Pangolin Quickshow Flashback 3 ILDA laser software

Pangolin Quickshow Flashback 3 - ILDA laser software voor het aansturen van lasers met ILDA aansluiting. Met behulp van deze software is het mogelijk om je eigen lasershow te programmeren. Laat je fantasie de vrije loop..... fantaseer, creëer en projecteer.

Met de Pangolin softwareis het mogelijk om logo's en teksten in te laden om deze vervolgens door je laser te laten projecteren. Bedrijfslogo's of teksten, het kan allemaal. De software beschikt over bijna 2000 voorgeprogrammeerde afbeeldingen, effecten, animaties etc. Het maken van een schitterende laser show was nog nooit zo eenvoudig. De software is ook geschikt voor het live bedienen van lasers in discotheken en clubs. Door middel van de voorvertoningsfunctie is het voor een lightjockey eenvoudig om de perfecte lasershow te geven.


Kenmerken en specificaties Voorzien van bijna 2000 effecten, animaties, afbeeldingen en abstracten. Live-besturingselementen: Voor een cue of het hele scherm, in te stellen grootte, positie, draaihoek, rotatiesnelheid, kleur, scansnelheid en in te stellen animatie. Mogelijkheid voor voorvertoning op scherm van alle afbeeldingen en stralen met Windows OpenG. Bediening: DMX-apparaten instellen tot 512 DMX kanalen per cue. Onbeperkt aantal cues of "looks". Projector correctie en zones: Volledige geometrische correctie voor off-axis scannen. Het is onder meer mogelijk om zones in te stellen door projectie zones te gebruiken (cues zijn gepositioneerd en ingeschaald om in een deel van het scangebied te verschijnen).
Minimale systeemeisen Pangolin Quickshow Flashback 3 - ILDA laser software PC notebook of desktop met dual-core processor zoals Intel Centrino Duo, Core 2 Duo, of AMD equivalent, 2GB RAM geheugen. Besturingssysteem: Windows XP, Vista, 7, 8, of 10. Monitor: Minimum resolutie van 1024 x 768. Beschikbare USB poort.

€ 499.00

Klik hier voor meer informatie / bestellen

MaxiAxi.com Muziek Toebehoren
Product
 

Main Menu

Main Menu