Fenton X20 Beamer

Compacte LED Beamer met grootse prestaties

Fenton X20 LED BeamerDe Compacte LED Beamer X20 van Fenton is HD Ready, heeft 1080P FHD Decoding en is geschikt voor verschillende toepassingen. Door het compacte formaat, neem je hem gemakkelijk mee en heb je voor een presentatie alleen een stopcontact nodig. 

Op zoek naar een LED Beamer?

De X20 LED Beamer heeft naast een moderne HDMI Aansluiting namelijk ook een SD en USB ingang waarmee je direct bestanden afspeelt. Plaats het SD kaartje uit je camera in de beamer, selecteer de map en de beamer toont je foto's in een gegenereerde slideshow. of plaats een Chromecast van Google in de HDMI poort en bekijk je favoriete Netflix series op de muur in plaats van je telefoon of tablet.

Dan is de X20 LED Beamer van Fenton wat jij zoekt.

De Fenton X20 wordt geleverd met een afstandsbediening en diverse kabels. De beamer is voorzien van een keystone corrector.   

Een LED Beamer; urenlang genieten!

De Fenton X20 LED Beamer is voorzien van een gepatenteerde Vivid Color LED lamp die garant staat voor vele uren beamer plezier. 

Contrast: 800:1. Afstand: 120 tot 350 cm. Audio: Stereo. Lamp:  Vivid Color LED. Resolutie: 800x480. Licht opbrengst: 800 Lumen. Formaat: 20 bij 15 bij 7 cm.

Dus ben je op zoek naar een LED Beamer die ook nog eens compact is.

Bestel dan snel, veilig en gemakkelijk een Fenton X20 LED Beamer bij MaxiAxi.

€ 99.00

Klik hier voor meer informatie / bestellen

MaxiAxi.com Muziek Beamers
Product
 

Main Menu

Main Menu