Vonyx SPS152 Actieve speaker 600W met microfoon en standaard

Vonyx SPS152 Actieve speaker 600W met microfoon en standaard. Een ideale complete set voor vele toepassingen. Een echte eenvoudige plug-and-play set voor het geven van toespraken of demonstraties waarvoor de microfoon reeds wordt meegeleverd. Omdat de speaker over een ingebouwde mp3 speler beschikt kan de set ook gebruikt worden op bijvoorbeeld campings voor het animatieteam. Voor extra gebruikersgemak wordt een afstandsbediening meegeleverd voor de bediening van de mp3 speler. De speaker is ook voorzien van een Bluetooth module zodat het mogelijk is om muziek draadloos te streamen vanaf een telefoon, laptop of tablet. Voor alle bronnen die niet voorzien zijn van Bluetooth is er de mogelijkheid om deze met een kabel aan te sluiten op de lijningang van de speaker.

De speaker beschikt over een vermogen van 600W, genoeg dus voor een lekker volume voor spraak of muziek. En omdat de speaker op de meegeleverde standaard gezet kan worden kan de speaker ook hoger geplaatst worden. Dit heeft als grote voordeel dat de muziek ook verder reikt voor een betere hoorbaarheid. De speaker beschikt over een 2-bands equalizer zodat de muziek naar wens aangepast kan worden. Indien gewenst kunnen meerdere sets met elkaar gekoppeld worden door middel van de "mix out" uitgang. De kunststof behuizing is gemaakt van een duurzame ABS kunststof waardoor de speaker tegen een stootje kan.

Er is altijd wel een toepassing te bedenken voor deze Vonyx SPS152 Mobiele geluidsinstallatie met microfoon en standaard.

Kenmerken

Bluetooth voor het draadloos streamen van muziek. USB en SD input om mp3 muziek rechtstreeks van USB stick of SD kaart af te spelen. Lijningang voor het aansluiten van audiobronnen. Afstandsbediening voor mp3 speler (volume, EQ etc.). 6 EQ presets voor ingebouwde mp3 speler. Behuizing voorzien van handvaten en wielen voor eenvoudig transport. Levering incl. standaard en microfoon.

Specificaties

Vermogen max.: 600W. Frequentiebereik: 50Hz - 20kHz. Woofer: 15". Tweeter: 1". Aansluitspanning: 230Vac / 50Hz.

Afmetingen en gewicht

Afmetingen 350 x 445 x 685mm. Gewicht speaker 13kg. Gewicht standaard 2.5kg.

€ 189.00

Klik hier voor meer informatie / bestellen

MaxiAxi.com Muziek Actieve speakers
Product
 

Main Menu

Main Menu