BeamZ LED Spot FlatPAR met 186 LED's, DMX en afstandsbediening

LED spot FlatPAR 186 LEDs, DMX met afstandsbediening van BeamZ voor het creëren van geweldige kleurrijke lichtshows met hoge lichtintensiteit. Deze LED spot is voorzien van maar liefst 186 heldere LED's in de kleuren groen, rood, blauw en wit. Door het mengen van deze kleuren kunnen nog eens ontelbaar veel kleuren gemaakt worden waardoor de mogelijkheden eindeloos zijn.

De bediening van deze LED spot is kinderlijk eenvoudig, iedereen kan er mee overweg en kennis van lichteffecten is niet nodig. Met de meegeleverde afstandsbediening kunnen simpel en snel kleuren of effecten worden opgeroepen. Ook is deze LED spot voorzien een automatische en geluidsbestuurde mode waardoor hij volledig zelfstandig kan functioneren. En voor de veeleisende gebruiker is er de mogelijkheid om de flatPAR te besturen via DMX (7-kanalen).  Ook qua montage of installatie is deze LED spot kinderlijk eenvoudig omdat meerdere spots met elkaar verbonden kunnen worden. Niet alleen voor DMX gebruik maar ook voor master/slave mode. In de master/slave mode wordt één spot als "master" gebruikt, de overige spots (slaves) doen dan exact hetzelfde als de "master". Ideaal dus om snel meerdere spots aan te sturen. De koppeling hiervoor kan eenvoudig gedaan worden middels een DMX kabel. Ook is het koppelen van de stroomvoorziening mogelijk, dit kan met een IEC verlengkabel.

Geef jij binnenkort een feestje of heb je iets uit te lichten? Dan is deze LED spot flatPAR 186 LEDs, DMX met afstandsbediening van BeamZ jouw beste keuze!


Kenmerken 186 super heldere10mmØ power LEDs (RGBW). 7-kanaals DMX-bediening of stand-alone. Master/Slave mode mogelijk. Muziekgestuurd of Auto-modus. Menu met LED display. Voorgeprogrammeerde programma's. Electronische dimmer 0-100%. Dubbele beugel fungeert ook als vloerstandaard. Koppelen van units (DMX en netspanning) mogelijk. IR afstandsbediening. Energie besparend. Ventilator gekoeld.
Specificaties 186 LED's (42x Rood, 42x Groen, 42x Blauw en 42x Wit). 7 DMX kanalen. DMX via 3-polig XLR. Verbruik: 45W. Aansluitspanning: 230Vac/50Hz.
Afmetingen en gewicht Afmetingen: 218 x 218 x 72mm. Gewicht: 1,2kg.

€ 45.00

Klik hier voor meer informatie / bestellen

MaxiAxi.com Muziek LED Par spots
Product
 

Main Menu

Main Menu