Vexus ST110 mobiele 8 geluidsinstallatie op accu met CD, USB en MP3

Vexus ST110 mobiele 8" geluidsinstallatie op accu met CD, USB en MP3. Een complete mobiele set die door de ingebouwde accu werkelijk overal ingezet kan worden. Voor eenvoudig transport is de behuizing voorzien van een uitschuifbare handgreep en wieltjes waardoor de ST110 als een bagagetrolley meegenomen kan worden. Een compleet mobiel systeem voor tal van toepassingen zoals feestjes, demonstraties, karaoke etc. etc.

De Vexus ST110 is uitgerust met een 250W versterker waarmee de 8" woofer en tweeter aangestuurd worden. Dit resulteert in een lekker in het gehoor liggende klant voor alle soorten muziek. Met de ingebouwde CD speler kan je eenvoudig je favoriete muziek afspelen. Naast CD is het ook mogelijk om MP3 muziek vanaf een USB stick of SD kaart af te spelen. Op het overzichtelijke display kunnen de ID3 tags afgelezen worden. Via de lijningang op de achterzijde is het mogelijk om externe audiobronnen (telefoon, laptop, tablet etc.) aan te sluiten zodat je eigenlijk altijd van je favoriete muziek kunt genieten. Met de meegeleverde microfoon die op een van de twee microfooningangen aangesloten kan worden is het mogelijk om de ST110 te gebruiken voor bijvoorbeeld karaoke. De echo en delay instelling geven je zangkunsten net even dat beetje extra waardoor je al snel klinkt als een echte artiest! Maar ook voor het geven van presentaties en toespraken is de Vexus ST110 de perfecte keuze want hij  is snel en eenvoudig neer te zetten en met een volle accu ook nog eens direct klaar voor gebuik! En met de meegeleverde afstandsbediening is de bediening ook nog eens super simpel.

Naast dit alles is de ST110 ook nog voorzien van een tophat waarmee het mogelijk is om de set op een statief te plaatsen voor een betere spreiding van het geluid. Met de 12V stroomaansluiting kan de ST110 ook gebruikt worden in de auto of boot. Je ziet het, de Vexus ST110 mobiele geluidsinstallatie is multifunctioneel inzetbaar. Bedrijf, thuis, horeca, boot, etc. etc. er is altijd wel een toepassing voor de ST110 te vinden.

Kenmerken

250W versterker. Ingebouwde CD speler. USB stick en SD kaart slot. Twee microfooningangen met Echo en Delay effect. Wordt geleverd incl. bedrade handmicrofoon & afstandsbediening. Ingebouwde accu. 12V aansluiting voor auto of boot. Lijningang. Voorzien van tophat voor plaatsing op statief. Voorzien van uitschuifbare handgreep en 2 wielen voor eenvoudig transport.

Specificaties

Vermogen: 250W. Frequentiebereik: 20Hz - 20kHz. Accu: 12V / 4.5Ah. Aansluitspanning: 230Vac / 50Hz of 12Vdc. Woofer: 8".

Afmetingen en gewicht

Afmetingen: 280 x 350 x 615mm. Gewicht: 15.4kg.

 

€ 299.00

Klik hier voor meer informatie / bestellen

MaxiAxi.com Muziek Mobiele geluidsinstallaties
Product
 

Main Menu

Main Menu