BeamZ MHL74 Movinghead Wash met 7x 10W Quad LEDs WIT

Elegantie ten top! Deze witte BeamZ MHL74 movinghead. Door de witte behuizing kan deze movinghead ook geïnstalleerd worden in de chiquere uitgaansgelegenheden waarbij het effect, in tegenstelling tot de veelal zwarte effecten, niet meteen opvalt. Het hart van deze movinghead zijn de 7 Quad LEDs van 10W per LED waardoor een zeer hoge lichtopbrengst verkregen kan worden. Doordat deze LEDs meerdere kleuren kunnen aannemen kan een enorme hoeveelheid aan kleuren gemaakt worden met de mogelijkheid voor lichte kleurtinten (lichtgroen, lichtblauw etc.). Door de beweegbare kop kan de lichtstraal bewegen waardoor, zeker bij gebruik van meedere movingheads, op een eenvoudige manier een mooie lichtshow gecreëerd kan worden.

De MHL74 is geschikt voor professioneel gebruik in bijv. restaurants, (eet)cafe's, podia, clubs etc. Door gebruik te maken van hoogwaardige componenten kan de movinghead prima ingezet worden voor de grotere lichtinstallaties. Met een stralingshoek van 15° en de snelle en soepele bewegingen van de kop kunnen de meest mooie shows via DMX geprogrammeerd worden. Uiteraard beschikt de MHL74 over ingebouwde effecten zoals een stroboscoop en een dimmer. Het effect kan aangestuurd worden door middel van 7 of 12 DMX kanalen. Uiteraard is het ook mogelijk om de movinghead geheel zelfstandig te laten werken door middel van een ingebouwd programma of door middel van geluidsbesturing. Dit maakt de movinghead geschikt voor de veeleisende en niet veeleisende gebruiker.

De BeamZ MHL74 in een witte behuizing. Een zéér chique en compacte movinghead voor vele toepassingen. Geschikt voor iedere gebruiker en perfect voor het uitbreiden van de mogelijkheden van uw horecagelegenheid.

Kenmerken

Unieke movinghead in elegante witte behuizing. Quad LED's voor enorm aantal kleuren. Aan te sturen via DMX. Stroboscoop en dimmer (0-100%). Automatische mode + Muziekgestuurd via ingebouwde microfoon. Auto / Master & Slave synchronisatie.

Specificaties

Aantal LEDs: 7 (Quad LEDs - RGBW). 7 of 12 DMX kanalen. DMX connector: 3 pin XLR. Pan: 540°. Tilt: 180°. Stralingshoek: 15°. Aansluitspanning: 230Vac / 50Hz. Vermogen: 80W.

Afmetingen en gewicht

Afmetingen: 175 x 175 x 240mm. Gewicht: 3kg.

 

€ 109.00

Klik hier voor meer informatie / bestellen

MaxiAxi.com Muziek Movingheads
Product
 

Main Menu

Main Menu