Vonyx Megafoon met USB, sirene, record, SD en AUX 45W MEG045

Vonyx MEG045 megafoon 45W met sirene, record, USB, SD en AUX. Een zéér uitgebreide en complete megafoon voor verschillende toepassingen en mogelijkheden. De MEG045 is een krachtige megafoon met een vermogen van maar liefst 45W zodat je jezelf goed verstaanbaar kunt maken.

Maar er is meer. De Vonyx MEG045 megafoon zit namelijk boordevol allerlei leuke features zoals bijvoorbeeld een MP3 speler. Plug je USB stick of SD kaart met MP3 muziek in de megafoon en je kunt direct naar je muziek luisteren. Indien gewenst is het ook mogelijk om een externe bron (zoals bijv. een telefoon, tablet etc etc) aan te sluiten via de AUX ingang. Voor het geven van een signaal of het vragen van aandacht is een sirene functie ingebouwd. Als laatste heb je de mogelijkheid om opnames te maken met de record functie. Uiteraard is het volume van de megafoon in te stellen zodat je in kleinere groepen het volume aan kunt passen.

Kenmerken

USB & SD MP3 speler voor het afspelen van muziek rechtstreeks vanaf USB stick of SD kaart. Bedieningspaneel voor MP3 speler. AUX ingang voor het aansluiten van een externe audiobron. Voorzien van sirene. Solide en robuuste constructie van ABS met rubber stootrand. Verstelbare polsband meegeleverd.

Specificaties

Vermogen: 40W max.. Bereik: tot max. 1 km. Werkt op 6x D-Cell batterijen (niet meegeleverd).

Afmetingen en gewicht

Afmetingen: 190 x 330mm (diameter x lengte). Gewicht: 1.3kg.

 

 

€ 45.00

Klik hier voor meer informatie / bestellen

MaxiAxi.com Muziek Megafoons
Product
 

Main Menu

Main Menu