BeamZ F1500 Fazer

Creëer een perfecte nevel voor je lichteffecten en lasers met deze BeamZ F1500 Fazer. Deze Fazer van maar liefst 1500W heeft een geweldige rookopbrengst van maar liefst 150m³ per minuut die ervoor zorgt dat jouw lichtshow een extra dimensie krijgt. Omdat dit geen gewone rookmachine is maar een Fazer is de BeamZ F1500 dus uitgerust met een ventilator die ervoor zorgt dat de rook sneller uiteengaat waardoor een perfecte nevel ontstaat zonder "wolk".

Dat rook of nevel een onmisbaar onderdeel is van een lichtshow hoeven we je niet meer te vertellen. De weerkaatsing van het licht op de rookdeeltjes zorgt ervoor dat jouw lichtshow een soort 3D effect krijgt. Alle lichtstralen worden zichtbaar en je lichtshow wordt nog mooier dan ooit tevoren. Met de BeamZ F1500 Fazer creëer je een perfecte nevel zonder het "wolkeffect" wat je bij een gewone rookmachine wel hebt. De ventilator in de F1500 zorgt er namelijk voor dat de rook meteen wordt verspreid en niet als een rookwolk uit de machine komt.

De BeamZ F1500 Fazer maakt gebruik van gewone rookvloeistof en wordt uiteraard geleverd inclusief een afstandsbediening met een kabellengte van 5 meter. Via deze afstandsbediening kan een timer ingesteld worden zodat je er geen omkijken meer naar hebt. Tevens is het mogelijk om de rookoutput in te stellen voor de perfecte nevel.
Uiteraard ontbreekt ook de DMX sturing niet zodat de F1500 ook opgenomen kan worden in een uitgebreide DMX installatie. Door de korte opwarmtijd van slechts 4 minuten is de F1500 snel klaar voor gebruik en met een tankinhoud van maar liefst 2 liter hoef je je niet continue zorgen te maken over een lege tank. Eventueel kan je de nevel nog een heerlijke geur meegeven met behulp van een van de vele optineel verkrijgbare geurvloeistoffen voor rookmachines.

Wacht niet langer en gun jezelf én je publiek dit plezier. Prikkel je zichtzintuigen (en eventueel geurzintuigen) met behulp van de BeamZ F1500 Fazer. Een absolute topper voor een bijzonder lage prijs.

Kenmerken

1500W verwarmingselement, thermostaatgestuurd. Creëert een perfecte nevel. Continue rookproductie mogelijk. Werkt met normale rookvloeistof. Kan volledig zelfstandig werken. DMX gestuurd. Timer en rookoutput instelbaar op afstandsbediening.

Specificaties

2 liter tank voor rookvloeistof. Afstandsbediening met 5 meter kabel. Handvat aan bovenkant voor eenvoudig transport. Ingebouwde ventilator voor snelle verneveling van de rook. DMX bestuurbaar (2 kanalen). Slechts 4 minuten opwarmtijd. Rookvolume per minuut 150m³.

Afmetingen en gewicht

Afmetingen: 510 x 210 x 240mm. Gewicht: 6kg.

€ 189.90

Klik hier voor meer informatie / bestellen

MaxiAxi.com Muziek Rookmachine
Product
 

Main Menu

Main Menu