2e keus Auna 12 compacte 600Watt auto subwoofer

Kleine auto, kinderen of een andere reden waarom jij geen subwoofer meer in de kofferbak kan hebben? Geen probleem! Met deze Auna CD300-4BX 12" subwoofer ben je van je probleem verlost. Door zijn unieke platte design past deze subwoofer onder je stoel waardoor je niets hoeft in te leveren qua geluid en waardoor je de bass ook voelt. En zoals altijd hoef je het voor de prijs niet te laten, hoge Auna kwaliteit tegen de bekende lage Auna prijs.

Doordacht design
Bij Auna weten ze heel goed wat de échte car audio liefhebber nodig heeft en daarom wordt voor elk probleem een oplossing gezocht. Met deze CD300-4BX 600Watt 12" subwoofer in zijn platte behuizing wordt het probleem van te weinig ruimte opgelost. Plaats hem eenvoudig onder de voorstoel en geniet van een strakke en krachtige bass zonder dat het je ruimte kost in de kofferbak. Door gebruik te maken van twee bass poorten wordt het laag extra versterkt waardoor het rendement van deze subwoofer ongekend hoog is.

Behuizing
De behuizing is afgewerkt met zwart vilt zodat deze niet snel beschadigd. Tevens is de subwoofer voorzien van een blauwe LED die het Auna logo mooi uitlicht. Hierdoor is de subwoofer zelfs geschikt om op een zichtbare plek te monteren. Een uiterst doordacht design dus waarmee je alle kanten op kan.

Kortom: "Kinderen geen bezwaar" met deze Auna subwoofer. Blijf genieten van je car audio systeem, óók als er in de kofferbak geen ruimte (meer) is. De Auna CD300-4BX is van alle markten thuis en zorgt ervoor dat jij altijd kan genieten van een super strakke en lage bass in jouw auto.


Kenmerken 12" (30cm) 600Watt subwoofer. 2" (5cm) spreekspoel. Resonantie vrije behuizing. Behuizing afgewerkt met vilt. Past onder de stoel. Perfect voor de auto's met ruimtegebrek. Bassen worden ook goed voelbaar. Voorzien van subtiele LED verlichting.
Specificaties Gevoeligheid 90dB. Frequentiebereik 30 - 1000Hz. 40 oZ magneet. vergulder aansluitterminal. Twee bass reflex poorten.
Afmetingen en gewicht Afmetingen 47 x 16 x 58cm. Gewicht 12kg.

€ 99.00

Klik hier voor meer informatie / bestellen

MaxiAxi.com Muziek Car Audio
Product
 

2e keus Auna MD 140 BT Autoradio met USB SD mp3 speler, AUX, Bluetooth en RDS

Informatie over dit 2e keus artikel

Compleet:
Ja
Originele verpakking:
Ja
Staat van product:
Uit de doos geweest. In goede staat.
Garantie:
2 jaar garantie en gratis binnen 30 dagen te retourneren.

 

Car HiFi liefhebbers opgelet! Auna presenteert de Auna MD-140-BT Autoradio met vele functies voor een spotprijs. USB en SD (tot 32GB) mp3 afspeelmogelijkheid, AUX ingang voor aansluiting van een externe bron zoals bijv. een smartphone en Bluetooth. Vooral deze Bluetooth functie maakt de Auna MD-140-BT autoradio een gevalletje apart. Want u koopt niet alleen een autoradio maar ook een carkit zodat u handsfree kunt bellen in de auto. Koppel de telefoon draadloos via Bluetooth met de radio en u kunt met een gerust hart bellen zonder kans op bekeuringen voor niet handsfree bellen.

De Auna autoradio is voorzien van een standaard ISO-aansluiting waardoor de radio in de meeste auto's eenvoudig is in te bouwen en aan te sluiten. Na inbouw komt het geweld van de 4x 75 Watt Mosfet versterker los en kan je genieten van een heerlijk stukje muziek tijdens de lange en korte autoritten. Zet je favoriete muziek op een USB stick of SD kaart en stop deze in de radio, eenvoudiger kan het niet. Sluit eventueel nog een aparte eindversterker aan via de RCA uitgangen op de achterzijde en sluit hier bijvoorbeeld een subwoofer op aan voor extra bass zodat iedereen je aan hoort komen.

Een andere leuke feature van deze Auna MD-140_BT autoradio is dat de verlichting meerdere kleuren aan kan nemen waardoor deze radio bij elke auto past. En om de eenvoud van het gebruik van deze radio te volmaken wordt er standaard een afstandsbediening meegeleverd.

Zoals altijd kunnen we weer zeggen dat Auna wéér een topproduct levert voor een bodemprijs.


Kenmerken 4x 75 Watt vermogen. USB & SD mp3 speler ID3 tags. Bluetooth voor handsfree bellen. AUX ingang voor aansluiting externe bron (bijv. smartphone). Instelbare verlichtingskleur. Equalizer met verschillende pre-sets.. RCA uitgang voor aansluiting van externe versterker. Afneembaar front. Incl. afstandsbediening. ISO aansluiting voor eenvoudig aansluiten. Standaard DIN inbouwformaat.

€ 69.00

Klik hier voor meer informatie / bestellen

MaxiAxi.com Muziek Car Audio
Product
 

2e keus Auna CS Comp 8 Compo set autoluidsprekers 4800 watt

Informatie over dit 2e keus artikel

Compleet:
Ja
Originele verpakking:
Ja
Staat van product:
Uit de doos geweest. In goede staat.
Garantie:
2 jaar garantie en gratis binnen 30 dagen te retourneren.

 

Uitgebreide, krachtige 4800W auto luidsprekerset met twee 3-weg crossover, twee subwoofers, twee midrange en twee tweeters.

De Auna CS-Comp-8 is een compleet op elkaar afgestemde compo set voor in de auto. De 4800 watt wordt verdeeld via 2 crossovers naar 2 subwoofers, 2 mid-range luidsprekers en 2 tweeters.

Als gevolg daarvan is deze compo set toepasbaar voor elk muziekgenre.

De kracht van deze auto luidspreker set zit hem in de veelzijdigheid. Door zijn unieke opbouw is deze luidspreker set altijd inzetbaar in elke gewenste auto.

De set wordt geleverd inclusief bevestigingsmateriaal.


Kenmerken Auto compo luidsprekerset met 2 x subwoofer, 2 x mid-range en 2x tweeter. Twee 3-weg crossovers met vergulde aansluitingen. Brute 4800W totaal vermogen (2 x 1200W Subwoofer, 2 x 1200W Mid-range). Hoge kwaliteit driver en magneten. Complete set inclusief bevestigingsmateriaal.
Specificaties Connectors Crossover: versterkeringang en luidspreker uitgangen met vergulde schroefklemmen. 20cm (8 ") subwoofer luidsprekers met een 2,5-inch ASV spreekspoel en de magneet, die weegt ongeveer 620g. 10 cm (4 ") midrange driver met 19mm ASV spreekspoel. 4 cm (1,57 ") dome tweeter met een 13mm spreekspoel. Tweeter en midrange luidsprekers met metalen grille.
Levering 2 x 20cm (8 ") woofer speakers. 2 x 10 cm (4 ") midrange. 2 x 4 cm (1.5 ") dome tweeter. 2 x 3-weg crossovers. Montagemateriaal.
Afmetingen en gewichten Subwoofer inbouwdiepte: 8cm. Gatafstand Subwoofer: 19.5 cm. Midrange inbouwdiepte: ongeveer 4.8 cm. Hole spacing Midrange: ongeveer 10.8 cm. Tweeter Inbouwdiepte: 2.1 cm. Gewicht van de subwoofer: 0,9 kg per stuk. Midrange Gewicht: 0.4 kg per stuk. Tweeter Gewicht: ongeveer 67g per stuk. Crossover: 10.8 x 2.7 x 6.5 inch (BxHxD). Crossover gewicht: 114g per stuk.

€ 79.00

Klik hier voor meer informatie / bestellen

MaxiAxi.com Muziek Car Audio
Product
 

2e keus Paar Auna SBC 4121 10cm (4 ) Auto Luidsprekers 800 Watt Rood

Informatie over dit 2e keus artikel

Compleet:
Ja
Originele verpakking:
Ja
Staat van product:
Uit de doos geweest. In goede staat.
Garantie:
2 jaar garantie en gratis binnen 30 dagen te retourneren.

 

Een luidsprekerset voor in de auto, bestaande uit 2 stuks SBC-4121 luidsprekers van het merk Auna. Totaal goed voor 800 watt vermogen.

En bij hoogvermogen houdt het niet op, de jongens van Auna hebben de luidspreker ook nog eens in een erg strak design gegoten. Met een mooie rooie conus en zwarte ophanging klinkt deze luidspreker niet alleen goed, maar ziet hij er ook nog eens geweldig uit.

De neodymium tweeter en strontium magneet laten zien dat dit niet zomaar een luidspreker is. Geschikt voor hoge vermogens en langdurige topprestaties. Kortom een buitenkansje voor een lage prijs.


Kenmerken Paar 10cm (4 ") autoluidsprekers. 2 x 400W max. Vermogen / 800 Watt max. totaal vermogen. 3-weg coaxiaal systeem. rood-zwart Metallic Ontwerp.
Specificaties 2,5 cm (1 ") ASV spreekspoel. 1.5 cm (0.5 ") Neodymium Tweeter. 0.15 kg (5.3 oz) strontiummagneet. Frequentiebereik: 100 Hz ~ 20 kHz. SPL: 89dB. Wordt geleverd met bevestigingsmateriaal en aansluitkabel. Afneembare grille .
Levering 2 x luidspreker. 2 x luidspreker grille. Aansluitkabel. Montagemateriaal.
Afmetingen en gewicht 10 cm (4 ") luidsprekers. Inbouwdiepte: 5,5 cm. Inbouwdiameter: 11,5 cm. Gewicht per stuk: ongeveer 400g.

€ 27.00

Klik hier voor meer informatie / bestellen

MaxiAxi.com Muziek Car Audio
Product
 

2e keus Auna 2x 10 Subwoofer 2000 Watt met LED effect

Informatie over dit 2e keus artikel

Compleet:
Ja
Originele verpakking:
Ja
Staat van product:
Uit de doos geweest. In goede staat.
Garantie:
2 jaar garantie en gratis binnen 30 dagen te retourneren.

 

Wederom een pachtige toevoeging aan ons car audio assortiment met deze Auna dubbele 10" subwoofer met een maximaal belastbaar vermogen van maar liefst 2000 Watt. Ondanks zijn indrukwekkende afmetingen is deze subwoofer perfect te reguleren mits hij aan de juiste versterker(s) is aangesloten. Eenmaal aangesloten zul je jezelf afvragen hoe je het ooit voor elkaar hebt gekregen om zonder dit monster in je kofferbak rond te rijden. En om goed te zien wat die enorme bass teweeg brengt is de kist voorzien van LEDs waarmee beide woofers op hun mooist worden gepresenteerd. En zoals altijd weet Auna dit alles weer voor een ongekend lage prijs te realiseren.

Woofers
Een woofer kan niet zonder een goede kist. Voor een hoog rendement en een goede geluidskwaliteit moeten kist en woofers goed op elkaar zijn afgestemd. Dat is ook bij deze subwoofer weer uitermate goed gelukt en dat resulteert in een subwooferkist die gemakkelijk de laagste bassen zonder problemen weergeeft. Omdat de woofers in een band pass opstelling in de kist zitten kan een hele diepe bassweergave mogelijk gemaakt worden. Tel daar de 2000 Watt aan maximaal vermogen bovenop en je hebt zinvol geweld in je kofferbak.

Kist
Zoals vermeld is het van groot belang dat kist en woofers op elkaar zijn afgestemd. Dit wil niet zeggen dat daardoor de behuizing minder mooi moet worden. Omdat de woofers in de kist zitten is er gebruik gemaakt van een acryl plaat die het mogelijk maakt om in de kist te kijken. Op deze manier zie je de beide woofers die ervoor zorgen dat jouw favoriete muziek klinkt zoals het is bedoeld. En omdat de woofers ook echt gezien mogen worden is de kist voorzien van LED verlichting die de woofers letterlijk in het licht zetten. Met deze subwoofer kan je dus daadwerkelijk opvallen zonder dat je er ook maar iets aan moeite voor hoeft te doen.

Al met al zijn wij volledig overtuigd van de overweldigende kwaliteiten van deze subwoofer. Een ongekende lage bass uit een speciaal geconstrueerde behuizing die ook nog eens een lust is voor het oog maakt dat deze subwoofer uniek is in zijn soort. En zoals altijd weet Auna het allemaal weer voor elkaar te krijgen voor een zeer aantrekkelijke prijs.


Kenmerken 2x 10" (2x 25cm) subwoofer. 2000W Max. vermogen. Computer geoptimaliseerde kist. Diep zwarte look. Blauw LED lichteffect. Zachte vilten bekleding op de zijkanten, beschermende kunststof delen. Twee vergulde schroefterminals.
Specificaties Maximaal vermogen 2000 Watt. Gevoeligheid 90dB. Frequentiebereik 30 tot 500Hz. 2" (5cm) spreekspoel. 12Vdc input voor LED verlichting.
Levering 1 x Subwoofer. 1 x 12V kabel. 1x Handleiding.
Afmetingen en gewicht Afmeting: 67 x 40 x 42cm. Gewicht: 23,8kg.

€ 119.90

Klik hier voor meer informatie / bestellen

MaxiAxi.com Muziek Car Audio
Product
 

2e keus 10 Auto subwoofer 500W met LED lichteffect

Informatie over dit 2e keus artikel

Compleet:
Ja
Originele verpakking:
Ja
Staat van product:
Uit de doos geweest. In goede staat.
Garantie:
2 jaar garantie en gratis binnen 30 dagen te retourneren.

 

Deze krachtige SPL 500 Watt subwoofer met schakelbaar lichteffect is het bewijs dat ook een 10" woofer in staat is om grootse prestaties te leveren. Een prachtig design wordt gecombineerd met een enorme geluidsdruk voor echte lage diepe bassen. De behuizing is met behulp van computers geoptimaliseerd waardoor een buitengewoon rendement wordt verkregen. Het vermogen wat jouw versterker instuurt wordt perfect omgezet in een voelbare diepe en strakke bass. Deze subwoofer laat alle subwoofers in deze klasse ver achter zich en ondanks dat is deze SPL subwoofer zeer voortreffelijk geprijsd.

10" woofer
Het succes van de SPL subwoofer begint bij de 10" woofer die een vermogen van maar liefst 500 Watt kan verwerken. De woofer is opgebouwd uit de beste materialen die met elkaar garant staan voor een goede weergave van jouw favoriete muziek. Maar zonder een goede behuizing zal ook een goede woofer nooit tot zijn recht komen. Daarom is de behuizing een tweede sterke kant van deze subwoofer. Alle parameters die tot een hoog rendement van de woofer leiden zijn terug te vinden in de behuizing en dat hoor je. Ondanks het geringe formaat van 10" weet deze subwoofer de diepste bassen eruit te persen zonder enige moeite. Dit komt omdat de ontwerpers bij het ontwerpen van deze subwoofer enkel en alleen de geluidskwaliteit als prioriteit hebben gesteld.

Behuizing
Ondanks dat geluidskwaliteit het uitgangspunt was bij het ontwerp is het toch gelukt om de behuizing een prachtige look mee te geven die in geen enkele auto zal misstaan. Met een robuuste transparante kunststof plaat wordt een ruimtelijk effect gecreëerd wat extra wordt benadrukt door de schakelbare blauwe LED. Deze LED geeft een mooie blauwe gloed af waarmee de woofer prachtig wordt belicht.

Samengevat kunnen we over deze 10" SPL woofer zeggen dat deze subwoofer elke andere subwoofer in deze klasse het nakijken geeft. De geweldige kwaliteit afgezet tegen de lage prijs maken deze subwoofer uniek in zijn soort.


Kenmerken 500 Watt, 10" woofer. Computer ontworpen behuizing voor hoog rendement. Opvallend design met diep zwarte viltbekleding en transparante cover. Schakelbare blauwe LED verlichting.
Specificaties 10"woofer met 2" Spreekspoel. 40 oz magneet. Frequentiebereik 20 - 1000Hz. Gevoeligheid 90dB. Schroefbevestiging (stereo). 12Vdc ingang voor lichteffect. Kunststof transparante cover.
Levering 1 x Subwoofer . 1 x 12Vdc snoer voor LED verlichting  .
Afmetingen en gewicht Afmetingen: 38.5 x 35 x 43cm . Gewicht: ongeveer 11,6 kg.

€ 89.00

Klik hier voor meer informatie / bestellen

MaxiAxi.com Muziek Car Audio
Product
 

2e keus Design platenspeler

Informatie over dit 2e keus artikel

Compleet:
Ja
Originele verpakking:
Ja
Staat van product:
Uit de doos geweest. In goede staat.
Garantie:
2 jaar garantie en gratis binnen 30 dagen te retourneren.

 

Platenspeler?

Dat is eigenlijk te min voor deze parel in jouw huiskamer. Deze chic vormgegeven pick-up hoeft zeker niet achter een deurtje! Speelt oude LP's, grammofoonplaten en het nieuwste vinyl met de sfeer die muziek verdient. Zie je jezelf al zitten? Genieten van je LP's die je al veel te lang geleden voor het laatst geluisterd hebt?

Door de lijn uitgang is deze platen speler direct aan te sluiten op een versterker of een set actieve speakers. Deze design draaitafel is een mooie uitbreiding op alle digitale en gestreamde muziek die je nu via Spotify of wellicht iTunes luistert. Het mooie is dat deze design platenspeler voorzien is van een auto return en stop functie zodat hij aan het eind van een plaat niet eindeloos door blijft draaien.


Kenmerken Stereo RCA-lijnuitgang. Snelheden: 33 en 45 toeren. Instelbaar pitch-bereik. Anti-shock stelschroef. Schokabsorberende rubberen voetjes. Aan- en uit-knop op de voorzijde van het apparaat.
In de doos 1 Platenspeler. 1 Slipmat. 1 Adapter. 1 Gewichtje.
Afmetingen en gewicht Afmetingen 42 x 13 x 36 cm. Gewicht: ongeveer 4,2 kg.

€ 109.00

Klik hier voor meer informatie / bestellen

MaxiAxi.com Muziek Stereotorens
Product
 

2e keus Auna CS LED4 auto luidsprekerset 10cm (4 ) 500 watt met LED

Strakke set van 2 10cm luidsprekers voor in de auto. 3-weg coaxiaal ontworpen luidspreker met een vermogen van 500 watt maximaal en 90dB SPL.

Optioneel kun je de grille met stijlvolle blauwe LED verlichting gebruiken.

De Auna CS-LED4 is een set van 2 3-weg luidsprekers van 10cm (4") met 500 watt vermogen. Geluid gegarandeerd.

De luidsprekers zijn ontworpen en gemaakt met duurzame materialen gekozen op stijfheid en gewicht. Dit om er met name voor te zorgen dat in de middentonen het geluid strak en helder blijft.


Kenmerken Paar 10cm (4 ") autoluidsprekers met 2 x 250W max. vermogen / 500W max. totaal vermogen. hoog SPL vermogen / SPL: 90dB. 3-weg coaxiaal ontwerp. stijlvolle blauwe lichteffecten - 6 LED's per grille - reflectie op de witte conus en membraan.
Specificaties 2,5 cm (1 ") ASV spreekspoel. 1.5 cm (0.5 ") Neodymium Tweeter. 0.15 kg (5.3 oz) Strontiummagneet. Frequentiebereik: 90 Hz ~ 20 kHz. Wordt geleverd met bevestigingsmateriaal en kabels. Afneembare grille.
Levering 2 x luidspreker. 2 x grille met LED. Kabels. montagemateriaal.
Afmetingen en specificaties 10 cm (4 ") luidsprekers. Inbouwdiepte: 4,5 cm. Montage diameter: 9cm. Afstand tussen de gaten: 11,5 cm. Gewicht: ongeveer 400g per stuk.

€ 26.90

Klik hier voor meer informatie / bestellen

MaxiAxi.com Muziek Car Audio
Product
 

2e keus Paar Auna 16,5cm (6,5 ) Auto Luidsprekers 600 Watt zwart

Informatie over dit 2e keus artikel

Compleet:
Ja
Originele verpakking:
Ja
Staat van product:
Uit de doos geweest. In goede staat.
Garantie:
2 jaar garantie en gratis binnen 30 dagen te retourneren.

 

Een set auto luidsprekers van het merk Auna, met 600 watt vermogen en een strak design zijn deze luidsprekers een lust voor oog en oor.

Ontworpen voor strak geluid in de auto, deze luidsprekers geven een druk tot wel 94,3dB! Levering compleet met alle benodigde kabels en aansluitmaterialen. Perfect voor vervanging van de huidige luidsprekers in de deuren.

Straks en elegant zwart design met aluminium accenten voor een zachte prijs.


Kenmerken 600W max. Vermogen - gelijk aan 2 x 150W RMS. 3-weg coaxiaal systeem. Torenhoge 94,3 dB SPL. Strak en stijlvol design met aluminium accenten. Levering als complete set.
Specificaties ASV spreekspoel. Impedantie: 4 ohm. Frequentiebereik 60Hz ~ 22kHz.
Levering 2x luidspreker. Aansluitkabel. montagemateriaal.
Afmetingen en gewicht 16,5cm (6,5") -Formaat. Inbouwdiepte: 6,35cm (2,5"). Gewicht: ca. 0,9 kg per stuk.

€ 27.00

Klik hier voor meer informatie / bestellen

MaxiAxi.com Muziek Car Audio
Product
 

2e keus Auna 1600 Watt 2x 10 auto subwoofer met LED

Informatie over dit 2e keus artikel

Compleet:
Ja
Originele verpakking:
Ja
Staat van product:
Uit de doos geweest. In goede staat.
Garantie:
2 jaar garantie en gratis binnen 30 dagen te retourneren.

 

Voor de allerbeste car audio apparatuur moet je bij Auna zijn. Ook nu weer weten ze te imponeren met deze Auna CB250-50 dubbele 10" subwoofer in een ongekend stijlvolle behuizing voorzien van LED verlichting. De subwoofer kan een vermogen verwerken tot maar liefst 1600 Watt waardoor de CB250-50 een genot is om naar te luisteren én te kijken. En zoals altijd weet Auna weer het onderste uit de kan te halen voor een bodemprijs.

Twee 10" woofers
Met een maximaal vermogen van 1600 Watt hoort men je al aankomen voordat ze je zien. De combinatie van twee 10" woofers in een computer geoptimaliseerde behuizing zorgt ervoor dat je versteld staat van het laag als je deze subwoofer op je versterker aansluit. Zowel op hogere alsook op lagere volumes weet deze subwoofer je geluid te optimaliseren door de bassen flink op te krikken. De diepste en laagste bassen worden hoor- en voelbaar en klinken super strak als gevolg van het doordachte design van deze subwoofer.

Stijlvolle unieke behuizing
Ook de behuizing van de CB250-50 is een sensatie op zich. Door het doorzichtige gedeelte en de daarachter ondersteboven geplaatste  woofers ontstaat een unieke aanblik op de verchroomde woofers. Voor een extra mooi effect zijn er blauwe LEDs in de behuizing gebouwd die ervoor zorgen dat deze subwoofer ook in het donker weet op te vallen. Omdat de behuizing op pootjes staat lijkt het alsof de gehele kist zweeft. Door middel van in de bodem ingebouwde LEDs wordt dit effect nog eens extra benadrukt met een werkelijk prachtige aanblik tot gevolg. Met de CB250-50 krijgt de uitdrukking "show your sound" wel een hele letterlijke betekenis.

Dat hoge kwaliteit heel goed samen kan gaan met een lage prijs wordt wederom bewezen met de CB250-50 van Auna. Zoals altijd hebben ze weer een product op de markt weten te brengen dat aan alle verwachtingen voldoet en toch zeer betaalbaar is. Let's rock!


Kenmerken 1600W max. vermogen. Stijlvolle unieke behuizing voorzien van blauwe LEDs. Twee verchroomde en ondersteboven geplaatste 10" woofers (25cm). Massieve schroefklemmen. Geoptimaliseerde computer ontworpen behuizing.
Specificaties 2" (5cm) spreekspoel. Gevoeligheid: 90 dB. Frequentiebereik: 35 ~ 1000 Hz. Papieren conus met ophanging van schuim. 40 oz magneet. Aparte aansluiting voor LEDs.
Levering 1x Subwoofer. 1x 12V kabel voor lichteffect. 1x Handleiding.
Afmetingen en gewicht Afmetingen 60 x 21 x 21cm. Gewicht: ca. 16kg.

€ 169.00

Klik hier voor meer informatie / bestellen

MaxiAxi.com Muziek Car Audio
Product
 

2e keus Auna 500W platte auto subwoofer 10 met lichteffect

Informatie over dit 2e keus artikel

Compleet:
Ja
Originele verpakking:
Ja
Staat van product:
Uit de doos geweest. In goede staat.
Garantie:
2 jaar garantie en gratis binnen 30 dagen te retourneren.

 

Bij Auna weten ze dat er soms situaties zijn waardoor het onmogelijk is om een grote subwoofer te plaatsen in je auto. Om die reden heeft Auna een subwoofer ontwikkeld die maximale prestaties uit een kleine behuizing weet te halen. Ondanks de ruimtebesparende behuizing hoeft er niet ingeleverd te worden op het geluid. Voor de finishing touch werd een subtiel lichteffect toegevoegd waarmee deze subwoofer ook optisch van zich laat spreken.

Hoog rendement
Met een vermogen van maar liefst 500 Watt laat deze kleine jongen zich niet in de hoek zetten. Omdat de behuizing is voorzien van twee bass poorten wordt een hoger rendement verkregen waardoor al het vermogen wordt omgezet in een mooie diepe en lage bass. Door dit doordachte ontwerp doet deze subwoofer, ondanks dat de 10" woofer in een kleine behuizing is geplaatst, niet onder voor zijn grotere broertjes. Je zult versteld staan van de lage en strakke bassen die er uit deze subwoofer zullen komen. Een ideale oplossing voor iedereen die geen ruimte meer heeft voor grote kisten in de kofferbak. Deze subtiele subwoofer kan die grote kisten vervangen en zorgt ervoor dat je ondanks het ruimtegebrek toch van je favoriete muziek kan genieten zonder daarvoor in te hoeven leveren op geluidskwaliteit.

Kleine behuizing
Om ervoor te zorgen dat er geen ongewenste bijgeluiden zijn is de behuizing zeer robuust gebouwd waardoor een duurzame constructie is ontstaan. De behuizing is bekleed met een speciaal vilt en voorzien van subtiele LED verlichting. De bass poorten zijn netjes afgewerkt en voorzien van een zilveren coating. Al met al hoef je je met deze subwoofer niet te schamen voor het aanblik als je de kofferbak open doet. En na het aanzetten van je systeem maak je helemaal de blits. Zulke prestaties uit zo'n kleine kist, dát zie je niet vaak.

Wil jij geen keuze maken tussen ruimte of geluidskwaliteit? Dan zit je met deze subwoofer helemaal goed. Een ruimtebesparende subwoofer die op geen enkele manier inlevert qua geluidskwaliteit. Ook de car HiFi liefhebber met een kleine auto kan nu zijn favoriete muziek beluisteren met voldoende bass. En zoals altijd weet Auna dat weer te regelen voor een bijzonder betaalbare prijs.


Kenmerken Plat design, ruimtebesparend. 10" subwoofer, 500 Watt maximaal. Twee bass reflex poorten. Voorzien van LED lichteffect. Massieve schroefterminals.
Specificaties 2" (5cm) spreekspoel. Conus met rubber rand. Gevoeligheid 90dB. Frequentiebereik 35 - 1000Hz. 40 oz magneet.
Levering 1x Subwoofer. 1x 12V kabel (voor LED). 1x Handleiding.
Afmetingen en gewicht Afmetingen 38 x 13.5 x 47cm. Gewicht ca 8kg.

€ 79.90

Klik hier voor meer informatie / bestellen

MaxiAxi.com Muziek Car Audio
Product
 

2e keus Auna CS Comp 12 Compo set autoluidsprekers 8000 watt

Informatie over dit 2e keus artikel

Compleet:
Ja
Originele verpakking:
Ja
Staat van product:
Uit de doos geweest. In goede staat.
Garantie:
2 jaar garantie en gratis binnen 30 dagen te retourneren.

 

Uitgebreide, krachtige 8000W auto luidsprekerset met twee 3-weg crossover, twee subwoofers, twee midrange en twee tweeters.

De Auna CS-Comp-12 is een compleet op elkaar afgestemde compo set voor in de auto. De 8000 watt wordt verdeeld via 2 crossovers naar 2 subwoofers, 2 mid-range luidsprekers en 2 tweeters.

Als gevolg daarvan is deze compo set toepasbaar voor elk muziekgenre.

De kracht van deze auto luidspreker set zit hem in de veelzijdigheid. Door zijn unieke opbouw is deze luidspreker set altijd inzetbaar in elke gewenste auto.


Kenmerken Auto compo luidsprekerset met 2 x subwoofer, 2 x mid-range en 2x tweeter. Twee 3-weg crossovers met vergulde aansluitingen. Brute 8000W totaal vermogen (2 x 2000W Subwoofer, 2 x 2000W Mid-range). Hoge kwaliteit driver en magneten. Complete set inclusief kabels en bevestigingsmateriaal.
Specificaties Connectors Crossover: versterkeringang en luidspreker uitgangen met vergulde schroefklemmen. 30cm (12 ") subwoofer luidsprekers met een 3,8cm ASV spreekspoel en de magneet, die weegt ongeveer 930g. 10 cm (4 ") midrange driver met 19mm ASV spreekspoel. 4 cm (1,57 ") dome tweeter met een 13mm spreekspoel. Tweeter en midrange luidsprekers met metalen grille.
Levering 2 x 30cm (12 ") woofer speakers. 2 x 10 cm (4 ") midrange. 2 x 4 cm (1.5 ") dome tweeter. 2 x 3-weg crossovers. Montagemateriaal.
Afmetingen en gewichten Subwoofer inbouwdiepte: 11cm. Gatafstand Subwoofer: 32 cm. Midrange inbouwdiepte: ongeveer 4.8 cm. Hole spacing Midrange: ongeveer 10.8 cm. Tweeter Inbouwdiepte: 2.1 cm. Gewicht van de subwoofer: 1,5 kg per stuk. Midrange Gewicht: 0.4 kg per stuk. Tweeter Gewicht: ongeveer 67g per stuk. Crossover: 10.8 x 2.7 x 6.5 inch (BxHxD). Crossover gewicht: 114g per stuk.

€ 89.00

Klik hier voor meer informatie / bestellen

MaxiAxi.com Muziek Car Audio
Product
 

2e keus Auna 4000 Watt ALP404CH 4 kanaals MOSFET auto versterker

Informatie over dit 2e keus artikel

Compleet:
Ja
Originele verpakking:
Ja
Staat van product:
Uit de doos geweest. In goede staat.
Garantie:
2 jaar garantie en gratis binnen 30 dagen te retourneren.

 

Verwen je oren met deze topper onder de car audio versterkers. Deze Auna ALP404CH 4-kanaals versterker met een vermogen van maar liefst 4000 Watt maximaal staat vooral bekend om zijn superieure geluidskwaliteit. Deze kwaliteit wordt onder andere verkregen door de betrouwbare MOSFET eindtrap die in deze Auna versterker is verwerkt. Ontworpen voor de echte muziekliefhebber die ook onderweg de beste kwaliteit wil voor de laagste prijs.

Techniek
In feite spreken de technische gegevens van deze auto versterker voor zich. Een vermogen van maar liefst 4000 Watt maximaal zorgt voor een nauwkeurige controle van de speakers of subwoofer. Dit vermogen komt uit de MOSFET eindtransistoren die garant staan voor goede prestaties als het gaat om geluidskwaliteit. De Auna ALP404CH versterker is daarnaast ook voorzien van enkele filters waarmee de speakers optimaal op elkaar kunnen worden afgestemd. Zo zit er een low pass filter op waarmee het mogelijk is om alleen de lage frequenties door te sturen naar de subwoofer. Het high pass filter doet juist het tegenovergestelde en zorgt er juist voor dat de allerdiepste bassen (die normale auto speakers niet aan kunnen) niet naar de speakers worden gestuurd. Dit komt de geluidskwaliteit en de levensduur van de speakers ten goede. Tevens is de ALP404CH uitgerust met een Super Bass Boost van 6 of 12 dB waarmee de lage frequenties extra worden versterkt.
Voor het creëren van extra vermogen voor bijvoorbeeld een subwoofer is het mogelijk om de versterker te bruggen. Hiermee wordt het uitgangsvermogen van twee speaker uitgangen samengevoegd tot een hoogvermogen mono signaal. Perfect voor het aansturen van een subwoofer in combinatie met een low pass filter.

Uiterlijk en aansluitingen
Omdat de Auna ALP404CH vooral is ontworpen voor de beste geluidskwaliteit is deze versterker qua uiterlijk niet voorzien van verlichting. Desalniettemin is men er in geslaagd een versterker te maken met een prachtig design die in geen enkele auto zal misstaan. Het zwart / zilveren uiterlijk geeft de ALP404CH een klassiek uiterlijk waardoor hij zich loont voor een prachtige inbouw in de auto.
De ALP404CH is voorzien van twee stereo RCA ingangen en een stereo RCA uitgang. Met deze uitgang kan bijvoorbeeld een andere versterker worden aangestuurd maar hij kan ook worden gebruikt voor het aansturen van een actieve subwoofer.

Zoals reeds vermeld, de technische gegevens spreken voor zich. Deze versterker is speciaal ontworpen voor de veeleisende gebruiker die geluidskwaliteit en instelmogelijkheden belangrijk vindt. Al met al een indrukwekkende MOSFET versterker voor uiterst competitieve prijs.


Kenmerken Max. vermogen: 4 x 1000W (4000 Watt maximaal). MOSFET versterker. Mogelijkheid om te bruggen. RCA ingangen en RCA uitgang. Compact design. Super Bass Boost (50 Hz) +6/+12 dB. Instelbare high en low-pass filters. Stijlvolle aluminium behuizing in klassiek zwart/zilver.
Specificaties Vermogen 4 x 80 Watt RMS bij 4 Ohm . Vermogen 4 x 160 Watt RMS bij 2 Ohm. Vermogen 2 x 320 Watt RMS gebrugd. High pass filter 50Hz - 500Hz. Low pass filter 50Hz - 250Hz. Frequentiebereik 10Hz - 30kHz. Impedantie 2 tot 16 Ohm (stereo). Impedantie 4 tot 8 Ohm (gebrugd). Signaal-ruisverhouding: > 90dB. Ingangsgevoeligheid 0.12V~1.0V/10K. Gezekerd met 2x 30A zekeringen. Aansluitspanning 14,4Vdc.
Levering 1x MOSFET versterker. 1x Montagemateriaal. 1x Handleiding .
Afmetingen en gewicht Afmetingen: 36 x 33 x 7cm. Gewicht: 5,2 kg.

€ 119.00

Klik hier voor meer informatie / bestellen

MaxiAxi.com Muziek Versterkers 2e keus aanbiedingen
Product
 

2e keus Auna 4000 Watt 4 kanaals auto versterker W2 AC400

Informatie over dit 2e keus artikel

Compleet:
Ja
Originele verpakking:
Ja
Staat van product:
Uit de doos geweest. In goede staat.
Garantie:
2 jaar garantie en gratis binnen 30 dagen te retourneren.

 

Pimp your ride! Met de Auna W2-AC400 versterker maak jij van je car audio systeem niet alleen een fantastisch klinkend systeem maar ook een oogverblindend systeem. Geweldige geluidseigenschappen gecombineerd met een exclusief design in uiterlijk en verlichting zorgen ervoor dat jouw "ride" helemaal "The Bomb" is.

Ongekende power
Met de Auna W2-AC400 beschik je over voldoende vermogen om jouw systeem flink te pimpen. Omdat de Auna W2-AC400 een zeer gunstige prijs heeft weet deze versterker menig andere versterker achter zich te laten. Geen enkele versterker kan een dergelijk vermogen leveren voor zo'n lage prijs. Maar het vermogen alleen is niet voldoende. Ook de klankeigenschappen die deze versterker heeft zijn zeer goed te noemen. Na het aansluiten van deze versterker zal je systeem klinken als nooit tevoren. Mooie diepere bassen en een helder hoog zijn het resultaat en dat is waar het jou, als echte car audio fanaat, natuurlijk om te doen is.
Voor het aansturen van een subwoofer is de W2-AC400 ook zeer geschikt. De uitgangen zijn brugbaar wat wil zeggen dat het vermogen van 2 speaker uitgangen samen kan worden gevoegd. Hiermee wordt een extra groot vermogen bereikt waarmee bijvoorbeeld een subwoofer kan worden aangestuurd. Daarnaast beschikt de Auna W2-AC400 over twee low pass filters waarmee het mogelijk is om enkel de lage frequenties naar de subwoofer te sturen. Dit zorgt voor een betere controle van de woofer en daardoor voor een strakkere en diepere bas.
Ook  het uiterlijk van de Auna W2-AC400 is een bijzondere eigenschap van deze auto versterker. Deze versterker kenmerkt zich namelijk door een unieke verlichting die verder gaat dan alleen een power LED. De behuizing is namelijk voorzien van een doorzichtige plaat die vanuit de versterker verlicht wordt. Hierdoor komen het merk en het type op een zeer exclusieve manier naar voren. Daarnaast zijn de verlichte speaker en stroom terminals die de Auna W2-AC400 bezit ook een unieke toevoeging aan de looks van je car audio systeem.

Aansluitingen en instellingen
De Auna W2-AC400 is voorzien van RCA ingangen voor het aansluiten op de versterker uitgang van je autoradio of head unit. Maak hierbij gebruik van speciale afgeschermde RCA kabels voor een storingsvrije overdracht. Voor de stroom aansluiting is het van groot belang om kabel te gebruiken met een voldoende dikke diameter. Bij de vermogens die de W2-AC400 kan leveren is de juiste kabel van essentieel belang.
Als extra feature beschikt de W2-AC400 ook over een RCA uitgang (lijn uitgang) waarmee bijvoorbeeld een actieve subwoofer kan worden aangestuurd.
Qua instellingen biedt de W2-AC400 een gain en low pass filter instelling. Met de gain kan het volume worden afgesteld aan de rest van het syteem. Zo voorkom je dat je subwoofer veel harder of juist zachter klinkt dan de rest van het systeem. Met de low pass filter regelaar kan de maximale frequentie worden ingesteld die naar de subwoofer gaat.

Dat de W2-AC400 een uitgebreide versterker is mag duidelijk zijn. Het markante uiterlijk en de geweldige specificaties maken de Auna W2-AC400 een zeer geliefde versterker voor de car audio fanaat. Vanaf nu is elke gereden kilometer er één te weinig.


Kenmerken 4-kanaals versterker, max 4000Watt. RCA ingang. RCA uitgang voor bijv. aansturing actieve subwoofer. Instelbare low pass filters. Prachtige unieke verlichting en exclusief design. Brugbaar voor extra hoog vermogen.
Specificaties Low pass filter instelbaar van 50Hz tot 250Hz. Verstelbare gain (volume) voor optimale afstemming. Gezekerd voor extra beveiliging. Beveiligd tegen oververhitting en kortsluiting. Frequentiebereik 20 Hz to 20 kHz. Signaal ruis verhouding: >95dB. Speaker impedantie: 4 tot 16 Ohm. Ingangsgevoeligheid 0.1 ~ 1V @ 10k. Aansluitspanning 12Volt.
Afmetingen en gewicht Afmetingen 35 x 6 x 27cm. Gewicht 2.2 kg.

€ 99.00

Klik hier voor meer informatie / bestellen

MaxiAxi.com Muziek Versterkers 2e keus aanbiedingen
Product
 

2e keus Auna 2000 Watt 2x 12 auto subwoofer met LED

Informatie over dit 2e keus artikel

Compleet:
Ja
Originele verpakking:
Ja
Staat van product:
Uit de doos geweest. In goede staat.
Garantie:
2 jaar garantie en gratis binnen 30 dagen te retourneren.

 

Voor de allerbeste car audio apparatuur moet je bij Auna zijn. Ook nu weer weten ze te imponeren met deze Auna dubbele 12" subwoofer in een ongekend stijlvolle behuizing voorzien van LED verlichting. De subwoofer kan een vermogen verwerken tot maar liefst 2000 Watt waardoor deze subwoofer een genot is om naar te luisteren én te kijken. En zoals altijd weet Auna weer het onderste uit de kan te halen voor een bodemprijs.

Twee 12" woofers
Met een maximaal vermogen van 2000 Watt hoort men je al aankomen voordat ze je zien. De combinatie van twee 12" woofers in een computer geoptimaliseerde behuizing zorgt ervoor dat je versteld staat van het laag als je deze subwoofer op je versterker aansluit. Zowel op hogere alsook op lagere volumes weet deze subwoofer je geluid te optimaliseren door de bassen flink op te krikken. De diepste en laagste bassen worden hoor- en voelbaar en klinken super strak als gevolg van het doordachte design van deze subwoofer.

Stijlvolle unieke behuizing
Ook de behuizing is een sensatie op zich. Door het doorzichtige gedeelte en de daarachter ondersteboven geplaatste woofers ontstaat een unieke aanblik op de verchroomde woofers. Voor een extra mooi effect zijn er blauwe LEDs in de behuizing gebouwd die ervoor zorgen dat deze subwoofer ook in het donker weet op te vallen. Omdat de behuizing op pootjes staat lijkt het alsof de gehele kist zweeft. Door middel van in de bodem ingebouwde LEDs wordt dit effect nog eens extra benadrukt met een werkelijk prachtige aanblik tot gevolg. Met deze subwoofer in jouw kofferbak krijgt de uitdrukking "show your sound" wel een hele letterlijke betekenis.

Dat hoge kwaliteit heel goed samen kan gaan met een lage prijs wordt wederom bewezen. Zoals altijd heeft Auna weer een product op de markt weten te brengen dat aan alle verwachtingen voldoet en toch zeer betaalbaar is. Let's rock!


Kenmerken 2000W max. vermogen. Stijlvolle unieke behuizing voorzien van blauwe LEDs. Twee verchroomde en ondersteboven geplaatste 12" woofers (30cm). Massieve schroefklemmen. Geoptimaliseerde computer ontworpen behuizing.
Specificaties 2" (5cm) spreekspoel. Gevoeligheid: 90 dB. Frequentiebereik: 33 ~ 1000 Hz. Papieren conus met ophanging van schuim. 40 oz magneet. Aparte aansluiting voor LEDs.
Levering 1x Subwoofer. 1x 12V kabel voor lichteffect. 1x Handleiding.
Afmetingen en gewicht Afmetingen 70 x 22 x 36cm. Gewicht: ca. 16,5kg.

€ 179.00

Klik hier voor meer informatie / bestellen

MaxiAxi.com Muziek Car Audio
Product
 

2e keus Auna 6 kanaals 5000 Watt auto versterker

Informatie over dit 2e keus artikel

Compleet:
Ja
Originele verpakking:
Ja
Staat van product:
Uit de doos geweest. In goede staat.
Garantie:
2 jaar garantie en gratis binnen 30 dagen te retourneren.

 

Jouw car audio systeem zal je nooit meer teleurstellen als je gebruik maakt van deze 6-kanaals Auna AMP-CH06 versterker. Niet alleen in klank en volume maar ook qua design is deze versterker een onmisbaar onderdeel van jouw car audio systeem. Na het aansluiten van deze versterker zal autorijden nooit meer hetzelfde zijn. De Auna AMP-CH06 is een lust voor het oog en het gehoor.

Vermogen
Met maar liefst 5000 Watt maximaal mag de Auna AMP-CH06 zich terecht een zware jongen noemen. Dit vermogen wordt verdeeld over de 6 speaker aansluitingen waarmee meerdere settings mogelijk zijn. Nadat je de AMP-CH06 hebt aangesloten en ingesteld zul je meteen een hoorbare verbetering ervaren in zowel geluidskwaliteit als in volume. Het grote voordeel van de AMP-CH06 is dat hij voldoende vermogen heeft om een subwoofer aan te sturen. Dit is erg belangrijk omdat juist een subwoofer erg veel vermogen vraagt. En om jouw subwoofer nóg beter tot zijn recht te laten komen is de AMP-CH06 voorzien van speciale low pass filters. Deze filters zorgen ervoor dat alleen de lage frequenties naar je subwoofer gaan zodat deze nog beter en strakker klinkt.

Over de aansturing van de AMP-CH06 is door de ontwerpers goed nagedacht. Naast de standaard RCA ingangen (low) is deze versterker ook voorzien van luidspreker ingangen (high). Met deze ingangen is het mogelijk om elke radio aan te sluiten op deze versterker. Heeft je radio / head unit speciale versterker uitgangen? Sluit dan je radio op de AMP-CH06 aan met speciale RCA kabels. Heeft je radio dit niet? Gebruik dan de luidspreker uitgang van je radio om deze op de high ingang van de Auna AMP-CH06 aan te sluiten.

Uiterlijk
Ook voor de looks zit je helemaal goed met de AMP-CH06. De versterker is namelijk voorzien van unieke verlichting die jouw car audio systeem "the perfect look" geeft. De zwarte behuizing is voorzien van strakke subtiele zilveren lijnen die samen met de zilveren strip de versterker een prachtige look geven. Deze zilveren strip wordt tijdens gebruik verlicht door 6 blauwe LEDs die van de Auna AMP-CH06 een prachtige verschijning maken.

Met de Auna AMP-CH06 sla je twee vliegen in één klap. Ongekende prestaties in klank en volume en daarnaast ook een prachtig verlicht design. De Auna AMP-CH06 mag in het car audio systeem van de echte liefhebber zeker niet ontbreken.

Gebruik bij het aansluiten van deze versterker kabels met een voldoende dikke diameter.


Kenmerken 5000 Watt maximaal. 6-kanaals versterker. Ingangen: RCA (low) en speaker ingang (high). Indirecte unieke blauwe LED verlichting. Instelbare gain (volume) voor optimale afstemming. Instelbare low pass filters voor gebruik met subwoofer.
Specificaties Vermogen 570 Watt RMS. Low pass filter instelbaar van 50 - 250 Hz. Frequentiebereik: 20Hz tot 20 kHz. Signaal-Ruis verhouding > 95dB. Speaker impedantie 4 tot 16 Ohm. High ingangsgevoeligheid 1 - 2 Volt @ 100 Ohm. Low ingangsgevoeligheid 0,1 - 1 Volt @ 10 kOhm. Aansluitspanning 12 Volt.
Levering 1x Versterker. 2x Zekering. 1x handleiding.
Afmetingen en gewicht Afmetingen 40 x 6 x 26cm. Gewicht 3,8kg.

€ 119.00

Klik hier voor meer informatie / bestellen

MaxiAxi.com Muziek Versterkers 2e keus aanbiedingen
Product
 

2e keus 4 Kanaals mengpaneel Wit

Informatie over dit 2e keus artikel

Compleet:
Ja
Originele verpakking:
Ja
Staat van product:
Uit de doos geweest. In goede staat.
Garantie:
2 jaar garantie en gratis binnen 30 dagen te retourneren.

 

3-Kanaals mixer voor de aankomende disco DJ en / of geluidshobbyist. Zeer geschikt voor karaoke en het mixen van geluidstracks voor video.


Kenmerken 3 Omschakelbare mono/stereo kanalen. 2 Omschakelbare phono/line kanalen. Microfoonkanaal voor 2 microfoons. Voice-over. Crossfader. Levering incl. netadapter. Aansluitspanning 12Vac, 300mA. Ingang: Mic 1mV, 1kOhm. Ingang: Phono 3mV, 50kOhm. Ingang: Line 150mV, 100kOhm. Uitgang: Master 1.5V, 600 Ohm. Frequentiebereik 20Hz - 20kHz @ ±0.5dB. T.H.D. 0.02%. Signaal/ruis verhouding: Mic 70dB. Signaal/ruis verhouding: Line 80dB. Signaal/ruis verhouding: Phono 70dB. Hoofdtelefoon uitgang 200mW max. 8 Ohm. Afmetingen 55 x 230 x 131mm . Gewicht 1kg.

€ 29.00

Klik hier voor meer informatie / bestellen

MaxiAxi.com Muziek DJ mixer
Product
 

2e keus Vergulde kabelset auto compleet 60A AGU

Informatie over dit 2e keus artikel

Compleet:
Ja
Originele verpakking:
Ja
Staat van product:
Uit de doos geweest. In goede staat.
Garantie:
2 jaar garantie en gratis binnen 30 dagen te retourneren.

 

Complete kabelset voor het aansluiten van subwoofers, versterkers en luidsprekers in de auto.


Kenmerken Complete set. Extra lange kabels. Vergulde connectoren.
Specificaties 6 meter voedingskabel - 10mm² (8 gauge). 1.2 meter aardingskabel - 10mm² (8 gauge). 6 meter Afstandsbediening kabel - 1mm² (18 gauge). 6 meter luidsprekerkabels - 4mm² (12 gauge) . 6 meter RCA signaalkabel met hoek van 90° vergulde RCA-stekkers (aan een zijde). 1.8 meter kabel management. 60 amp AGU Fuse - verguld, beschermd tegen water. Compleet met kabelschoenen, kabelbinders, veiligheid gidsen, enz..

€ 27.00

Klik hier voor meer informatie / bestellen

MaxiAxi.com Muziek Kabels 2e keus aanbiedingen
Product
 

2e keus 10 Auto Subwoofer 600 Watt met LED

Informatie over dit 2e keus artikel

Compleet:
Ja
Originele verpakking:
Ja
Staat van product:
Uit de doos geweest. In goede staat.
Garantie:
2 jaar garantie en gratis binnen 30 dagen te retourneren.

 

How low can you go? Met deze robuuste 10" subwoofer voor in je auto is één ding duidelijk.... hiermee kan je héél laag gaan. Verwen jezelf met deze Auna subwoofer met polypropyleen conus en rubberen ophanging waarmee de bassen niet alleen goed hoorbaar maar ook voelbaar zijn. En met het markante uiterlijk van de woofer en grille zal deze subwoofer zeker niet misstaan in jouw auto. Pimp je systeem niet alleen qua geluid maar ook qua uiterlijk met deze Auna subwoofer.

Woofer
Nadat je deze Auna 10" subwoofer hebt aangesloten op een versterker zal je systeem klinken als nooit tevoren. Doordat de behuizing speciaal is ontworpen voor de gebruikte woofer weet deze subwoofer al het vermogen perfect om te zetten in een zeer goede weergave van de bassen. Deze zullen daardoor veel dieper en harder klinken maar zijn ook nog eens voelbaar. Beleef muziek in je auto zoals je dat nog nooit gedaan hebt.

Uiterlijk
Niet alleen de geluidskwaliteit maakt deze subwoofer uniek, ook het uiterlijk zorgt voor verbazingwekkende reacties. Omdat de grille is voorzien van een chromen look is deze subwoofer namelijk ook een prachtige opvallende eyecatcher in jouw auto. Een stijlvolle schakelbare blauwe backlight-LED verlicht de speciaal gevormde spiegelende conus met een prachtig aanblik als resultaat. Laat je vrienden versteld staan van de enorme vooruitgang in zowel geluid en looks. Ook in het donker kan niemand meer om jouw systeem heen.

Geniet nu van super lage en strakke bassen bij elke kilometer die je rijdt door deze Auna subwoofer met LED verlichting. Een ongekende woofer die topprestaties levert tegen een zeer lage prijs. Precies wat we van Auna gewend zijn.


Kenmerken Maximaal vermogen 600W, 300W RMS. 10" (25cm) woofer. Stijlvolle schakelbare LED-backlight. Speciaal gevormde spiegelende conus . Grille in chroom look. Vergulde schroefklemmen. Computer ontworpen behuizing. Uniek design met LED verlichting. Zeer aantrekkelijke prijs. Speciaal ontworpen behuizing voor hoog rendement.
Specificaties Subwoofer met 30 oz magneet. Vilten coating. Frequentiebereik: 30 tot 1000Hz. Gevoeligheid: 92dB. 1,5" (4cm) voice coil.
Levering 1x Subwoofer met LED. 1x Handleiding.
Afmetingen en gewicht Afmetingen: 37 x 31 x 23cm. Gewicht: 11kg.

€ 74.00

Klik hier voor meer informatie / bestellen

MaxiAxi.com Muziek Car Audio
Product
 

2e keus Auna HiFi stereo versterker RVS 600W

Informatie over dit 2e keus artikel

Compleet:
Ja
Originele verpakking:
Ja
Staat van product:
Uit de doos geweest. In goede staat.
Garantie:
2 jaar garantie en gratis binnen 30 dagen te retourneren.

 

Eersteklas HiFi versterker met 3 RCA-ingangen en 1 RCA-uitgang en aan de voorkant een AUX-ingang. Het frontpaneel is gemaakt van geborsteld roestvrij staal.

Deze Auna HiFi versterker is er één met doordachte functionaliteit en een geweldige geluidsprestatie.

De verschillende manieren om de versterker aan te sluiten zijn volmaakt voor het gebruik in een gemiddeld huishouden. De AUX-input aan de voorkant zorgt er voor dat u gemakkelijk een los audio component kunt aansluiten op de versterker, zoals een MP3 of CD-speler. Aan de achterkant zitten 3 RCA-ingangen waarop u radio-tuners, DVD spelers, cd-spelers en andere apparatuur kunt aansluiten.

De bediening van de apparatuur kan gemakkelijk met de afstandsbediening of via het bedieningspaneel aan de voorkant.

Het maximale piekvermogen van de versterker is 600 Watt, dit is voldoende om zelfs de grootste ruimtes te voorzien van geluid. Deze Auna Hifi versterker, biedt een dynamisch en vol geluid, waarin de balans tussen bass, midrange en treble perfect op elkaar is afgestemd.

Het elegante design van de Auna HiFi versterker laat hem opvallen in elke opstelling. De voorkant van geborsteld roestvrij staal maakt de versterker een lust voor het oog.


Kenmerken Stereo versterker met 2 x 60W Max - 2 x 300W Piek. AUX-ingang aan de voorkant voor het aansluiten van externe audio-apparatuur zoals MP3-en CD-spelers. Drie RCA-ingangen en één RCA-uitgang. Handige bediening met de afstandsbediening of het bedieningspaneel aan de voorkant. Voorkant gemaakt van geborsteld roestvrij staal.
Specificaties Aansluitingen: 1 x 3,5mm mini-jack AUX-ingang aan de voorzijde, 3 x RCA-ingang, 1 x RCA-uitgang, 2 x aansluitingen voor luidsprekers. Aan-uit schakelaar aan de achterkant. Instelbare bass en treble. Regelbare balans. Regelbaar volume. Voeding: 230V, 50Hz.
Levering 1 x Versterker. 1 x Afstandsbediending. Handleiding.
Afmetingen en gewicht Afmetingen: 42,5 x 8,5 x 26cm. Gewicht: 3,3kg.

€ 115.00

Klik hier voor meer informatie / bestellen

MaxiAxi.com Muziek HiFi versterkers
Product
 

2e keus SPL 25cm (10 ) platte Auto Subwoofer 600 watt

Informatie over dit 2e keus artikel

Compleet:
Ja
Originele verpakking:
Ja
Staat van product:
Uit de doos geweest. In goede staat.
Garantie:
2 jaar garantie en gratis binnen 30 dagen te retourneren.

 

Deze nieuwe generatie subwoofers brengt de huidige installatie in de auto naar een nieuw niveau. Met een kick-bass recht onder de zitting tril je mee op elke beat en kun je stilzitten wel vergeten. Deze krachtige SPL 10" subwoofer van maar liefst 600Watt maakt het allemaal waar voor een ongelooflijk lage prijs.

Onopvallend
De 10" woofer is ingebouwd in een zeer platte behuizing waardoor deze onopvallend onder de voorzitting van de auto kan worden geplaatst. Of je nu extra bass wilt aan de bestuurders kant of je bijrijder wilt laten trillen? Of allebei? Met 600Watt vermogen ben je zeker van een hoop opschudding. Omdat de woofer in een computer ontworpen gesloten behuizing is geplaatst zijn de bassen super strak, ideaal voor de harde beats van de hedendaagse muziek. Ook bij hogere volumes kan je blijven genieten van je favoriete muziek met een goede bass.

Uiterlijk
Naast het super strakke bassgeluid is deze woofer ook zeer mooi afgewerkt. De behuizing is voorzien van een carbon look afwerking en de woofer is beschermd door een metalen grille op een kunststof houder in grijze kleur. Deze kleurencombinatie geeft de subwoofer een prachtige look zodat hij niet misstaat als hij op een zichtbare plek wordt ingebouwd.

Deze SPL subwoofer is de perfecte oplossing voor wie al reeds een subwoofer heeft maar deze niet meer in de kofferbak kan hebben omdat hij eenvoudig onder de zitting kan worden geplaatst. En voor de car audio liefhebber die een kleine subwoofer zoekt voor in de kofferbak is deze subwoofer met zijn fantastische looks ook een goede keuze. Kortom, een allround subwoofer voor een heel klein prijsje.


Kenmerken Krachtige 600Watt subwoofer. 25cm (10") woofer. 5cm (2") spreekspoel. Computer ontworpen behuizing voor ongekende prestaties. Geschikt voor montage onder de zitting.
Specificaties Aansluitingen: 1 x stereo schroef terminal (massief). PP-conus met rubberen rand. Gevoeligheid: 90 dB. Frequentiebereik: 35 Hz ~ 1000 Hz. Kunststof behuizing.
Afmetingen en gewicht Afmetingen 42,5 x 17 x 33cm. Gewicht ca. 8,3kg.

€ 79.00

Klik hier voor meer informatie / bestellen

MaxiAxi.com Muziek Car Audio
Product
 

2e keus Auna CS LED6 auto luidsprekerset 16,5cm (6 ) 800 watt met LED

Informatie over dit 2e keus artikel

Compleet:
Ja
Originele verpakking:
Ja
Staat van product:
Uit de doos geweest. In goede staat.
Garantie:
2 jaar garantie en gratis binnen 30 dagen te retourneren.

 

Strakke set van 2 16.5cm luidsprekers voor in de auto. 3-weg coaxiaal ontworpen luidspreker met een vermogen van 800 watt maximaal en 92dB SPL.

Optioneel kun je de grille met stijlvolle blauwe LED verlichting gebruiken.

De Auna CS-LED6 is een set van 2 3-weg luidsprekers van 16.5cm (6") met 800 watt vermogen. Geluid gegarandeerd.

De luidsprekers zijn ontworpen en gemaakt met duurzame materialen gekozen op stijfheid en gewicht. Dit om er met name voor te zorgen dat in de middentonen het geluid strak en helder blijft.


Kenmerken Paar 16.5cm (6 ") autoluidsprekers met 2 x 400W max. vermogen / 800W max. totaal vermogen. hoog SPL vermogen / SPL: 92dB. 3-weg coaxiaal ontwerp. stijlvolle blauwe lichteffecten - 6 LED's per grille - reflectie op de witte conus en membraan.
Specificaties 2,5 cm (1 ") ASV spreekspoel. 1.5 cm (0.5 ") Neodymium Tweeter. 0.28 kg (10 oz) Strontiummagneet. Frequentiebereik: 70 Hz ~ 20 kHz. Wordt geleverd met bevestigingsmateriaal en kabels. Afneembare grille.
Levering 2 x luidspreker. 2 x grille met LED. Kabels. montagemateriaal.
Afmetingen en gewicht 16.5cm (6 ") luidspreker . Inbouwdiepte: 6 cm. Diameter: ongeveer 14cm. Afstand tussen de gaten: 15.7 cm. Gewicht per stuk: ca. 650 gram per stuk.

€ 39.00

Klik hier voor meer informatie / bestellen

MaxiAxi.com Muziek Car Audio
Product
 

2e keus Auna MD 120 Autoradio met USB SD MP3 speler 4x75W

Informatie over dit 2e keus artikel

Compleet:
Ja
Originele verpakking:
Ja
Staat van product:
Uit de doos geweest. In goede staat.
Garantie:
2 jaar garantie en gratis binnen 30 dagen te retourneren.

 

Voor een goede autoradio hoef je niet veel te betalen. Met de Auna MD-120 USB/SD autoradio heb je eigenlijk alles wat je nodig hebt. Geen stapel CD's meer die los in de auto slingeren, bekrast raken en overslaan want met deze asutoradio speel je je favoriete muziek zonder overslaan af vanaf een USB stick of SD kaart. Geen gedoe meer, gewoon een simpele USB stickof SD kaart is voldoende (max. 32GB per stuk). Uiteraard wordt de informatie (ID3 tag) op het display weergegeven. Daarnaast is er de mogelijkheid om je smartphone of MP3 speler aan de radio te koppelen door middel van de lijningang (AUX aansluiting). Met behulp van de juiste kabel sluit je eenvoudig allerlei bronnen aan zodat je onderweg altijd voorzien bent van je favoriete muziek.

Uiteraard ontbreekt ook de radio niet zodat je ook je favoriete radioprogramma niet hoeft te missen. En met 18 voorkeuzezenders vind je de meest favoriete zenders eenvoudig terug.

Met een vermogen van 4x 75W heb je ook voldoende om de luidsprekers in je auto lekker los te laten gaan. Mocht dit toch nog niet voldoende zijn dan is er een mogelijkheid om via de 2 lijnuitgangen extra versterkers aan te sluiten. Zo is ook het gebruik van een subwoofer mogelijk waarmee je de bassen extra hard kunt laten weergeven.

Let op! De Auna MD-120 is niet voorzien van een CD speler. Enkel muziek op een USB stick of SD kaart kan met deze radio worden afgespeeld. Eventueel kan met behulp van de juiste kabel ook muziek vanaf een smartphone, mp3 speler, laptop etc via de AUX ingang worden afgespeeld.


Kenmerken en specificaties 4x 75 Watt vermogen met Mosfet transistoren. USB & SD mp3 speler met ID3 tags. AUX ingang voor aansluiting externe bron (bijv. smartphone). Equalizer met verschillende pre-sets. Datum en tijd weergave. Radio met 18 voorkeuzezenders. RCA uitgangen voor aansluiting van externe versterker. Regelbare Bass & Treble. Instelbare balans en fader. Incl. afstandsbediening. ISO aansluiting voor eenvoudig aansluiten. Standaard DIN inbouwformaat (inbouwframe meegeleverd).

€ 49.00

Klik hier voor meer informatie / bestellen

MaxiAxi.com Muziek Car Audio
Product
 

2e keus Auna actieve draadloze 400 Watt UHF luidsprekerset

Informatie over dit 2e keus artikel

Compleet:
Ja
Originele verpakking:
Ja
Staat van product:
Uit de doos geweest. In goede staat.
Garantie:
2 jaar garantie en gratis binnen 30 dagen te retourneren.

 

UHF Draadloos luidsprekersysteem met 100 meter bereik, geweldige prestaties en een adembenemende stijl. Geschikt voor wandmontage en wordt geleverd met een uitgebreide set kabels voor de zender.

Het draadloze Auna speakersysteem is een slimme uitbreiding van het HiFi-bereik, omdat er geen kabels aan te pas komen kunnen de speakers overal worden geplaatst binnen een afstand van 100 meter.

Dankzij het sterke muur-doordringende 863MHz UHF signaal strekt het bereik zich uit over de volledige 100 meter, en verbindt terrassen, tuinen of aangrenzende kamers zo direct met de muziek bron. Om storing met andere apparatuur te vermijden kun je kiezen uit twee kanalen. Het volume van de luidsprekers is individueel instelbaar.

De zender kan met alle soorten audio-componenten verbonden worden zoals versterkers, computers en stereo-installaties.

De draadloze luidsprekers zijn geschikt voor standaard- en wandmontage. Door het fijne design en de elegante kleuren van de apparaten zijn gemakkelijk in te brengen in elke decorerende stijl.

Voedingsspanning via batterij(Niet bijgeleverd) of met adapter.

Let op dat de aangegeven 100 meter gebaseerd is op gebruik in een open veld zonder enige stoorzenders in de buurt. In werkelijkheid is het beter 30-40 meter aan te houden.


Kenmerken 863 MHz UHF draadloze luidsprekerset met twee luidsprekers met 2 x 200W PMPO vermogen. Twee keuze kanalen. Tot 100 meter bereik. Geleverd met kabel-adapter kit. Draadloze speakers. Luidsprekers met schakelbare bass boost. Luidsprekers geschikt voor standaard en wandmontage. Luidsprekers geschikt voor net-en batterijvoeding.
Specificaties Aansluiting zender: 1 x 3,5mm mini-jack. Frequentie: UHF (863 tot 865MHz). Volume per luidspreker instelbaar. Vervorming: 1,5%. Signaal-ruisverhouding: 50dB. Kanaalscheiding: 30dB. Voeding zender: 12V, 200mA adapter. Voeding luidsprekers: 12V, 200mA adapter of 6 x AA-batterij.
Levering 2 x Luidspreker. 1 x Zender. 3 x Voeding. 1 x 3,5mm jack naar 6,3mm jack adapter. 1 x 3,5mm jack female naar stereo RCA-adapter kabel. Handleiding.
Afmetingen en gewicht Luidsprekers: 16 x 20 x 7cm. Diameter zender: 12cm. Hoogte zender: 4,5cm. Gewicht zender: 140g. Gewicht luidsprekers per stuk: 700g.

€ 79.00

Klik hier voor meer informatie / bestellen

MaxiAxi.com Muziek HiFi luidsprekers
Product
 

2e keus Auna 4000 Watt AMP404CH 4 kanaals MOSFET auto versterker

Informatie over dit 2e keus artikel

Compleet:
Ja
Originele verpakking:
Ja
Staat van product:
Uit de doos geweest. In goede staat.
Garantie:
2 jaar garantie en gratis binnen 30 dagen te retourneren.

 

Verwen je oren met deze topper onder de car audio versterkers. Deze Auna AMP404CH 4-kanaals versterker met een vermogen van maar liefst 4000 Watt maximaal staat vooral bekend om zijn superieure geluidskwaliteit. Deze kwaliteit wordt onder andere verkregen door de betrouwbare MOSFET eindtrap die in deze Auna versterker is verwerkt. Ontworpen voor de echte muziekliefhebber die ook onderweg de beste kwaliteit wil voor de laagste prijs.

Techniek
In feite spreken de technische gegeven van deze auto versterker voor zich. Een vermogen van maar liefst 4000 Watt maximaal zorgt voor een nauwkeurige controle van de speakers of subwoofer. Dit vermogen komt uit de MOSFET eindtransistoren die garant staan voor goede prestaties als het gaat om geluidskwaliteit. De Auna AMP404CH versterker is daarnaast ook voorzien van enkele filters waarmee de speakers optimaal op elkaar kunnen worden afgestemd. Zo zit er een low pass filter op waarmee het mogelijk is om alleen de lage frequenties door te sturen naar de subwoofer. Het high pass filter doet juist het tegenovergestelde en zorgt er juist voor dat de allerdiepste bassen (die normale auto speakers niet aan kunnen) niet naar de speakers worden gestuurd. Dit komt de geluidskwaliteit en de levensduur van de speakers ten goede. Tevens is de AMP404CH uitgerust met een Super Bass Boost van 6 of 12 dB waarmee de lage frequenties extra worden versterkt.
Voor het creëren van extra vermogen voor bijvoorbeeld een subwoofer is het mogelijk om de versterker te bruggen. Hiermee wordt het uitgangsvermogen van twee speaker uitgangen samengevoegd tot een hoogvermogen mono signaal. Perfect voor het aansturen van een subwoofer in combinatie met een low pass filter.

Uiterlijk en aansluitingen
Omdat de Auna AMP404CH vooral is ontworpen voor de beste geluidskwaliteit is deze versterker qua uiterlijk niet voorzien van verlichting. Desalniettemin is men er in geslaagd een versterker te maken met een prachtig design die in geen enkele auto zal misstaan. Het oranje / zilveren uiterlijk geeft de AMP404CH een kleurrijk uiterlijk waardoor hij zich loont voor een prachtige inbouw in de auto.
De AMP404CH is voorzien van twee stereo RCA ingangen en een stereo RCA uitgang. Met deze uitgang kan bijvoorbeeld een andere versterker worden aangestuurd maar hij kan ook worden gebruikt voor het aansturen van een actieve subwoofer.

Zoals reeds vermeld, de technische gegevens voor zich. Deze versterker is echt speciaal ontworpen voor de veeleisende gebruiker die geluidskwaliteit en instelmogelijkheden belangrijk vindt. Al met al een indrukwekkende MOSFET versterker voor uiterst competitieve prijs in een kleurrijk jasje.


Kenmerken Max. vermogen: 4 x 1000W (4000 Watt maximaal). MOSFET versterker. Mogelijkheid om te bruggen. RCA ingangen en RCA uitgang. Compact design. Super Bass Boost (50 Hz) +6/+12 dB. Instelbare high en low-pass filters. Stijlvolle aluminium behuizing in oranje / zilver.
Specificaties Vermogen 4 x 80 Watt RMS bij 4 Ohm . Vermogen 4 x 160 Watt RMS bij 2 Ohm. Vermogen 2 x 320 Watt RMS gebrugd. High pass filter 50Hz - 500Hz. Low pass filter 50Hz - 250Hz. Frequentiebereik 10Hz - 30kHz. Impedantie 2 tot 16 Ohm (stereo). Impedantie 4 tot 8 Ohm (gebrugd). Signaal-ruisverhouding: > 90dB. Ingangsgevoeligheid 0.12V~1.0V/10K. Gezekerd met 2x 30A zekeringen. Aansluitspanning 14,4Vdc.
Levering 1x MOSFET versterker. 1x Montagemateriaal. 1x Handleiding .
Afmetingen en gewicht Afmetingen: 36 x 6,8 x 33cm. Gewicht: 5,2 kg.

€ 129.00

Klik hier voor meer informatie / bestellen

MaxiAxi.com Muziek Versterkers 2e keus aanbiedingen
Product
 

2e keus Auna 4 Kanaals auto versterker 2400W

Informatie over dit 2e keus artikel

Compleet:
Ja
Originele verpakking:
Ja
Staat van product:
Uit de doos geweest. In goede staat.
Garantie:
2 jaar garantie en gratis binnen 30 dagen te retourneren.

 

Geef je car audio systeem een flinke boost met deze Auna AB-450 versterker. Deze 4-kanaals versterker in exclusief racing design biedt een ongelooflijk vermogen van maar liefst 2400 Watt maximaal. Laat je speakers tot leven komen en geniet van hogere volumes en een betere geluidskwaliteit voor een zeer betaalbare prijs. Autorijden wordt vanaf nu een feest.

Veelzijdig
De Auna AB-450 is een veelzijdige versterker. Met de vier luidspreker uitgangen heb je meerdere aansluitmogelijkheden waardoor je altijd wel een goede reden hebt om deze versterker toe te voegen aan je car audio systeem. Zo kan je bijvoorbeeld je voor en achter speakers aansluiten waardoor deze echt tot leven zullen komen. Hogere volumes en een hoorbaar betere geluidskwaliteit zijn het gevolg. Een andere mogelijkheid is om je voor of achter speakers aan te sluiten en de andere uitgang te gebruiken voor je subwoofer. Dit is mogelijk omdat de versterker over ingebouwde low pass filters beschikt. Hiermee filter je de hoge tonen uit het signaal zodat enkel de lage tonen naar je subwoofer gaan. Dit zorgt niet alleen voor een betere geluidskwaliteit maar ook voor een langere levensduur van je subwoofer.
Ook de signaal ingangen zijn een voorbeeld van de veelzijdigheid van deze versterker. De Auna AB-450 beschikt uiteraard over RCA ingangen (low) om de versterker aan te sluiten op de autoradio of head unit. Maar omdat niet alle autoradio's zijn voorzien van een dergelijke uitgang is de AB-450 ook voorzien van speaker ingangen (high). Met deze ingangen kan de autoradio eenvoudig op de versterker worden aangesloten met behulp van de speaker uitgang van de radio.

Techniek
De reden dat deze Auna AB-450 een vermogen van maar liefst 2400 Watt kan produceren heeft hoofdzakelijk te maken met de hoogwaardige componenten waaruit deze versterker is opgebouwd. Deze componenten zorgen er met elkaar voor dat jouw systeem hogere volumes en een veel betere geluidskwaliteit ten gehore brengt. Naast het hoge volume en de geluidskwaliteit is de Auna AB-450 ook een zeer betrouwbare versterker. De behuizing die is uitgevoerd in een exclusief racing design zorgt voor een goede warmte afvoer waardoor deze versterker je ook tijdens de langere ritten van je favoriete muziek zal voorzien.

Al met al is de Auna AB-450 een goede keuze voor de echte car audio fanaat. Het unieke racing design geeft jouw car audio systeem een prachtige look en de geweldige muzikale eigenschappen zorgen voor een sublieme klank. De Auna AB-450 ziet er daarmee net zo goed uit als dat hij klinkt.

Bedenk dat het van groot belang is dat je gebruik maakt van voldoende dikke kabels bij het aansluiten van deze versterker.


Kenkerken Totaal vermogen 2400 Watt maximaal. Exclusief design in racing look. 4-kanaals versterker. Hoog- en laag Ohmige ingangen. Regelbaar low pass filter. Regelbare gain (volume) voor optimale afstemming.
Specificaties Vermogen 4x 90 Watt RMS. Low pass filter instelbaar van 50 - 250 Hz. Frequentiebereik: 20Hz tot 20 kHz. Signaal-Ruis verhouding > 95dB. Speaker impedantie 4 tot 16 Ohm . High ingangsgevoeligheid 100 Ohm. Low ingangsgevoeligheid 10 kOhm. Aansluitspanning 12 Volt.
Levering 1x Versterker. 1x handleiding.
Afmetingen en gewicht Afmetingen 35 x 5 x 25,5cm. Gewicht 2,1kg.

€ 79.00

Klik hier voor meer informatie / bestellen

MaxiAxi.com Muziek Versterkers 2e keus aanbiedingen
Product
 

2e keus Auna 4 kanaals 2800 Watt auto versterker

Informatie over dit 2e keus artikel

Compleet:
Ja
Originele verpakking:
Ja
Staat van product:
Uit de doos geweest. In goede staat.
Garantie:
2 jaar garantie en gratis binnen 30 dagen te retourneren.

 

Jouw car audio systeem zal je nooit meer teleurstellen als je gebruik maakt van deze 4-kanaals Auna AMP-CH04 versterker. Niet alleen in klank en volume maar ook qua design is deze versterker een onmisbaar onderdeel van jouw car audio systeem. Na het aansluiten van deze versterker zal autorijden nooit meer hetzelfde zijn. De Auna AMP-CH04 is een lust voor het oog en het gehoor.

Vermogen
Met maar liefst 2800 Watt maximaal mag de Auna AMP-CH04 zich terecht een zware jongen noemen. Dit vermogen wordt verdeeld over de 4 speaker aansluitingen waarmee meerdere settings mogelijk zijn. Zo is het mogelijk om de voor en achter speakers aan te sturen zodat deze nog beter tot hun recht komen zowel in volume als in klankeigenschappen. De toevoeging van de AMP-CH04 zal meteen een hoorbare verbetering opleveren van je car audio systeem. Een andere setting zou het aansturen van je achter speakers en subwoofer kunnen zijn. Omdat een subwoofer pas echt tot zijn recht komt met voldoende vermogen weet je zeker dat je met de Auna AMP-CH04 helemaal goed zit. En om jouw subwoofer het beste tot zijn recht te laten komen is de AMP-CH04 voorzien van speciale low pass filters. Deze filters zorgen ervoor dat alleen de lage frequenties naar je subwoofer gaan zodat deze nog beter klinkt.

Over de aansturing van de AMP-CH04 is door de ontwerpers goed nagedacht. Naast de standaard RCA ingangen (low) is deze versterker ook voorzien van luidspreker ingangen (high). Met deze ingangen is het mogelijk om elke radio aan te sluiten op deze versterker. Heeft je radio / head unit speciale versterker uitgangen? Sluit dan je radio op de AMP-CH04 aan met speciale RCA kabels. Heeft je radio dit niet? Gebruik dan de luidspreker uitgang van je radio om deze op de high ingang van de Auna AMP-CH04 aan te sluiten.

Uiterlijk
Voor de looks zit je ook helemaal goed met de AMP-CH04. De versterker is namelijk voorzien van unieke verlichting die jouw car audio systeem "the perfect look" geeft. De zwarte behuizing is voorzien van strakke subtiele zilveren lijnen die samen met de zilveren strip de versterker een prachtige look geven. Deze zilveren strip wordt tijdens gebruik verlicht door 6 blauwe LEDs die van de Auna AMP-CH04 een prachtige verschijning maken.

Met de Auna AMP-CH04 sla je twee vliegen in één klap. Ongekende prestaties in klank en volume en daarnaast ook een prachtig verlicht design. De Auna AMP-CH04 mag in het car audio systeem van de echte liefhebber zeker niet ontbreken.

Gebruik bij het aansluiten van deze versterker kabels met een voldoende dikke diameter.


Kenkerken 2800 Watt maximaal. 4-kanaals versterker. Ingangen: RCA (low) en speaker ingang (high). Indirecte unieke blauwe LED verlichting. Instelbare gain (volume) voor optimale afstemming. Instelbare low pass filters voor gebruik met subwoofer.
Specificaties Vermogen 4x 95 Watt RMS. Low pass filter instelbaar van 50 - 250 Hz. Frequentiebereik: 20Hz tot 20 kHz. Signaal-Ruis verhouding > 95dB. Speaker impedantie 4 tot 16 Ohm . High ingangsgevoeligheid 1 - 2 Volt @ 100 Ohm. Low ingangsgevoeligheid 0,1 - 1 Volt @ 10 kOhm. Aansluitspanning 12 Volt.
Levering 1x Versterker. 1x handleiding.
Afmetingen en gewicht Afmetingen 35 x 6 x 26cm. Gewicht 3,2kg.

€ 79.00

Klik hier voor meer informatie / bestellen

MaxiAxi.com Muziek Versterkers 2e keus aanbiedingen
Product
 

2e keus Auna 2000 Watt 2 kanaals auto versterker W2 AC200

Informatie over dit 2e keus artikel

Compleet:
Ja
Originele verpakking:
Ja
Staat van product:
Uit de doos geweest. In goede staat.
Garantie:
2 jaar garantie en gratis binnen 30 dagen te retourneren.

 

Een lust voor het oog en oorstrelend qua geluid. Met deze Auna W2-AC200 auto versterker, met een vermogen van maar liefst 2000 Watt, wordt je car audio systeem niet alleen stukken beter qua volume en klank, ook de looks zijn werkelijk schitterend door de unieke verlichting die deze versterker biedt. Verveel je geen moment meer in of buiten de auto met de Auna W2-AC200 2-kanaals versterker.

Veelzijdig
Een versterker is tegenwoordig niet enkel meer bedoeld voor het versterken van het geluid van je car audio systeem. Naast de versterkende functie is de manier van inbouwen en de totale aanblik van het car audio systeem minstens zo belangrijk. Deze Auna auto versterker speelt goed in op deze behoefte door uitmuntende prestaties samen te voegen met een unieke manier van verlichten. Met zijn enorme vermogen van maar liefst 2000 Watt hoef je niet meer bang te zijn dat jouw car audio systeem niet over voldoende vermogen beschikt. En omdat deze versterker is opgebouwd uit zorgvuldig samengestelde componenten zal de geluidskwaliteit, ook op hoger volume, gegarandeerd blijven.

Omdat het in de car audio gebruikelijk is om de apparatuur mooi in te bouwen en mooi te verlichten is deze versterker voorzien van unieke verlichting. Als eerste is de behuizing voorzien van een acryl plaat waarvan de letters worden belicht door blauwe LEDs. Dit geeft jouw systeem sowieso al een unieke look maar er is meer....... De aansluitterminals van de luidsprekers, voeding en zekeringhouder zijn ook voorzien van een subtiele blauwe verlichting. Dit geeft een exclusieve look waarmee je iedereen versteld doet staan.

Mogelijkheden
Zoals reeds vermeld is de Auna W2-AC200 auto versterker opgebouwd uit de beste componenten. Met deze componenten is een versteker ontworpen die het hart van iedere car audio fanaat sneller doet kloppen. De verbeterde geluidskwaliteit, het hogere volume en de geweldige verlichting zijn hier al een voorbeeld van maar dat is nog niet alles. Deze auto versterker is voorzien van een low pass filter zodat het mogelijk is om met deze versterker een subwoofer aan te sturen. Met behulp van dit filter zorg je ervoor dat alleen de lage tonen naar de subwoofer gaan zodat je zeker bent van de beste diepste en strakste bassen. De afstelling van de frequentie kan eenvoudig gedaan worden via de regelaar aan de zijkant. Meteen naast deze regelaar vind je ook de gain regelaar waarmee je het volume van de versterker kan aanpassen op de rest van je systeem. Voor het aansluiten op je autoradio of ander multi media apparaat kan de RCA ingang gebruikt worden.

Dat de Auna W2-AC200 een veelzijdige en unieke versterker is moge duidelijk zijn. Zoiets hoor en zie je niet snel. Met deze versterker zorg je ervoor dat jouw car audio systeem een enorme boost krijgt. Niet alleen qua geluid maar ook qua looks. Autorijden was nog nooit zo leuk!

Onze tip: Zorg ervoor dat de kabels voor de stroomvoorziening voor de versterker van goede kwaliteit zijn en dat deze geschikt zijn voor de hoge stroom!


Kenmerken 2000 Watt maximaal, 180 Watt RMS. Behuizing met prachtig verlichte acryl letters en aansluitingen. Instelbaar laag doorlaatfilter. Beveiliging tegen oververhitting en kortsluiting. RCA connectoren. Duurzame componenten.
Specificaties RCA ingangen. Crossover (Full/LPF). Laag doorlaatfilter van 40Hz - 250Hz instelbaar. Frequentiebereik: 20Hz - 20kHz. Signaal ruis verhouding: > 95dB. Impedantie luidsprekers: 4 - 16 Ohm. Voorzien van zekering voor extra veiligheid. Aansluitspanning 12 Volt.
Levering 1x versterker. 1x handleiding.
Afmetingen en gewicht Afmetingen 27 x 6 x 27 cm. Gewicht ca 2,1 kg.

€ 79.00

Klik hier voor meer informatie / bestellen

MaxiAxi.com Muziek Versterkers 2e keus aanbiedingen
Product
 

2e keus Auna CS Comp 10 Compo set autoluidsprekers 6400 watt

Informatie over dit 2e keus artikel

Compleet:
Ja
Originele verpakking:
Ja
Staat van product:
Uit de doos geweest. In goede staat.
Garantie:
2 jaar garantie en gratis binnen 30 dagen te retourneren.

 

Uitgebreide, krachtige 6400W auto luidsprekerset met twee 3-weg crossover, twee subwoofers, twee midrange en twee tweeters.

Levering inclusief kabels en aansluitmateriaal

De Auna CS-Comp-10 is een compleet op elkaar afgestemde compo set voor in de auto. De 6400 watt wordt verdeeld via 2 crossovers naar 2 subwoofers, 2 mid-range luidsprekers en 2 tweeters.

Als gevolg daarvan is deze compo set toepasbaar voor elk muziekgenre.

De kracht van deze auto luidspreker set zit hem in de veelzijdigheid. Door zijn unieke opbouw is deze luidspreker set altijd inzetbaar in elke gewenste auto.

De set wordt geleverd inclusief alle benodigde kabels en aansluitmateriaal, hierdoor kan iedereen kinderlijk eenvoudig de luidspreker set installeren.


Kenmerken Auto compo luidsprekerset met 2 x subwoofer, 2 x mid-range en 2x tweeter. Twee 3-weg crossovers met vergulde aansluitingen. Brute 6400W totaal vermogen (2 x 1600W Subwoofer, 2 x 1600W Mid-range). Hoge kwaliteit driver en magneten. Complete set inclusief kabels en bevestigingsmateriaal.
Specificaties Connectors Crossover: versterkeringang en luidspreker uitgangen met vergulde schroefklemmen. 25cm (10 ") subwoofer luidsprekers met een 3,1-inch ASV spreekspoel en de magneet, die weegt ongeveer 770g. 10 cm (4 ") midrange driver met 19mm ASV spreekspoel. 4 cm (1,57 ") dome tweeter met een 13mm spreekspoel. Tweeter en midrange luidsprekers met metalen grille.
Specificaties 2 x 25cm (10 ") woofer speakers. 2 x 10 cm (4 ") midrange. 2 x 4 cm (1.5 ") dome tweeter. 2 x 3-weg crossovers. Kabels. Montagemateriaal.
Afmetingen en gewichten Subwoofer inbouwdiepte: 10,5cm. Gatafstand Subwoofer: 25 cm. Midrange inbouwdiepte: ongeveer 4.8 cm. Hole spacing Midrange: ongeveer 10.8 cm. Tweeter Inbouwdiepte: 2.1 cm. Gewicht van de subwoofer: 1,5 kg per stuk. Midrange Gewicht: 0.4 kg per stuk. Tweeter Gewicht: ongeveer 67g per stuk. Crossover: 10.8 x 2.7 x 6.5 inch (BxHxD). Crossover gewicht: 114g per stuk.

€ 79.90

Klik hier voor meer informatie / bestellen

MaxiAxi.com Muziek Car Audio
Product
 

2e keus 2x 10 Auto Subwoofer 1600 Watt met Lichteffect

Informatie over dit 2e keus artikel

Compleet:
Ja
Originele verpakking:
Ja
Staat van product:
Uit de doos geweest. In goede staat.
Garantie:
2 jaar garantie en gratis binnen 30 dagen te retourneren.

 

Twee topkwaliteit woofers in een computer geoptimaliseerde behuizing, dat is de basis voor deze Auna dubbele 10" subwoofer voor in de auto. Een echte GROTE kist met grootste prestaties. Niet één maar twee 10" subwoofers zijn in deze kist verwerkt voor een optimaal resultaat. Met een vermogen van een slordige 1600 Watt weet deze subwoofer iedereen te verbazen.

Hoog rendement
Het grote succes van Auna in de car audio is dat men altijd als uitgangspunt heeft om een product te ontwikkelen dat aan zeer hoge kwaliteitseisen voldoet zonder dat daarmee de prijs wordt opgedreven wordt. Ook bij deze subwoofer is dat niet anders en men heeft bij Auna wederom een topklasse subwoofer ontwikkeld. De beide gebruikte 10" subwoofers en de behuizing zijn volledig op elkaar afgestemd waardoor deze subwoofer een zeer hoog rendement haalt en garant staat voor de beste geluidskwaliteit. De diepste bassen worden moeiteloos maar strak weergegeven door de beide woofers. Tevens treedt er geen verlies op omdat de behuizing volledig resonantievrij is. Een perfecte combinatie die niet in jouw kofferbak mag ontbreken.

Geweldige looks
Naast al deze ontwikkelingen om het beste van het beste te krijgen op geluidsgebied heeft men ook gekeken naar het uiterlijk van deze subwoofer. Aangezien het oog ook wat wil is gekozen om een metalen bar voor de subwoofers te plaatsen met daarin een LED lichteffect. Hierdoor worden beide woofers super mooi uitgelicht terwijl ze hun werk moeiteloos doen.

Eigenlijk kunnen we wel stellen dat je jezelf na aankoop van deze subwoofer gaat afvragen hoe je al die tijd zonder deze subwoofer hebt kunnen doen. Deze Auna dubbele 10" subwoofer zal lange tijd je meest favoriete aankoop zijn en blijven.


Kenmerken 2x10" (25cm) subwoofers. 1600W maximaal vermogen. Computer geoptimaliseerde behuizing. Beschermende metalen bar met LED voor Subwoofers. 2" (5cm) spreekspoel. Diep zwarte look. Blauw LED lichteffect.
Specificaties 2 x schroefklemmen, 12Vdc input voor lichteffect. Diep zwarte behuizing met lichteffect. Gevoeligheid: 90 dB. Frequentiebereik: 35 tot 1000 Hz. 40 oz magneet.
Levering 1 x Subwoofer . 1 x 12V kabel.
Afmetingen en gewicht Afmetingen: 65 x 30 x 43cm . Gewicht: ongeveer 15,7 kg.

€ 129.00

Klik hier voor meer informatie / bestellen

MaxiAxi.com Muziek Car Audio
Product