Vonyx DM57A Dynamische vocale microfoon met kabel

Vonyx DM57A Dynamische vocale microfoon met kabel. De microfoon beschikt in tegenstelling tot veel andere microfoons niet over een aan/uit schakelaar. Dit maakt de microfoon extra robuust en bestand tegen het on-the-road werk. De DM57A beschikt over een ingebouwd pop filter en is gemaakt van een robuuste en stevige metalen behuizing die lekker in de hand ligt.

De Vonyx DM57A is gezicht voor zowel zang als spraak, een echt "allrounder" dus die ingezet kan worden voor toespraken, demonstraties, karaoke en zang. De microfoon is voorzien van een 5 meter afneembare kabel. Via een XLR verbinding kan de kabel eenvoudig op de microfoon aangesloten worden. Dit zorgt er tevens voor dat de kabel makkelijk te verlengen is met een XLR verlengkabel. Voor de aansluiting op een mixer is de kabel aan de andere kant voorzien van een 6,3mm jackplug.


Kenmerken Geschikt voor zang en spraak. Ingebouwd popfilter (vermindert windgeruis). Nierenkarakteristiek. Dynamisch en unidirectioneel. Levering incl. 5 meter kabel (XLR - Jack 6,3mm).
Specificaties Frequentiebereik: 50Hz - 14kHz. Gevoeligheid: -52+/-2dB. Impedantie: 600 Ohm.
Afmetingen en gewicht Afmetingen: 160 x ⌀42mm. Gewicht: 265gr.

€ 19.00

Klik hier voor meer informatie / bestellen

MaxiAxi.com Muziek Draadgebonden microfoons
Product
 

Main Menu

Main Menu