Power Dynamics CSP8 Plafondspeaker 140 Watt 8 2 weg

Deze plafondspeaker 140 Watt 8" 2-weg CSP8 van Power Dynamics is een veelzijdige speaker welke voor vele toepassingen gebruikt kan worden. Denk hierbij aan kantoor, winkel, restaurant etc. De plafondluidspreker kan eenvoudig en subtiel in het plafond worden ingebouwd en zorgt voor een uitstekende muziekweergave.

De Power Dynamics CSP8 voldoet aan de vraag naar speakers met een uitstekende weergave en een hoge geluidsdruk. Omdat er gebruik wordt gemaakt van een 2-weg systeem met High End crossover wordt een heerlijk in het gehoor liggend geluid verkregen. Het rooster is gemaakt van gecoat staal waardoor de speaker bestand is tegen een stootje. De Power Dynamics plafondluidspreker CSP8 is ideaal voor de horeca of het bedrijfsleven. De lage prijs zorgt ervoor dat elke ruimte op een subtiele manier van muziek kan worden voorzien zonder grote lelijke kasten te hoeven plaatsen.

Kenmerken

Plafondspeaker met krachtige 8" woofer. Hi-end crossover voor scheiding van hoge en lage tonen. Coaxiaal 2-weg model, dus met aparte tweeter voor de hoge tonen. Schokbestendig door stalen rooster. Snelle bevestiging.

Specificaties

Vermogen: 140W. Vermogen RMS: 40W. Frequentiebereik: 50Hz - 20kHz. Weerstand: 8 Ohm. Woofer: 8". Tweeter: 1". SPL @ 1W/1m: 92 dB. SPL max: 112 dB. Montage diameter: 240mm. Montage diepte: 96mm.

Afmetingen en gewicht

Afmetingen: 275ø x 105mm. Gewicht: 1.4kg.

€ 49.00

Klik hier voor meer informatie / bestellen

MaxiAxi.com Muziek Installatie speakers
Product
 

Main Menu

Main Menu