereen kan dus genieten van dit ouderwetse effect met behulp van de meest "nieuwerwetse" technieken!
Deze compacte UV DMX LED Spot met 186 blacklight LED's van BeamZ is daar een goed én betaalbaar voorbeeld van.

Kenmerken

DMX-bediening of stand-alone (Muziekgestuurd of Auto-modus). Master/Slave-gebruik (alle spots doen exact hetzelfde). Menu met LED display. Voorgeprogrammeerde programma's. Electronische dimmer 0-100%. Dubbele beugel fungeert ook als vloerstandaard. Koppelen van units (DMX en netspanning) mogelijk. Energie besparend. Ventilator gekoeld.

Specificaties

Kleur: UV (186x 10mm UV LED's). DMX: 7 kanalen. DMX aansluiting: 3-polig XLR. Vermogen: 35W. Aansluitspanning: 230Vac/50Hz.

Afmetingen en gewicht

Afmetingen: 218 x 218 x 72mm. Gewicht: 1kg.

€ 209.00

Klik hier voor meer informatie / bestellen

MaxiAxi.com Muziek LED Par spots
Product
 

Main Menu

Main Menu