BeamZ Parbar 7x 10W Quad LED

BeamZ Professional Parbar 7x 10W met Quad LED's. Een complete lichtshow op een T-bar met 4 zeer krachtige PAR spots. De T-bar is opvouwbaar en met de meegeleverde tas kan de set zo eenvoudig meegenomen worden. De voetcontroller zorgt ervoor dat de lichtset bediend kan worden zonder daarbij handen nodig te hebben..

De spots van deze Parbar zijn elk voorzien van 7 RGBW Quad (ook wel 4-in-1 genoemd) LED's met een vermogen van maar liefst 10W per LED. Deze Quad LED's hebben als eigenschap dat ze 4 kleuren 'aan boord' hebben; Rood, Groen, Blauw en Wit (RGBW). Door deze kleuren te mengen worden tal van andere kleuren mogelijk zoals geel of paars. Doordat ook wit aanwezig is is het mogelijk om pastelkleuren te creëren waarmee de mogelijkheden enorm zijn. Door de hoge lichtintensiteit kan deze Parbar prima gebruikt worden in feestzalen,  horeca of bij een lichtshow.

De bediening van de BeamZ Professional Parbar is op meerdere manieren mogleijk. Allereerst natuurlijk de meegeleverde voetcontroller. Hiermee kan de Parbar 'handsfree' bediend worden wat natuurlijk vooral bij live optredens erg wenselijk is. Een andere optie is DMX sturing. Met 5 of 19 kanalen heb je volledige controle over de 4 spots en kunnen de meest mooie lichtshows maken met behulp van een DMX controller. Wil je wel een mooie kleurrijke lichtshow maar wil je er geen gedoe mee hebben? Dan is het mogelijk om de Parbar geheel zelfstandig te laten werken in de automatische of geluidsbestuurde mode. De ingebouwde microfoon zorgt ervoor dat hij op geluid reageert.

De BeamZ Parbar 7x 10W Quad LED is dé juiste keuze voor zowel vaste installatie als mobiel gebruik. Met de hoge lichtopbrengst kan de Parbar ook zeker voor grotere zalen of ruimtes gebruikt worden. De set is perfect voor DJ's of bands vanwege de meegeleverde tas en de mogelijkheid om de Parbar op te vouwen.


Kenmerken

All-in-one DMX LED lichtsysteem. Ingebouwde lichtprogramma's. 7x 10W Quad LED's. DMX-, auto- en muziekgestuurd. Ingebouwde LED-controller. Stroboscoopfunctie. Master dimmerfunctie. 4-pedaals voetcontroller. Menu display. Opvouwbaar, dus gemakkelijk mee te nemen. Meegeleverde draagtas.


Specificaties

Kleuren: RGBW. Aantal LEDs: 7x 10W per spot. DMX Kanalen: 5 of 19. Sturing: Voetcontroller, Automatisch, DMX of geluid. Aansluitspanning 230Vac / 50Hz.

Afmetingen en gewicht

Afmetingen: 1200 x 80 x 280mm. Gewicht: 12.5kg.

€ 399.00

Klik hier voor meer informatie / bestellen

MaxiAxi.com Muziek LED Par spots
Product
 

Main Menu

Main Menu