BeamZ MHL373 LED movinghead 37x 3W RGB 14 kanalen DMX

BeamZ MHL373 LED movinghead. Een professionele movinghead welke geschikt is voor vele toepassingen. Met maar liefst 37 LED's (Rood, groen en blauw) van 3W per LED beschikt deze movinghead over een zeer krachtige lichtbundel. De lichtbundel heeft een hoek van 4° waardoor deze movinghead perfect gebruikt kan worden om bepaalde zaken uit te lichten. Uiteraard kan de MHL373 ook gebruikt worden als onderdeel of hoofdact van een complete lichtshow. De motoren met zelfcorrigerende functie zorgen voor precieze en gecontroleerde bewegingen waardoor er schitterende dingen gedaan kunnen worden met deze movinghead.

De BeamZ MHL373 kan aangestuurd worden met DMX, 14 kanalen. Dit geeft de gebruiker de mogelijkheid om het effect helemaal naar wens in te stellen. Naast de pan & tilt bewegingen, een stroboscoop en dimmer functie zijn er uiteraard ook tal van kleuren te maken. Deze kleuren worden gemaakt door de afzonderlijke kleuren (rood, groen en blauw) te mengen.
Naast DMX is het ook mogelijk om de BeamZ MHL373 stand alone te gebruiken. Zo is er een ingebouwd programma welke in automatische mode opgeroepen kan worden. Maar ook geluidsbesturing is een optie zodat werkelijk iedereen, ook zonder kennis van licht of DMX, gebruik kan maken van dit schitterende effect. Alle instellingen kunnen eenvoudig op de achterzijde van het toestel gedaan worden. Een handig LED display zorgt ervoor dat het instellen van de MHL373 een fluitje van een cent is.

Kenmerken

37 LED's van 3W per LED. Kleuren LED's: rood, groen & blauw. Bediening via 14 DMX kanalen. Pan & tilt met electronische correctie. Stroboscoop en dimmer functie. Overzichtelijk LED display voor instellingen. Ingebouwde ventilator voor koeling.

Specificaties

Pan beweging: 540°. Tilt beweging: 255°. Stralingshoek: 4°. Aantal LED's: 37 (13x rood, 12x groen, 12x blauw). Stroboscoopfunctie: 0 - 13 flitsen per seconde. 14 DMX kanalen. Modi: DMX, geluidsbestuurd en automatisch.

Afmetingen en gewicht

Afmetingen 190 x 245 x 350mm. Gewicht 6.3kg.

€ 299.00

Klik hier voor meer informatie / bestellen

MaxiAxi.com Muziek Movingheads
Product
 

Main Menu

Main Menu