Power Dynamics PDS M02 Retro Zangmicrofoon

De Power Dynamics PDS-M02 is de ultieme microfoon voor iedereen die graag de jaren '50, '60 en '70 wil uitdragen zoals bijvoorbeeld de Elvis imitator of 50', 60'en 70's bands. De Power Dynamics PDS-M02 is een hoogwaardige moderne microfoon met hedendaagse technieken in een retro jasje. Zo is hij voorzien van een groot dynamisch cardioïde element met een shockmounted membraam. Door deze speciale ophangtechniek worden resonaties e.d. tot een absoluut minimum beperkt zodat de microfoon ook in een akoestisch slechte zaal goed voor de dag komt. Niet alleen qua looks maar ook qua geluid. Door het brede frequentiebereik kan de Power Dynamics PDS-M02 ingezet worden voor opnames of live performances bij zowel zang, spraak en instrumenten.

Kenmerken

Frequentiebereik aangepast voor spraak, zang en instrumentale muziek. Cardioïde element voor perfecte prestaties, ook in slechte akoestische ruimtes. Shock-mounted membraan voor resonantievrije opname. Robuuste behuizing voor langdurig gebruik. Zelf gespannen kantelmechanisme 45 graden voorwaarts en 80 graden naar achteren. Ingebouwde Aan / uit schakelaar.

Specificaties

Frequentiebereik: 50Hz - 16kHz. Impedantie: 250 Ohm. Gevoeligheid: -58dB (±2dB). Aansluiting: XLR. 5/8" aansluiting voor bevestiging op microfoonstandaard.

Afmetingen en gewicht

Afmetingen: 68 x 55 x 190mm. Gewicht: 0.55kg.

€ 59.00

Klik hier voor meer informatie / bestellen

MaxiAxi.com Muziek Draadgebonden microfoons
Product
 

Main Menu

Main Menu