Power Dynamics PH550 Open Air koptelefoon met draaibare oorschelpen

DJ hoofdtelefoon met draaibare oorschelpen PH550. De absolute top onder de DJ hoofdtelefoons. De PH550 is een zeer sterke en robuuste hoofdtelefoon die tegen een stootje kan. De PH550 koptelefoon is vervaardigd uit hoogwaardige metalen onderdelen waardoor een lange levensduur gegarandeerd wordt ook bij intensief gebruik. De oorschelpen zijn draaibaar en door de grote oorschelpen wordt geluid van buitenaf tot een absoluut minimum beperkt. Zo kan je je overgangen en mixen tot in de puntjes voorbereiden. Ook de kabel is niet vergeten bij het ontwerp van de koptelefoon. Deze is voorzien van een stevige snakeskin mantel voor extra stevigheid en duurzaamheid.

Ook voor de muziekliefhebber is de PH550 een perfecte keuze. Door de sublieme HiFi geluidskwaliteit kan deze koptelefoon met draaibare oorschelpen PH550 ook gebruikt worden voor het luisteren naar muziek. De leatherlook gevoerde hoofdband en oorschelpkussens zorgen voor een hoog draagcomfort waardoor deze koptelefoon langdurig gedragen kan worden zonder dat dit vervelend wordt. De PH550 wordt geleverd inclusief een extra set oorkussens en een speciale beschermtas. Om ervoor te zorgen dat de PH550 altijd en overal aangesloten kan worden is de 2 meter lange kabel voorzien van een 3,5mm jackplug voor aansluiting op een laptop, tablet of smartphone. Voor de DJ die de koptelefoon wil aansluiten op een mixer wordt een schroefbare adapter naar 6,3mm jackplug meegeleverd.

Ben jij op zoek naar een echte robuuste en goed klinkende koptelefoon? Dan is de Power Dynamics PH550 koptelefoon de perfecte keuze voor jou!


Kenmerken en specificaties Neodymium magneten voor hoge geluidskwaliteit. Krachtig vol en natuurlijk geluid. Extreme bassweergave door 50mm drivers. Leatherlook oorkussens. Levering incl. beschermtas en extra oorkussens. Hoogwaardige kabel met snakeskin mantel. 2 meter kabel met 3.5mm jackplug. Incl. schroefbare 3,5mm naar 6.3mm jackplug adapter. Vermogen: Max. 1000mW. Frequentiebereik: 20Hz - 22kHz. Weerstand: 32 Ohm. Gevoeligheid: 115dB (+/- 2dB). 50mm drivers.

€ 59.90

Klik hier voor meer informatie / bestellen

MaxiAxi.com Muziek DJ koptelefoons
Product
 

Main Menu

Main Menu