Fenton CSB12 PA actieve speaker 12 600W

Feestje bouwen? Een avondje karaoke of ben je een beginnende DJ en op zoek naar een vette set speakers?
De Fenton CSB12 PA actieve speaker 12" 600W is dé perfecte keuze voor jou! Met een vermogen van maar liefst 600W bouw je gegarandeerd een lekker feestje thuis. De CSB12 is voorzien van 2 microfooningangen waardoor meezingen met de muziek mogelijk is. En dat is nog niet alles want de beide microfooningangen zijn voorzien van een instelbaar echo effect zodat jouw zangkunsten eigenlijk altijd goed klinken.

De CSB12 bestaat uit een houten behuizing die voorzien is van dempend vilt voor het tegengaan van resonanties. In de behuizing is een 600W 12" speaker / woofer gemonteerd samen met een Piëzo hoorn voor de hoge tonen. Aan beide zijden zijn handgrepen aangebracht voor het makkelijk tillen van de speaker. Door de ingebouwde versterker is de Fenton CSB12 eenvoudig in gebruik. Stekker in het stopcontact, bron aansluiten en klaar! De versterker is voorzien van een RCA ingang én uitgang waardoor het kinderlijk eenvoudig is om meerdere speakers aan elkaar te koppelen. Voor het perfect afstemmen van het geluid is een bass en treble regelaar aanwezig. Zo ben je er altijd zeker van dat het geluid klinkt zoals jij het hebben wilt.


Kenmerken

2-weg bass reflex systeem. Ingebouwde krachtige 600W versterker. High efficiency 12" woofer. Piëzo hoorn voor hoge tonen. RCA ingang en uitgang. 2x microfooningang met instelbaar echo effect. Bass en treble regelaar. Metalen rooster voor bescherming van de woofer. Behuizing bekleed met dempend vilt. Verzonken handgrepen voor eenvoudig transport. 35mm tophat voor plaatsing op statief.


Specificaties

Vermogen: 600W max. Frequentiebereik: 40Hz - 20kHz. SPL max: 115dB. Woofer: 12". Tweeter: Piëzo hoorn. Aansluitspanning: 230Vac / 50Hz.


Afmetingen en gewicht

Afmetingen: 305 x 410 x 580mm. Gewicht: 11,6kg.

€ 89.00

Klik hier voor meer informatie / bestellen

MaxiAxi.com Muziek Actieve speakers
Product
 

Main Menu

Main Menu