BeamZ S1500 MKII Rookmachine met interval controller

BeamZ S1500 rookmachine met multifunctionele afstandsbediening

De BeamZ S1500 is een zeer krachtige 1500W rookmachine die ervoor zorgt dat elke lichtshow perfect tot zijn recht zal komen. De machine beschikt over een groot vloeistofreservoir zodat je tijdens een evenement of feest niet continu hoeft bij te vullen. De meegeleverde beugel biedt mogelijkheden om de machine op te hangen aan bijvoorbeeld een truss. De S1500 kan via DMX bediend worden zodat hij ook in een DMX lichtshow geïmplementeerd kan worden.

Afstandsbediening

De machine wordt geleverd inclusief een handige afstandsbediening met verschillende functies. Uiteraard kan de rookmachine via de afstandsbediening manueel bediend worden, druk op de knop en de machine zal zorgen voor een grote dikke rookwolk. Met behulp van de timer functie is het mogelijk om de machine automatisch te activeren. De machine zal dan vanaf de ingestelde tijd (interval) terugtellen en voor een bepaalde tijd rook spuiten (duration), daarna begint hij weer af te tellen om wederom opnieuw rook te spuiten. Als laatste is een continue rookproductie ook mogelijk. Hierbij zal de machine continu rook produceren zodat er een blijvende nevel of mist in de ruimte ontstaat.

Kenmerken

1500W DMX rookmachine. Stand alone-mode of DMX. Thermostatisch geregeld verwarmingselement. 2 liter vloeistoftank. Bedrade afstandsbediening incl. timer, kabellengte 5m.


Specificaties

Vermogen: 1500W. Rookvolume per minuut: 295m3. Opwarmtijd: 8 minuten. Tankinhoud: 2 liter. DMX Kanalen: 1. Aansluitspanning 230Vac/50Hz.


Afmetingen en gewicht

Afmetingen 465 x 310 x 210mm. Gewicht 5.6kg.

€ 115.00

Klik hier voor meer informatie / bestellen

MaxiAxi.com Muziek Rookmachine
Product
 

Main Menu

Main Menu