Power Dynamics PDV120ZMP3 100 Volt 4 zone versterker 120 watt

Power Dynamics PDV120ZMP3 100V versterker voor vele toepassingen

De Power Dynamics PDV120ZMP3 is een 120W versterker met radio, mp3 speler en meerdere ingangen voor externe audioapparatuur en microfoons. De versterker is geschikt voor 100V geluidsinstallaties. Hij is voorzien van 4 zones die aan of uit geschakeld kunnen worden. De versterker kan gebruikt worden voor (achtergrond)muziek maar ook voor het omroepen van boodschappen of uiteraard een combinatie hiervan. 

Prio functie op kanaal 1

Op de PDV120ZMP3 is het mogelijk om kanaal 1 als prioriteits kanaal aan te duiden. Met deze functie zal het signaal van alle overige audiobronnen automatisch gedempt worden en wordt het signaal van alleen kanaal 1 hoorbaar. Deze demping gebeurt automatisch zodra er een signaal op kanaal 1 wordt aangeboden. Deze functie is vooral bij gebruik van een microfoon erg handig omdat de boodschapper geen extra handelingen hoeft te verrichten om zijn boodschap duidelijk te verkondigen.

"PRIORITY" (voor bijv. brandmeldinstallaties)

Voor de soms verplichte verbinding met een brandmeldinstallatie is een "PRIORITY" aansluiting aanwezig. Zodra de beide contacten ("+" & "P") van deze aansluiting (door bijvoorbeeld de brandmeldinstallatie) met elkaar worden doorverbonden zal het geluid van het systeem volledig gedemt worden. Hierbij is het mogelijk om eenmalig een gong (Chime) te laten horen.

De PDV120ZMP3 is een uitgebreide versterker met vele mogelijkheden voor muziek- en/of omroepinstallaties. Indien gewenst kan het systeem uitgebreid worden met extra versterkers voor meer vermogen. Alle genoemde prioriteits functies zullen uiteraard ook op de extra versterkers worden doorgezet.


Kenmerken

120W 100V versterker met een perfect geluid. Vier-zone of All paging mode. MP3 speler met USB poort en SD slot met bedieningspaneel. Beveiligingen: Overbelasting, oververhitting, overspanning, slowstart. Prioriteitsregeling voor Ingang-1, telefoon paging en sirene. Vier microfooningangen. Eén instelbare aux-ingang. Eén aux-uitgang. Eén record-uitgang. Bass en hoge tonen regelbaar. 19" Montage mogelijkheid. Noodvoorziening via 24V accu (niet meegeleverd).


Specificaties

Vermogen: 120W. Frequentiebereik: 50Hz - 18kHz. Signaal ruis verhouding: >75dB. Ingangsgevoeligheid Line: -16dB. Ingangsgevoeligheid Mic: -50dB. Aansluitspanning: 230Vac/50Hz.

Afmetingen en gewicht

Afmetingen: 315 x 482 x 88mm. Gewicht: 8.7kg.

€ 389.00

Klik hier voor meer informatie / bestellen

MaxiAxi.com Muziek 100 volt versterkers
Product
 

Main Menu

Main Menu