2e keus Auna HiFi stereo versterker RVS 600W

Informatie over dit 2e keus artikel

Compleet:
Ja
Originele verpakking:
Ja
Staat van product:
Uit de doos geweest. In goede staat.
Garantie:
2 jaar garantie en gratis binnen 30 dagen te retourneren.

 

Eersteklas HiFi versterker met 3 RCA-ingangen en 1 RCA-uitgang en aan de voorkant een AUX-ingang. Het frontpaneel is gemaakt van geborsteld roestvrij staal.

Deze Auna HiFi versterker is er één met doordachte functionaliteit en een geweldige geluidsprestatie.

De verschillende manieren om de versterker aan te sluiten zijn volmaakt voor het gebruik in een gemiddeld huishouden. De AUX-input aan de voorkant zorgt er voor dat u gemakkelijk een los audio component kunt aansluiten op de versterker, zoals een MP3 of CD-speler. Aan de achterkant zitten 3 RCA-ingangen waarop u radio-tuners, DVD spelers, cd-spelers en andere apparatuur kunt aansluiten.

De bediening van de apparatuur kan gemakkelijk met de afstandsbediening of via het bedieningspaneel aan de voorkant.

Het maximale piekvermogen van de versterker is 600 Watt, dit is voldoende om zelfs de grootste ruimtes te voorzien van geluid. Deze Auna Hifi versterker, biedt een dynamisch en vol geluid, waarin de balans tussen bass, midrange en treble perfect op elkaar is afgestemd.

Het elegante design van de Auna HiFi versterker laat hem opvallen in elke opstelling. De voorkant van geborsteld roestvrij staal maakt de versterker een lust voor het oog.


Kenmerken Stereo versterker met 2 x 60W Max - 2 x 300W Piek. AUX-ingang aan de voorkant voor het aansluiten van externe audio-apparatuur zoals MP3-en CD-spelers. Drie RCA-ingangen en één RCA-uitgang. Handige bediening met de afstandsbediening of het bedieningspaneel aan de voorkant. Voorkant gemaakt van geborsteld roestvrij staal.
Specificaties Aansluitingen: 1 x 3,5mm mini-jack AUX-ingang aan de voorzijde, 3 x RCA-ingang, 1 x RCA-uitgang, 2 x aansluitingen voor luidsprekers. Aan-uit schakelaar aan de achterkant. Instelbare bass en treble. Regelbare balans. Regelbaar volume. Voeding: 230V, 50Hz.
Levering 1 x Versterker. 1 x Afstandsbediending. Handleiding.
Afmetingen en gewicht Afmetingen: 42,5 x 8,5 x 26cm. Gewicht: 3,3kg.

€ 115.00

Klik hier voor meer informatie / bestellen

MaxiAxi.com Muziek HiFi versterkers
Product
 

Main Menu

Main Menu