Fenton CSB215 PA actieve speaker 2x 15 1600W

Op zoek naar een vette speaker voor een feest of je mobiele disco? Dan is de Fenton CSB215 PA actieve speaker 2x 15" - 1600W luidspreker echt iets voor jou! Een dijk van een speaker voor een hele betaalbare prijs. De CSB215 is voorzien van een ingebouwde versterker dus je sluit hem zo op je mixer, laptop, mp3 speler etc. aan. Geen gedoe dus met een losse versterker, lekker makkelijk aansluiten en klaar!

De CSB215 bestaat uit twee high efficiency woofers van 15" die samen voor een lekkere strakke en diepe bass zorgen. Door de Bass reflex poorten wordt de bass nog eens extra versterkt. Voor de hoge tonen is een piëzo tweeter aanwezig zodat het gehele frequentiegebied perfect wordt weergegeven. De versterkerunit is voorzien van twee microfooningangen met echo effect. Hierdoor is het mogelijk om maximaal twee microfoons rechtstreeks op de speaker aan te sluiten. Ook is het koppelen van meerdere speakers mogelijk door middel van de RCA lijnuitgang. Zo kan je eenvoudig meerdere speakers aansluiten voor een betere spreiding van het geluid. En om de klank helemaal naar jouw wensen af te stemmen is het mogelijk om de Bass en Treble in te stellen.

Om het vervoer of transport van de Fenton CSB15 eenvoudig te maken is de speaker voorzien van handgrepen aan de zijkant. Zo til je hem na een optreden makkelijk weer op om hem weer mee te kunnen nemen. Uiteraard is de CSB15 niet alleen geschikt als DJ of karaoke speaker. Ook voor het geven van een presentatie of demonstratie kan je deze speaker prima inzetten. Stekker in het stopcontact, (draadloze) microfoon aansluiten en klaar!


Kenmerken 2-weg bassreflex systeem. Actief systeem met een krachtige 1600W versterker. 2x 15" woofer voor lekkere lage bassen. Piëzo hoorn voor het weergeven van de hoge tonen. RCA lijningang en lijnuitgang. 2x microfooningang (6,3mm jackplug) met echo-effect. Bass en Treble regeling. Metalen grill voor bescherming van de woofer. Behuizing is bekleed met dempend vilt voor beter geluid. Verzonken handgrepen aan de zijkant.
Specificaties Vermogen: 1600W max.. Frequentiebereik: 35Hz - 20kHz. Woofers: 2x 15". Tweeter: Piëzo hoorn tweeter. Aansluitspanning: 230Vac / 50Hz.
Afmetingen en gewicht Afmetingen: 365 x 470 x 1090mm. Gewicht: 24.4kg.

€ 159.00

Klik hier voor meer informatie / bestellen

MaxiAxi.com Muziek Actieve speakers
Product
 

Main Menu

Main Menu